Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

Γιατί καλύπτουν Μασωνικές ενέργειες ιερωμένων ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος;
Οὐδεμία πλέον ἐνέργεια γιὰ τὴν ὑπεράσπιση τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας ἐκδηλώνουν οἱ Ἐπίσκοποι, τουλάχιστον στὰ κορυφαῖα θέματα τῆς Πίστεως, τὸν Οἰκουμενισμὸ καὶ τὴν Μασωνία. Ἡ Ἱερὰ Σύνοδος ἀντιδρᾶ ὡς πρὸς αὐτὰ σὰν ἕνα νεκρσῶμα.
Γιὰ τὴν παναίρεση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ ἔχουμε γράψει πολλάκις. Ἀναφερόμαστε (μὲ αὐτὴ τὴν ἀνάρτηση) στὸ μεγάλο θέμα–σκάνδαλο τῆς Μασωνίας μέσα στὴν Ἐκκλησία, μὲ ἀφορμὴ ἀνάρτηση τῆς Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» καὶ τὶς ἐπιστολὲς ποὺ δημοσίευσε ὁ πρόεδρός της κ. Μιχαήλ Ἡλιάδης.
Καὶ ἐνῶ ἀποκαλύπτονται στὰ διάφορα ἱστολόγια, ἐδῶ καὶ μῆνες, «πράματα καὶ θάματα», οἱ Ἐπίσκοποι συνεχίζουν τὸν μακάριο ὕπνο τους. Ἐπίσκοπος, λοιπόν, καὶ ἱερέας ὁμολόγησαν ὅτι συμετεῖχαν σὲ συγκεντρώσεις τῆς θρησκείας τῶν Μασώνων!  Δικαιολογήθηκαν ὅτι δὲν ...ξεραν!!  Ἐνέπλεξαν στὸ θέμα, ὡστόσο, γιὰ νὰ δικαιολογηθοῦν τὸν Πατριάρχη Βαρθολομαῖο καὶ τὸν Ἀρχιεπίσκοπο Ἱερώνυμο, ἀποκαλύπτοντας μάλιστα ὁ ἕνας ἐκ τῶν δύο ἱερωμένων ὅτι ἔστειλε  ἐπιστολὲς στοὺς δύο ἐκκλησιαστικοὺς ἡγέτες καὶ σὲ ἕνα ἡγούμενο.
Καὶ οἱ Βαρθολομαῖος καὶ Ἱερώνυμος δὲν ἀπάντησαν, οὔτε διέταξαν ἀνακρίσεις γιὰ νὰ ἀπαλλαγοῦν ἀπὸ τὰ καθήκοντά τους οἱ δύο αὐτοὶ ἱερωμένοι, ποὺ συμμετέχουν ὡς ἱερεῖς σὲ δύο θρησκεῖες: τὴν Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία καὶ τὸν Μασωνισμό!!! Γιατί ἄραγε; Εἶναι κι αὐτοί Μασῶνοι; Ἔχουν ἄνωθεν ἐντολὲς νὰ τοὺς καλύψουν; Γιατί δὲν ἀντέδρασαν παρευθύς; Γιατί δὲν ἀποκήρυξαν τὸν Μασωνισμό; Θὰ τὸ κάνουν τώρα, μετὰ ἀπὸ τόσες μῆνες ποὺ ἡ ὑπόθεση σέρνεται καὶ παίρνει διαστάσεις (τακτικὴ περίεργη καὶ ...ὕποπτη), ὥστε νὰ διασκεδάσουν ἔστω τὶς ἐντυπώσεις;
Καὶ γιατὶ τὸ θέμα τῶν ἐπιστολῶν τὸ ἀναδεικνύει ἕνα κόμμα; Δὲν ὑπάρχουν ἱερωμένοι ποὺ νὰ τὸ τολμήσουν; Μάθαμε ὅτι τὸ θέμα ἦταν γνωστὸ σὲ Σύναξη κληρικῶν καὶ μοναχῶν, οἱ ὁποῖοι ἐνημερώθηκαν ἀπὸ τὸν Ἡγούμενο (στὸν ὁποῖο ἐστάλη ἡ παρακάτω ἐπιστολή τοῦ Μητροπολίτη Βελεστίνου Δαμασκηνοῦ) καὶ συζήτησαν τὸ θέμα. Γιατί ἡ ἐπιστολὴ δὲν χρησιμοποιήθηκε ἀπὸ αὐτούς; Γιατί δὲν κατήγγειλαν τὸ γεγονός; Μήπως οἱ σχέσεις τοῦ ἡγουμένου μὲ τὴν Ἱ. Μ. Δημητριάδος ἀπέτρεψε τὴν παρέμβασή τους;
Σημεῖα τῶν καιρῶν; Ἀσφαλῶς. Καὶ ὅλοι ἐμεῖς, ἀντὶ νὰ ἀπομακρυνθοῦμε, ἀπὸ Ἐπισκόπους καὶ Πατριάρχες ποὺ φέρονται πλέον ὡς ἀντι-ποιμένες καὶ εἰδωλολάτρες, τοὺς ἀκολουθοῦμε μὲ τὶς εὐλογίες τῶν πνευματικῶν μας, δικαιολογούμενοι ὅτι ἀγωνιζόμαστε γιὰ τὴν σωτηρία τῆς ψυχῆς μας. Ὁ Κύριος ὅμως τὸ εἶπε:
«Τυφλὸς τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται».

Δημοσιεύουμε τὸ κείμενο ἀπὸ τὸ www.koinwnia.com


Ο Πρόεδρος της Παρατάξεώς μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Μιχαήλ Ηλιάδης έστειλε στις 6 Απριλίου 2013 επιστολή στον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον κ. Ιερώνυμον, με την οποία του εζήτησε να διευκρινίσει εάν η παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού σε Μασωνική Τελετή του Τάγματος των Ναϊτών εγκρίνεται από την Διοίκηση της Εκκλησίας και εάν όχι, να δώσει εξηγήσεις που θα αναπαύσουν τις Ορθόδοξες συνειδήσεις των πιστών, δεδομένου ότι η Μασωνία είναι ειδωλολατρική θρησκεία με σκοπό την παγκόσμια επικράτησή της και την κατάληψη κάθε εξουσίας.
Μέχρι σήμερα δεν ελάβαμε καμμία απάντηση από τον Μακαριώτατον. Δημοσιεύθηκαν κάποιες διαψεύσεις ως προς το ότι το Τάγμα των Ναϊτών δεν είναι Μασωνικό αλλά τους διέψευσαν οι ίδιοι οι Μασώνοι, οι οποίοι δημοσίευσαν στο Τεκτονικό Δελτίο Ειδήσεών τους την επιστολή του Προέδρου μας Προς τον Αρχιεπίσκοπον με τίτλο: «Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» εναντίον του Ελευθεροτεκτονισμού»!
Με άλλη Ανακοίνωση η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έθεσε ερώτημα προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Κηφισιάς ως προς το πώς αντιμετωπίζει την περίπτωση κληρικού του που παρεστάθη στη Μασωνική Τελετή του Τάγματος των Ναϊτών και, μάλιστα, φορώντας τα διακριτικά των Μασώνων! Ούτε από εκεί ελάβαμε απάντηση.
Σήμερα δημοσιεύουμε την ίδια την Ομολογία του Σεβ. Μητροπολίτου Βελεστίνου, ότι όχι απλώς συμμετέσχε στην Μασωνική Τελετή αλλά ότι είναι και πνευματικός του Τάγματος (!) και ότι διεδέχθη στην θέση αυτή τον Μητροπολίτη Χαρτούμ μετά την κοίμησή του!
Επίσης αναφέρει στην επιστολή του ότι ενημέρωσε τον Παναγιώτατον Οικουμενικόν Πατριάρχην και τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Ιερώνυμον!
Η επιστολή του Σεβ. Μητρ. Βελεστίνου εστάλη σε Καθηγούμενο Ι. Μονής και μας γνωστοποιήθηκε από συνεργάτες μας που ζητούν και αγωνίζονται για την Αλήθεια!
Περιμένουμε μετά την δημοσίευση των επιστολών, την ευαισθητοποίηση της Σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας μας.

 Ἡ ἐπιστολή πρὸς τὸν Καθηγούμενο Ἱ. Μονῆς
 Ἡ ἐπιστολή πρὸς τὸν Οἰκουμενικὸ Πατριάρχη
http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-16-11-27/ekklisia/936-oi-naites-klhrikoi

 

 Οι Ναΐτες κληρικοί

E-mail Εκτύπωση
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
 1masonika
 Ο π. Στάχυς φοράει την κορδέλα του Μεγάλου Επάρχου
2symvolo
3 masoniki teleth
Ο π. Ιωάννης Παντελίδης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου, της Ι. Μητρ. Κηφισιάς, φοράει την κορδέλα του Σταυρού Α' Τάξης
4 symvolo
5 teleth
6 teleth
Εδώ φαίνεται ότι ο π. Παντελίδης φοράει την κορδέλα Μεγάλου Επάρχου


Παράδοση και ..παράδοση υπό απαγόρευση!

Put the -ντοματ- down!

 

ntomates 


“Put the –κοτ- down”. Θυμάστε; Τώρα κάπου θα επεκταθεί και θα γίνει “… and don’t touch the –ντομάτ και πέπερ-! ” Ξερίζωμα και άρπαγμα απ’ την ταράτσα τις ντοματιές που τόλμησε ο παράνομος να καλλιεργήσει και βασανιστήρια να πει που κρύβει τον… παραγωγικό σπόρο. Κι αν σας φαίνεται υπερβολή θυμηθείτε πως στην Αμερική έγινε νόμος του κράτους (S-510), ηΑστυνομία τροφίμων. Κοινώς, απαγορεύεται να καλλιεργεί κάποιος στο σπίτι του ή στο αγροτεμάχιό του λαχανικά.  Και ότι γίνεται στην Αμερική, όπως ξέρετε, ταξιδεύει πολύ γρήγορα και εδώθε. Τώρα θα μου πείτε “Καλά, εδώ είναι Ελλάδα. Τέτοια δεν γίνονται εδώ. Τι δηλαδή, θα πεις στον κυρ-Μήτσο και την κυρά-Στυλιανή που μεγάλωσαν και γέρασαν με τα λαχανικά τους “απαγορεύεται το σπείρειν και δώσε τον σπόρο του μπαμπά σου γιατί κινδυνεύεις από τις τοξίνες της… ντομάτας;” Σας φαίνεται τραβηγμένο;
Βλέπω το Oblivion με τον Τομ Κρουζ, και εκεί στο γκρίζο και άσπρο/μαύρο τοπίο  κάνει στην τυπική και αυστηρά αφοσιωμένη στους κανονισμούς αγαπημένη του δώρο ένα γλαστράκι με λουλούδια, χτυπητή αντίθεση χρώματος σε γκρίζο φόντο. Ωραίο, αλλά αυτή το πετάει στο άπειρο με την ατάκα πως δεν γνωρίζει τι τοξίνες κρύβονται στο φυτό και ίσως βλάψουν την υγεία της, σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς. Και επειδή τίποτα δεν πετάγεται τυχαία κάπου, εκεί γίνεται και η στόχευση. “Θα τρώτε ότι σας δίνουμε εμείς. Θα παίρνετε τα φάρμακα που θα σας πουλάμε εμείς. Όλα τα άλλα είναι εκτός νόμου.” Έτσι θα μπορέσουν να χαλιναγωγηθούν τα 7.5 δις του κόσμου της γης και το ποιόν του ευ ή κακώς ζειν τους!
Μπροστά σε μια τέτοια προοπτική, για τι είδους κοινωνία θα μιλάμε; Ήδη κατακλύσθηκε ο αγροτόκοσμος με μεταλλαγμένους σπόρους απ’ αυτούς που δεν αναπαράγονται. Αν δηλαδή θελήσουν κάποια στιγμή θα σταματούν την παραγωγή και εσύ δεν θα… τρως! Ή το πιο πιθανό, γενετήσια μετατροπή ώστε με την διατροφική αλυσίδα να περάσει στον κόσμο, ένας Θεός ξέρει τι. Από βλακοτοξίνες μέχρι και ασθένειες. Όλα κατ’ επιλογή!
Τα διαβάζεις και χαμογελάς βλέποντας πως έρχονται να επαληθευτούν όσα συνομωσιολογικά μάθαινες κατά καιρούς. Ακόμα και ο Πατροκοσμάς που έλεγε πως θα υπάρχουν τρόφιμα, αλλά δεν θα μπορούμε να τα πάρουμε. Το ερμηνεύαμε σαν αδυναμία λόγω έλλειψης χρημάτων. Σκέφτηκε κανένας μήπως τελικά ήταν για τα υπερ-μεταλλαγμένα που θα αναρτώνται από τις δυό τρεις διατροφικές εταιρείες  –τύπου Μονσάντο- που σε συνδυασμό με την απαγόρευση καλλιέργειας θα φέρουν στον πληθυσμό την απόλυτη εξάρτηση από ανθρώπους που κινούν τα νήματα αυτών των εταιρειών.Oι νέοι Θεοί!
Χαρακτηριστική η ομο!λογία σε κάποιο ντοκιμαντέρ για την Χιλή “δουλεύω με μισθό  πείνας στα πρώην χωράφια μου, κάθομαι με ενοίκιο στο πρώην σπίτι μου και τρώω ότι μου δίνουν” Χαμογελάτε; Αυτά δεν γίνονται εδώ; Εδώ κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ από το 2009 ξεκινώντας με 43.92% και φτάνοντας στο…  θα μπει στην βουλή; Αλλά όμως ποτέ έξω από τις αποφάσεις, ποτέ έξω από την διακυβέρνηση. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Τυχαίο;
Ξέρω, ξέρω! Μας έκαναν να νιώσουμε υπεύθυνοι για την κατάσταση με την οικονομία και τα παράγωγά της  και να φορτωθούμε όλη την ζημιά εμείς. Κι εγώ σκάω γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να φταίει το παιδί για την στραβομάρα του και όχι ο καθ’ ολοκληρίαν υπεύθυνος για την αγωγή του, ο πατέρας. Τότε τι στο διάτανο έπαιρναν στα χέρια τους τις τύχες μας. Τελείως ανεύθυνα;
Τελικά φαίνεται να είναι αλήθεια πως οι καναπέδες πωλούνται διαποτισμένοι με αποχαυνωτικό υγρό. Τους βλέπουμε στο γυαλί, στο κάθε γυαλί, να ανακατεύουν τις λέξεις ανάλογα με τις ικανότητές του ο καθένας αλλά με την ίδια θεατρινίστικη κατάληξη και τεντωμένο δείκτη “Εσείς φταίτε”. Μέχρι να το χωνέψουμε σε πιο “προχώ” κατάσταση πως “Όλοι μαζί τα φάγατε
Προσωπικά εντοπίζω τις ευθύνες του λαού στην πολιτική του εκλογή που λόγω δημοκρατίας επηρεάζει όλους μας. Στην αέναη προσπάθεια από τον πιο εύπορο μέχρι και τον τελευταίο φουκαρά για φοροδιαφυγή. Την αήθη συμπεριφορά εργοδοτών προς τους εργαζόμενους, σαν ζώα. Και στην απάνθρωπη συμπεριφορά μας στον διπλανό. ¨Όλα αποτέλεσμα της κακιάς παιδείας από το σπίτι μέχρι τα θρανία. Ποιος ελέγχεται, ποιος τιμωρείται; Οι πάντες ανεύθυνοι και δεν πληρώνει κανείς. Γονείς και παιδαγωγοί.
Έτσι πρέπει να είναι η πολιτική. ΕΥΘΥΝΗ. Πατρική ευθύνη, για το σύνολο του λαού που εκλέγει τον πολιτικό και όχι μόνο για δεξιώσεις και αλόγιστη διακυβέρνηση. Η αποτυχία δεν συγχωρείται. Θεωρείται έγκλημα κατά του λαού και τιμωρείται.
Εδώ; Ψάχνουμε ακόμη την λίστα Λαγκάρντ. Δεν σας μοιάζει σαν το παιχνιδάκι που κρεμάμε για  να παίζουν τα μικρά γατάκια; Στο συγκεκριμένο βέβαια ρόλο το πόπολο.
Προς το παρόν παρακολουθούμε τις παραστάσεις στο σανίδι με πολύ ενδιαφέρον. Θα παίξει η ΕΡΤ δεν θα ξαναπαίξει. Δύσκολα ερωτήματα. Τάχει αυτά η αποχαύνωση.