Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Εμείς ετοιμαζόμαστε για την Ανάσταση. Κάποιοι άλλοι όμως;

Πηγή: http://oimos-athina.blogspot.co.uk/2014/04/blog-post_1270.html

ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΑΠΙΚΗ ΜΟΝΑΧΗ

ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ

ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΑΠΙΚΗ ΜΟΝΑΧΗ. Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΠΑΠΑΣ ΟΜΩΣ
"ΩΣ ΕΙ ΚΩΦΟΣ ΟΥΚ ΗΚΟΥΣΕΝ"  

ΒΙΝΤΕΟ


 " Το Πάσχα στη Συρία ήρθε πιο νωρίς. Αναρτήθηκε βίντεο στο διαδίκτυο στις 22/03/14  που παρουσιάζει την σταύρωση ενός νέου άντρα σε δημόσιο χώρο στη πόλη Ράκκα της Συρίας.Η ανάρτηση που το συνοδεύει χρεώνει αυτό το φρικιώδες έγκλημα στην ISIS Ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής.
         Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι την όλη σκηνή απαθανατίζουν μικρά παιδιά και έφηβοι με τα κινητά αλλά και το γεγονός ότι η αποκρουστική εικόνα του Προμηθέα Δεσμώτη κατά την συριακή εκδοχή διαδραματίζεται σε κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης.Ανάμεσα στο πλήθος που αρέσκεται να περιεργάζεται τον εσταυρωμένο της Συρίας υπάρχουν διάσπαρτοι κουκουλοφόροι που επιβλέπουν και επιθεωρούν την κατάσταση. Το θύμα ενδέχεται να είναι χριστιανός σύμφωνα με την σημειολογία της εκτέλεσης  και διαπόμπευσής του. Προφανώς έχει θανατωθεί αφού δεν δίνει σημεία ζωής".
Το Βίντεο στο http://oimos-athina.blogspot.co.uk/2014/04/blog-post_1270.html  
Αυτά δημοσιεύτηκαν στις 23 Μαρτίου.
Τώρα η 
αδελφή Ραγίντ, η οποία διηύθυνε το σχολείο του ελληνοκαθολικού πατριαρχείου της Δαμασκού και ζει σήμερα στη Γαλλία,  κατήγγειλε σε μια συνέντευξή της η οποία μεταδόθηκε χθες από το ραδιόφωνο του Βατικανού ότι Χριστιανοί οι οποίοι αρνήθηκαν να προφέρουν τη μουσουλμανική ομολογία πίστεως ή να πληρώσουν λύτρα σταυρώθηκαν από τζιχαντιστές στη Συρία

Είπε συγκεκριμένα ότι «σε πόλεις και χωριά που έχουν καταληφθεί» από τζιχαντιστές και μέλη εξτρεμιστικών μουσουλμανικών οργανώσεων προτείνουν στους χριστιανούς είτε (να απαγγείλουν) τη Σαχάντα (την ομολογία πίστεως των μουσουλμάνων) ή το θάνατο. Μερικές φορές, ζητούν λύτρα».

«Είναι αδύνατον», πρόσθεσε,
«οι χριστιανοί να απαρνηθούν την πίστη τους, γίνονται μάρτυρες. Και γίνονται μάρτυρες με έναν τρόπο εξαιρετικά απάνθρωπο, με μια ακραία βία η οποία είναι ακατονόμαστη. Εάν θέλετε παραδείγματα, στη Μααλούλα σταύρωσαν δύο νέους διότι δεν ήθελαν να απαγγείλουν τη Σαχάντα. Τους είπαν "λοιπόν, θέλετε να πεθάνετε όπως ο δάσκαλός σας στον οποίο πιστεύετε. Έχετε μια επιλογή: ή θα πείτε τη Σαχάντα, ή θα σταυρωθείτε"».
«Υπήρξε ένας ο οποίος σταυρώθηκε μπροστά στον πατέρα του. Σκότωσαν και τον πατέρα του. Αυτό συνέβη για παράδειγμα στην Άμπρα, μια βιομηχανική περιοχή στα προάστια της Δαμασκού», υποστήριξε η ίδια.

Επιπλέον, σύμφωνα με την αδελφή Ραγίντ, έπειτα από σφαγές τζιχαντιστές μερικές φορές «έπαιρναν (ανθρώπινα) κεφάλια και έπαιζαν ποδόσφαιρο με αυτά»,έπαιρναν έμβρυα και «τα κρέμαγαν σε δέντρα από τους ομφάλιους λώρους» τους.
Το ραδιόφωνο του Βατικανού μετέδωσε αυτή τη συνέντευξη χθες Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα που η χριστιανική εκκλησία τιμά τη σταύρωση του Χριστού στην Ιερουσαλήμ, αλλά ο Πάπας ενώ έχει τεράστια οικονομική δύναμη αλλά και διπλωματική επιρροή, φαίνεται ότι έκανε πως δεν άκουσε, αλλιώς έπρεπε να σηκώσει την τεράστια ράβδο του με τον σταυρό του Χριστού και να κατακεραυνώσει δυτικούς και μουσουλμάνους για αυτά τα αίσχη.
 
Αλλά τί ζητάμε; Αφού κι αυτός είναι μέρος της αθέατης εξουσίας που επιδιώκει την παγκόσμια κυριαρχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.