Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Παρά τις διαμαρτυρίες των πιστών, η Δεσποτοκρατία συνεχώς επιβεβαιώνεται και επιμένει!





κολουθε «πόλυτη» ἐνημέρωση γιὰ τὶς ἀποφάσεις τῆς Ἱ. Συνόδου:



Αποφάσεις 3ης Συνεδρίας της ΔΙΣ

για το μήνα Σεπτέμβριο
Συνήλθε σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013, ...επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας, ...ενέκρινε τον Κανονισμό «περί Οργανώσεως, Αρμοδιοτήτων, Συγκροτήσεως, Λειτουργίας της Υπηρεσίας Δομήσεως (Υ.ΔΟΜ.) και του Κεντρικού Συμβουλίου Εκκλησιαστικής Αρχιτεκτονικής (ΚΕ.Σ.Ε.Α.) της Εκκλησίας της Ελλάδος», ...έλαβε αποφάσεις σχετικά με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα και ενέκρινε αποσπάσεις Κληρικών της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Ιερές Μητροπόλεις του εξωτερικού.

Εκ της Συνόδου

3 σχόλια:

  1. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ! ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι μετά σου λένε ότι δεν σεβόμαστε τους θεσμούς. Δεν σεβόμαστε τη διοίκηση της Εκκλησίας. Είναι δυνατόν να εμπνέει σεβασμό μία τέτοια σύνοδος που μεριμνά και τυρβάζει περί πολλά άλλα, κοσμικά και οικονομικά και υλικά, επ' ουδενί όμως για τη σωτηρία του ποιμνίου της; Κάθε συνεδρία της συνόδου είναι και μία πρόκληση για κάθε ευαίσθητο συνειδητό ορθόδοξο πιστό. Κάθε συνεδρία αποτελεί και ένα ακόμη σκάνδαλο, μία ακόμη αφορμή για να χάσουμε κάθε εμπιστοσύνη στην ηγεσία της Εκκλησίας. Αυτό αλήθεια δεν τους το έχει μηνύσει κανείς επικοινωνιολόγος μέχρι σήμερα; Είναι φαίνεται τόσο ψηλά τα ρετιρέ της Εκκλησίας μας που δεν ακούγονται οι φωνές από το πεζοδρόμιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.