Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ερωτήματα. Τετάρτη ανάρτηση προς Επισκόπους που δεν συγκινούνται!


3 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και σημαντικότερα . Διότι θα σας απαντήσουν ανάλογα συνέβαιναν και στο παρελθόν και αν και τα καυτηρίαζαν οι Αγιοι δεν αποτειχιζόταν . Θα πρεπει να εστιάσουμε στο ότι ο Βαρθολομαίος και η παρέα του έχουν υπερβεί προ πολλού και κατά πολύ εκείνους πού έκαναν τις ενώσεις του 1274 και του 1439. Ποίες οι μυστηριακές συνέπειες της μνημόνευσης απο τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο του Πάπα ως πρώτου επισκόπου , ως προεστώτος της θείας ευχαριστίας ? Ποίες οι μυστηριακές συνέπειες της προσκύνησης του Αντίχριστου στο πρόσωπο που Πάπα ? Δεν αποτελεί αυτό αυτομόληση απο την ορθοδοξία και προσάρτηση στο στρατόπεδο του σατανά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει απόλυτο δίκιο ο sotirio. Υπάρχει μολυσμός και μόνον όσοι διακατέχονται από ορθολογισμό κι εγωϊσμό δεν τον αντιλαμβάνονται. Θρηνούμε για το κατάντημα της Ελλάδας μας, γιά τόν κατήφορο που πήραμε, για όλα αυτά που χάσαμε και θα χάσουμε, αλλά εκεί κρατάμε γερά τις ιδέες μας και την αμετανοησία μας. Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι αυτός ο μολυσμός φέρνει την οργή του Θεού, την καταστροφή της νεολαίας μας, του έθνους, της πατρίδας μας. Τι κι αν καταναλώνουμε τόννους Θ. Κοινωνίας (όπως έλεγε ένας αγιασμένος γέροντας σαν κόκα - κόλα ασυναίσθητα) πού είναι η Χάρη που παίρνουμε, πού είναι η Θεία Φώτιση; Αυτός είναι ο μολυσμός αγαπητοί μου από την εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς και αιρετίζοντες. Γι' αὐτό μας τιμωρεί ο Θεός γιατί δεν προσερχόμαστε στο Μυστήριο των Μυστηρίων με προϋποθέσεις, με συναίσθηση, με πλήρη επίγνωση με ποιούς επικοινωνούμε. Θα ἰδούμε και χειρότερα αν δεν συνέλθουμε και δεν μετανοήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μάνο δεν αναφέρομαι στους αναξίως μεταλαμβάνοντας Θ Κοινωνία αλλά στην απαγόρευση να μεταλαμβάνουμε των αιρετικών μυστηρίων που είναι μόλσμα του σατανα και στην απαγόρευση να συμετάσχουμε σε λατρευτικές τελετες εκτός της εκκλησίας μας . Κατα Ματθαιον (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 4) 10 : τότε λέγει αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς· ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ· γέγραπται γάρ, Κύριον τὸν Θεόν σου προσκυνήσεις καὶ αὐτῷ μόνῳ λατρεύσεις. πράξεις των αποστόλων 15:29 ἀπέχεσθαι εἰδωλοθύτων καὶ αἵματος καὶ πνικτῶν καὶ πορνείας, Οτι λατρεία στον σατανα είναι η λατρεία των αιρετικών και οτι είαι ειθολόθυτα του σατανα τα μυστήρια των αιρετικών και όλων των άλλων των εκτός εκκλησίας έχουν αποφανθεί οικουμενικές σύνοδοι και υπάρχει αγιοπατερίκη συνφωνία . 'Ο Παπας είναι Αντίχριστος και τα μυστήρια του είναι του σατανά . Οπως όποιος κοινωνεί Ιησού ενώνεται μυστηριακά μαζι ΤΟΥ και σώζεται έτσι και όποιος κοινωνεί Αντίχριστο ενώνεται μυστηριακά μαζι του και απώλεται σαν να τον δάνκασε οχιά . Δεν είναι μολυσμός απλά η έλλειψη Θείας Χάρης όπως το θέτεις Οτι δεν είναι ευλογημένο δεν είναι κατ αναγκη και μολυσματικό . Η αιρετική μεταλαβιά είναι ψυχοκτόνο δηλητήριο Οπως το δήγμα της οχιάς σκοτώνει το σώμα ετσι η παπική μεταλαβιά σκοτώνει την ψυχή . Ο Βαρθολομαίος οπως και στις τις ενώσεις του 1274 και του 1439 υποτάχθηκε στον Αντίχριστο μνημονεύοντας τον στα πλαίσια της Θείας Ευχαριστίας σαν πρώτο επίσκοπο ποιμένα και ποιμενάρχη . Ουνίτης ! Υποτακτικός πλέον του Πάπα , υποτακτικός του σατανά . Και αυτός και όσοι τον μνημονεύουν . Οπως το δήγμα της οχιάς σκοτώνει το σώμα ετσι η μεταλαβιά του Βαρθολομαίου και όσων τον μνημονεύουν σκοτώνει την ψυχή .Διαταγή έχομεν και υποχρεούμεθα, εκόντες άκοντες απο τον Αγιος Γερμανός Β΄ Κωνσταντινουπόλεως (1222-1240) που έλεγε : "Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους. Είναι καλύτερα να προσεύχεσθε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεσθε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστήτε την ίδια κόλασι μ’ αυτούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.