Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Την ΛΥΠΗ των ΟΥΡΑΝΩΝ, οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ την βλέπουν ως ΧΑΡΑ! Ο Οικουμενισμός δεν ανακόπτεται πλέον.

κπρόσωπος το Πατριαρχείου
λεξανδρείας στὴν Χριστουγεννιάτικη
Λειτουργία τν Κοπτν
Ὁ γραμματέας τῆς Συνοδικῆς Ἐπιτροπῆς Διορθόδοξων καὶ Διαχριστιανικῶν Ζητημάτων, Ἀρχιμανδρίτης κ. Ἰγνάτιος Σωτηριάδης, δὲν βλέπει τίποτα κακὸ στὴν παρουσία σὲ Λειτουργία αἱρετικῶν καὶ τὴν συμπροσευχή· ἔχει πλέον συνηθίσει τὶς οἰκουμενιστικὲς ἐνέργειες! (ἐδῶ).
 Ὁ δὲ περίφημος πλέον Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε Σεραφείμ, συγχαίρει τὸν Ἐπίσκοπο ποὺ παρίστατο στὴν Θ. Λειτουργία τῶν Κοπτῶν, ὁ ὁποῖος, λέγει, «ἐκπροσωπεῖ ἐπάξια» τὸν Πατριάρχη «Θεόδωρο Β΄ στὴν σημερινὴ χαρὰ τῶν οὐρανῶν»!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:                                                                                       Πηγή: "Ἀκτίνες"


 


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Α.Θ.Μ. ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΠΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 7-1-2015
Από το facebook του Meletios of Naukratis
Γιωργος Μαρκου τα μπαστουνια μας φαγανε στην ελλαδα.....τα χαλια μας δεν τα βλεπουμε....τη γλυκα της Αλεξανδρινης εκκλησιας και την ψυχοσυνθεση της δεν την φτανουμε οσο κι αν τρεξουμε.....


Ignatios Sotiriadis ΣΥΜΦΩΝΩ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Γιωργος Μαρκου πατερ μου αναφερθηκα στα <μπαστουνια>για τα οποια γινεται ο,τι γινεται στην ελλαδα...τα ξερετε φανταζομαι....καποτε το υπουργει εξωτερικων κατι εδινε στα πατριαρχεια...σημερα τι δινει...οσο για την ιεραποστολη απο το τε που εφυγε ο Αναστασιος νυν Αλβανιας αυτη η τεραστια προσωπικοτητα που φυσικα δεν μας εκανε για καμια μητροπολη στην ελλαδα!!!!!!!! που ηταν τοτε γενικος διευθυντης της αποστολικης διακονιας και υπευθυνος της εξωτερικης ιεραποστολης...τα πραγματα αλλαξαν προς τα κατω.......εχω αποψη πατερ μου και πολυ κοντινη μαλιστα. την ευχη σας χρονια καλα κι ευλογημενα
Ignatios Sotiriadis ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!


Mitropolitis Zimbabwe Seraphim Kykkotis ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΔΕΛΦΟΝ ΜΕΛΕΤΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΝ Β. ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.