Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Καμαρώστε τους!





ROMFEA.GR | Λαμπρή Πατριαρχική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νις της Σερβίας, για την επέτειο των 1.700 χρόνων από το Διάταγμα των Μεδιολάνων.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, συμπαραστατούμενος από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, τον Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο, τον Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομος, τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο και  τον Αρχιεπίσκοπο Πολωνίας κ. Σάββα.
Στη λειτουργία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας κ. Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο Πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάσιτς και μέλη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι άλλων δογμάτων καθώς και εκπρόσωποι των μουσουλμανικών κοινοτήτων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/10/13, 10:28 μ.μ.

    Και σείς αγαπητοί μου τί κάνετε αυτοδικία; Αφού κατά την γνώμη σας (ερήμην του Θεού), επειδή είμαστε στα έσχατα , δεν θα συνέλθει ποτέ αυτή η σύνοδος για να καταδικάσει τους οικουμενιστάς , τους καταδικάζετε μόνοι σας ; Αφού είμαστε στα έσχατα, άρα η πιο ωραία έξοδος είναι η έξοδος στην έρημο , όταν γι’αυτό μας καλέσει ο Κύριος και όχι αυτή την έρημο να την δημιουργούμε μόνοι μας κατά το δοκούν ( ΄΄ουδείς στεφανούται εάν μη νομίμως αθλήσει΄΄). Το πρόβλημά σας είναι οι οικουμενιστές ή οι αντι-οικουμενιστές; Αυτό το κατασκεύασμα της ΄΄αποτείχισης ΄΄ δεν έχει καμμία σχέση με αυτό , που προβλέπεται από τους ιερούς κανόνες και είναι πλήρες αντιφάσεων, που σε άλλη ευκαιρία τις αναδείξαμε Το κόψατε και το ράψατε στα μέτρα σας καταλάβετέ το !! Και εν πάση περιπτώσει περιοριστείτε αυτάρεσκα στην ιδική σας καθαρότητα και μην φιλονείκως αλλοτριοπραγμονείτε με την ρυπαρότητα των άλλων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.