Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Αδιάφοροι Επίσκοποι, ενδίδουν στον εξουνιτισμό της Ορθοδοξίας!


Ὁ «Ὀρθόδοξος» Μητρ. Σύρου Δωρόθεος
στον Παπικό ναό για το νέο έτος 2014!!!

Ὑπάρχει Ἱεραρχία;
Ὑπάρχουν Ἐπίσκοποι;
Ὑπάρχουν πνευματικοί ποιμένες;


Γιὰ τὶς μεταξύ τους κόντρες, τὴ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" καὶ τὸν "ΣΥΡΙΖΑ" ἔχουν τόσα νὰ ποῦν·  γιὰ τοὺς Οὐνίτες συν-Ἐπισκόπους τους σιωποῦν, διότι φοβοῦνται μὴ χάσουν τὸ θρόνο τους, ἀπὸ τοὺς Οἰκουμενιστὲς ἡγέτες τοῦ Φαναρίου!  Τὸ ἴδιο καὶ οἱ "διακριτικοὶ" πνευματικοί!

Ἀπὸ τὶς «Ἀκτίνες»:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως Σύρου «Στην Άνω Σύρο, μετέβη σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' στον Ιερό Ναό Παναγίας του Καρμήλου και ευχήθηκε εγκάρδια για το νέο έτος στον Σεβ. Επίσκοπο Ρκαθολικών κ. Φραγκίσκο, τον υπ' αυτόν Κλήρο και τους Ρκαθολικούς Χριστιανούς της Σύρου».





4 σχόλια:

  1. Αυτός κι' αν είναι μολυσμός!
    Νικόλαος Πανταζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/1/14, 8:02 μ.μ.

    Τί άλλο Θεέ μου θα δούμε; Τί άλλο να περιμένουμε ; Δεν αντέχουμε άλλο να τα βλέπουμε, να τα ζούμε.... Λυπήσου μας και λύτρωσέ μας από αυτά τα δεινά. Λύτρωσέ μας από την παναίρεση του Οικουμενισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/1/14, 8:09 μ.μ.

    Πολύ ωραίο το άρθρο του π. Βολουδάκη στον τελευταίο Ορθόδοξο Τύπο, στο οποίο περιγράφει την κατάντια της Ιεραρχίας. Αξίζει να του ρίξετε μία ματιά. Συμφωνεί μαζί σας αλλά βλέπει τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Η ουσία όμως είναι μία, ότι δεν έχουμε Ιεραρχία στο ύψος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.