Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ κι ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΜΕ!


article_17040_54573

Έλληνες Μητροπολίτες παρουσιάζονται σε θρησκευτική εκδήλωση χωρίς να φορούν τα ράσα τους.
Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απο το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Σισμανόγλειο Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την  επίσημη παρουσίαση του  δίτομου έργου για την ιστορική Μονή Εικοσιφοίνησσας στην Κωνσταντινούπολη
Στις Φωτογραφίες διακρίνονται χωρίς ράσα οι Μητροπολίτες Ρόδου, Κυδωνίας & Ἀποκορώνου (Χανίων) και Γερμανίας. 
Δείτε φωτογραφίες

από το Εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Amen.

article_17040_54581
article_17040_54573

Μητροπολιτης Ρόδου
Μητροπολιτης Ρόδου
article_17040_54574
μητροπολιτης Γερμανίας
μητροπολιτης Γερμανίας

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/3/14, 10:00 μ.μ.

    Μήπως έχετε ακούσει ότι στην Τουρκία δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν κληρικοί με ράσα, πλην του Πατριάρχη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/14, 10:24 μ.μ.

    Αφού τους βαραίνει το ράσο, γιατί να το φοράνε; Κύριε ελέησον, μέρες που'ναι. Μας σκανδάλισαν πάλι με τα καμώματά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε λάθος αγαπητέ. Πήγαμε προσκύνημα 3 φορές στην Τουρκία, Καππαδοκία και Πόντο και οι ιερείς που μας συνόδευαν φορούσαν τα ράσα τους κανονικά. Αυτά που ισχυρίζεσθε είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Όταν δεν προκαλούν οι ιερείς και δεν περιφέρονται άσκοπα εδώ κι εκεί, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/3/14, 10:28 μ.μ.

    Μήπως Ανώνυμε δεν βλέπεις καλά; Στις φωτογραφίες βλέπω να υπάρχουν ιερείς και Επίσκοποι με ράσα, εκτός του Πατριάρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/3/14, 11:43 μ.μ.

    Προφάσεις εν αμαρτιαίς... Ο Παναγιώτατος και οι λοιποί κληρικοί γιατί τα φοράνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβαζω " Ο Παναγιώτατος και οι λοιποί κληρικοί γιατί τα φοράνε... "

    Ελα ντε !
    Αφου μνημόνευσαν πάπα θα κόψουν και το μούσι ( δες Ζηζούλα ) θα πετάξουν και το ράσο ατην αρχή εκτός ναών και μετά και εντός ναών θα φοράνε στολή Spiderman με το ανάλογο νεροπίστολο σύμφωνα με την ἀνανεωτική κίνηση ἐντός τῆς παπικῆς ἐκκλησίας, πού προέκυψε ἀπό τήν Β΄ Βατικάνειο Σύνοδο (1962-1965) καί καθοδηγήθηκε ἀπό τήν ἴδια τήν ἡγεσία τοῦ Βατικανοῦ .

    Πρόσφατα είδα και ένα Βιντεο με γυμνούς πάστορες και εκκλησίασμα . Ετσι που το πάνε με τις συλειτουργίες στο ΠΣΕ ίσως είναι απλά ζήτημα χρόνου η Αδαμιαία περιβολή . Αν μάλιστα έχουμε και συλειτουργίες με Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender/Transexual, Intersexed ίσως και με πούπουλα και με φτερά ....

    Ας σοβαρευτούμε λιγάκι . Αν ρίξουμε μια ματιά στο http://www.impantokratoros.gr/0862339B.el.aspx θα δούμε οτι
    " Ἐνισχυμένος εἶναι καί ὁ ρόλος τῶν «σεξουαλικῶν μειονοτήτων» στή 10η Γενική Συνέλευση τοῦ Π.Σ.Ε., πρᾶγμα πού δέν ἐξένισε ὅσους γνωρίζουν τήν διάπυρη παγκόσμια ἐπίσημη ὑποστήριξη τῶν ΗΠΑ (καί ὄχι μόνον), καί διά στόματος τοῦ Προέδρου Ὀμπάμα, στό δικαίωμα δημόσιας πανηγυρικῆς θριαμβεύσεως τῶν «ἰδιαιτεροτήτων» τῶν LGBTI (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender/Transexual, Intersexed)...."
    ΤΟ ΚΥΡΊΑΡΧΟ ΘΕΜΑ στις μέρες μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ αλλά η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ της "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" που αν και ξέρει τον Θεό και τις εντολές Του αρνούνται τον Θεό και επιλέγουν να λατρέψουν τον Αντίχριστο και να εκπορνεύσουν πνευματικά και σωματικά . Ηδη εχουν την διαστροφή ΤΙΜΗ τους και ΚΑΜΑΡΙ τους ? Δεν καμαρώνει ο Βαρθολομαίος ,Δεν καμαρώνει ο Αρχιεπίσκοπος Φινλανδίας Λέων Εισηγητης για τον "Ορθόδοξος" ιερέας Heikki Huttunen ? δες και http://apotixisi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_24.html

    Το πρόβλημα είναι οτι ο Παπικός Βαρθολομαίος , ο αιρεσιάρχης της πανθρησκείας της παγκοσμιοποίησης του οικουμενισμού και όποιος τον μνημονεύει απεκδύεται Ιησού και ενδύεται σατανά .
    Τώρα αν ενδυόμενοι σατανά φοράνε τα ανάλογα ε ! αναγκαία συνέπεια ....

    Εδώ που τα λέμε ποιό πρέπει να είναι το ένδυμα των «σιμωνιακών» και των «βαλαντιοσκόπων», των κληρικών δηλαδή εκείνων που πλουτίζουν από την ιερατική τους ιδιότητα, των «κολάκων και παρασίτων», που απολάμβανουν την κοσμική ζωή, , των «κοιλιοδούλων», όσων δηλαδή ζούν αργόσχολα, με έμφαση στις απολαύσεις και εκείνων που ζούν με «συνεισάκτους» που συζούν με τις «αδελφές» τους ?

    Ελα ντε ! Ο Παναγιώτατος και οι λοιποί κληρικοί γιατί τα φοράνε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/3/14, 9:35 μ.μ.

    Ας βάλουμε καλό λογισμό. Μήπως τα βγάλανε για να μην τα διακωμωδούν και αισθάνονται ντυμένοι καρνάβαλοι; Ίσως τα έβγαλαν για να μην τα ντροπιάζουν όπως οι άλλοι που τα φορούν και δεν τα τιμούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/3/14, 9:47 μ.μ.

    Καί γιατί δέν φόραγαν ένα παλτό πάνω από τα ράσα για καμουφλάζ; Πομφόλυγγες είναι Τό ράσα τους δίνουν όλα εκείνα τά υπέροχα χρώματα που δίνει το φώς στις σαπουνόφουσκες καί τη λάμψη Αλλά μόλις την σπάσεις δέν μένει τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/3/14, 7:08 μ.μ.

    Είστε ρασολάτρες. Το ράσο δεν είναι παράδοση, ούτε δόγμα πίστεως. Θα γίνεται σαν τους παλαιοημερολογίτες που διαφωνούν σε μη δογματικά ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/3/14, 10:07 μ.μ.

      Ρασολατρης και ημερολογιολάτρης είσαι ΕΣΥ που θεωρείς ότι το ημερολόγιο είναι δογματικό ζήτημα και ξεχνάς την παράδοση της Μίας Αγίας Εκκλησίας μας και των Αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας... Οι Θεοφόροι Πατέρες μας Μέγας Βασίλειος, Μέγας Αθανάσιος, Μέγας Φώτιος, άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής, άγιος Μάρκος ο Ευγενικός, άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και πολλοί άλλοι τιμούσαν το ράσο τους που "δήλωνε την ιεροσύνη τους ή το μοναχικό τους σχήμα" και δημόσια πάντα το φορούσαν και δεν διανοήθηκαν ποτέ να το βγάλουν για οποιοδήποτε λόγο...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος8/3/14, 2:43 π.μ.

    ... όποιος δεν το αντέχει το ράσο, να το κρεμάσει σε μια κρεμάστρα και να το βλέπει στο σαλόνι του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/3/14, 10:46 π.μ.

    Δεν κινδυνεύουμε από αυτούς που βγάζουν τα ράσα τους για να πάνε ένα ταξείδι, αλλά από αυτούς που καθαιρούνται, και συνεχίζουν να φορούν τα άμφια τους, και να δηλώνουν "ιερομόναχοι", "μητροπολίτες", κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.