Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΣΟΚ!!! ΠΑΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΩΡΑΙΑ ΠΥΛΗ"




Δεῖτε ἐδῶ: https://www.youtube.com/watch?v=rBxVwpuhUrs
 
Ὁ Παπικὸς ἱερέας μπαίνει στὸ Ιερὸ καὶ στὴ συνέχεια ὁ Προτεστάντης!

13 σχόλια:

  1. Κατεδαφιση Πιστεως;;;Αυτο ειναι ΟΥΤΟΠΙΑ!Ο Βράχος,στον οποιο η Εκκλησια στηριζεται, ειναι ο Χριστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οὐτοπιαῖα" εἶναι ἡ δική σου ψευδαίσθηση, φίλε. Νομίζεις ὅτι δὲν ἔχετε εὐθύνη γιὰ τὴν διατήρηση τῆς Πίστεως στὶς καρδιές τῶν ἀνθρώπων. Ἀλλὰ θὲς νὰ βρισκόμαστε σὲ λόγια. Κατὰ τὸν λόγον τοῦ Κυρίου, βεβαίως, "καί πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς" τῆς Ἐκκλησίας (Ματθ. 16, 18-19), ἀλλὰ οἱ αἱρέσεις δὲν προκαλοῦν φθορὰ στὸ Σῶμα τῆς Ἐκκλησίας; Διάβασε τί γράφουν οἱ Ἅγιοι.
      «Διό, ἀδελφοί, στῶμεν ἐν τῇ πέτρᾳ τῆς πίστεως καὶ τῇ παραδόσει τῆς ἐκκλησίας μὴ μεταίροντες ὅρια, ἃ ἔθεντο οἱ ἅγιοι πατέρες ἡμῶν, μὴ διδόντες τόπον τοῖς βουλομένοις
      καινοτομεῖν καὶ καταλύειν τὴν οἰκοδομὴν τῆς ἁγίας τοῦ θεοῦ καθολικῆς καὶ ἀποστολικῆς ἐκκλησίας· εἰ γὰρ δοθῇ ἄδεια παντὶ βουλομένῳ, κατὰ μικρὸν ὅλον τὸ σῶμα τῆς ἐκκλησίας καταλυθήσεται».
      (Ἁγ. Ἰωάννου Δαμασκηνοῦ, Λόγος ἀπολογητικὸς πρὸς τοὺς διαβάλλοντας τὰς ἁγίας εἰκόνας).
      «Ρωμαίοις ἐπιστέλλων ὁ Παῦλος ἡμᾶς ἐπαίδευσεν, οὕτω λέγων. «Μὴ ἕνεκεν βρώματος καταλύετε τὸ ἔργον τοῦ Θεοῦ... Οὐ γὰρ μόνον οὐκ οἰκοδομεῖς, φησίν, ὃ νομίζεις, ἀλλὰ καὶ καταλύεις, καὶ οἰκοδομὴν οὐκ ἀνθρωπίνην, ἀλλὰ Θεοῦ»
      (Χρυσοστόμου Ἰωάννου, Ἑρμηνεία εὶς τὴν Πρὸς Ρωμαίους Ἐπιστολήν).
      "Μὴ κατάλυε τὰ πράγματα τῆς ἐκκλησίας... εἰ δὲ ἀτακτῶν καταλύεις τοὺς ἐν Νικαίᾳ κανόνας τῶν τιηʹ ἐπισκόπων» (Παλλαδίου, Ἐπισκόπου Ἑλενοπόλεως, Διάλογος Ἱστορικός).
      «Ὁ Θεὸς διὰ τοῦ σταυροῦ ᾠκοδόμησεν, σὺ τοίνυν καταλύεις τὴν
      οἰκοδομὴν τοῦ θεοῦ» (Οἰκουμένιος, Εἰς τὴν πρὸς Ρωμαίους).

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/14, 12:54 π.μ.

    http://www.romfea.gr/ekklisies/ekklisia-tis-ellados/24200-the-voice
    Την ίδια στιγμή η"επίσημη" Εκκλησία των...συσσσιτίων συνεργάζεται με τον αντίχριστο ANTENNA και το άθλιo "the voice" για κοινωνικούς και "φιλανθρωπικούς" λόγους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/5/14, 9:01 π.μ.

      Κατάντια...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/5/14, 12:57 μ.μ.

      Είσαι κατά των συσσιτίων και της φιλανθρωπίας ?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/5/14, 5:18 μ.μ.

      Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις 12:57 το νόημα του σχολίου;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/5/14, 11:08 μ.μ.

      Προς ανώνυμο των 12:57 μ.μ.: η Εκκλησία, πρωτίστως και κυρίως, είναι Σώμα Χριστού κι όχι παράρτημα του Υπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας. Φυσικά και υποστηρίζω και στηρίζω με τις πενιχρές μου δυνάμεις τα συσσίτια της ενορίας μου αλλά όταν βλέπω τον οικουμενισμό και την ποικίλη εκκοσμίκευση να προελαύνουν θέτω σε δεύτερη μοίρα τα συσσίτια.
      Τα λεφτά απ τον τελικό του ελεεινού μουσικού διαγωνισμού "the voice" είναι λεφτά "βρώμικα" και καμιά "ιερή" σκοπιμότητα δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει.

      Διαγραφή
    5. Ψάξαμε και το βρήκαμε το φάρμακο και μετά ψάχναμε τον άστεγο στην ουρά του συσσιτίου στο Περιστέρι τέλη χειμώνα. Περιμένοντας είδαμε οτι διάλεγαν ένα τμήμα της τροφής και πετούσαν το υπόλοιπο
      Να μη πιστέψουμε τα σχόλια οτι κάνανε την εκκλησία ΜΚΟ για βούτες , Να μη πιστέψουμε τα σχόλια για όρνια που τρέφονται απο τις σάρκες μιας Ελλάδας ετοιμοθάνατης για καταχραστές του δίλεπτο της χείρας ...κτλ
      Μια δοκιμή μας φώτισε ... Αλάτι και πιπέρι ... πικάντικη μαγειρική ... της Διονύσου .
      Και όποιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει ας πάει στην ουρά να δοκιμάσει να καταλάβει .
      Και μακάρι να έχει αλλάξει η κατάσταση και να πεί " μα τι λέει αυτός δεν καταλαβαίνω !!"

      Διαγραφή
    6. Σατανική τέχνη για τα παπάκια η εκμετάλλευση των εράνων και των "αγαθών " σκοπών . Οι μνημονεύοντες τον παπικό Βαρθολομαίο τον εχθρό του Θεού εξαιρούνται ?
      Πληρώσανε στις ΗΠΑ Εκατομμύρια για να καλύψουν παιδεραστίες ?
      Απο που τα μάζεψαν ? Απο που βγάζουν οι παπικοί όσα πληρώνουν σε τόσα κράτη που καταδικάζονται για χιλιάδες περιστατικά ? Απο που τα μάζεψαν ?
      Μήπως τα μάζεψαν για άλλους λόγους ?

      Διαβαζω : http://www.pentapostagma.gr/
      "...Στην έρευνά τους, η οποία δημοσιεύεται στο Journal of Studies in Religion/Sciences, οι δύο ερευνητές δρ, Σερζ Λαριβί και Ζεβενί Σενάρ, αφού ανέλυσαν περίπου τριακόσια ντοκουμέντα σχετικά με τη ζωή της Μητέρας Τερέζας, υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν λεπτομέρειες που εκθέτουν την αλβανικής καταγωγής Καθολική μοναχή, η οποία μετά το θάνατό της το 1997, οσιοποιήθηκε από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’.

      Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται ότι πολλές από τα ιδρύματα που είχε δημιουργήσει η Μητέρα Τερέζα ήταν ακατάλληλα για τους ενοίκους τους, καλώντας τα «σπίτια για ετοιμοθάνατους» εξαιτίας της κακής υγιεινής τους και της έλλειψης τροφής, φροντίδας και φαρμακευτικής αγωγής.

      Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η έλλειψη χρημάτων δεν μπορεί να είναι η αιτία για αυτές τις κακές συνθήκες. Αντίθετα, καθώς η Μητέρα Τερέζα κατά τη διάρκεια της ζωής της είχε συγκεντρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από φιλανθρωπίες και εράνους, πολλά από αυτά τα χρήματα φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί σε αρκετούς «μυστικούς» τραπεζικούς λογαριασμούς, τους οποίους φέρεται να διαχειριζόταν η ίδια η μοναχή.
      ...........
      «Με δεδομένη τη φειδωλή διαχείριση των οικονομικών που έκανε η Μητέρα Τερέζα, κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί πού πήγαν εκείνα τα εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τους φτωχούς», δηλώνει ένας εκ των δύο ερευνητών....."

      Ελα ντε πήγαν εκείνα τα εκατομμύρια δολάρια ?

      Διαγραφή
  3. Και αυτό είναι είδηση ?
    Είδηση θα ήταν να πεταχτούν έξω απο το πατριαρχείο τα αιρετικά δίποδα γουρούνια
    πρίν έρθουν τα τετράποδα να εξυγιάνουν το χώρο ...

    Οποιος κατάλαβε κατάλαβε .
    Οποιος δεν κατάλαβε
    Τι να του πώ να καταλάβει ?

    ".Αββά, τί κλαίεις; Γνωρίζεις ότι, αυτό πού είδες, είναι πιο ευάρεστον στόν Κύριον από την αναξιότητα τών ιερέων, πού λειτουργούσαν;
    ...Τότε ένας ησυχαστής μου υπενθύμισε την περίπτωση του ασκητού πού, μετά την άλωση τής Κωνσταντινουπόλεως, είδε επάνω στήν αγία Πρόθεση ερειπωμένου Ναού, μία γουρούνα με τα νεογνά της και άρχισε να κλαίει και νά οδύρεται. Τότε ενεφανίσθη Άγγελος Κυρίου και του λέγει· Αββά, τί κλαίεις; Γνωρίζεις ότι, αυτό πού είδες, είναι πιο ευάρεστον στόν Κύριον από την αναξιότητα τών ιερέων, πού λειτουργούσαν; Και ο Αγγελος εγένετο άφαντος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/14, 12:13 π.μ.

    Ουαί οι διϋλίζοντες τον κώνωπα και καταπίνοντες την κάμηλο. Αλήθεια δεν σας ενοχλεί αυτό που βλέπετε, γιατί το συνηθίσατε ή γιατί σας κοστίζει που βγαίνουν στη φόρα όλα τα έκτροπα των αγαπημένων σας Οικουμενιστών; Δεν ντρέπεσθε υποκριτές να μιλάτε για ουτοπία; Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας. Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/5/14, 2:14 μ.μ.

    Τυφλός, εάν τυφλόν οδηγεί αμφότεροι είς βόθυνον αποπεσούνται........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.