Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Η ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΣΗ των Παπικών λόγω Οικουμενισμού μεταναστεύει και στα καθ' ημάς



Πηγή: pentapostagma.gr  ἀπ’ που τ Βίντεο κα φωτογραφίες.

Καὶ ἡ ἐκκοσμίκευση τῆς Δυτικῆς Ἐκκλησίας εἰσχωρεῖ σιγὰ σιγά, ἀλλὰ σταθερὰ καὶ στὰ καθ’ ἡμᾶς!
Αλεξίσφαιρα από τον Δημητριάδος Ἰγνάτιο στὴν Ἀστυνομία
Ευλογίες  ἀπὸ τὸν Σύρου Δωρόθεο σὲ τολμηρούς κωπηλάτες που ταξιδεύουν με καγιάκ!

Αλεξίσφαιρα από τον Δημητριάδος Ἰγνάτιο στὴν Ἀστυνομία

Την Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας επισκέφθηκε (6/6) ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να επιδώσει έξι καινούργια αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία η Τοπική μας Εκκλησία προσφέρει στους αστυνομικούς της περιοχής μας.
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Δ/ντού, των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και του πολιτικού προσωπικού της Αστυνομικής Διευθύνσεως. Μετά το πέρας της ακολουθίας, παρέδωσε στον Δ/ντή Ασφαλείας Μαγνησίας Αστυνομικό Υποδιευθυντή τα αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Πηγή: ierovima.gr


Πήραν την ευλογία του δεσπότη και συνεχίζουν
του Κώστα Ζαφειρίου
Ένα ταξίδι επιχειρείται για πρώτη φορά στην ναυτική ιστορία με καγιάκ. Οι δύο τολμηροί κωπηλάτες, προχθές, 2 Ιουνίου προσέγγισαν την Σύρο. Εκεί τους υποδέχθηκε ο μητροπολίτης κ. Δωρόθεος. Καλωσορίζοντάς τους, τους συνεχάρη για την τόλμη και τη γενναιότητά τους να διαπλεύσουν 1.000 μίλια «ευαισθητοποιώντας, με το συμβολικό αυτό ταξίδι, τους ανθρώπους να γίνουν δωρητές μυελού των οστών για τα μικρά παιδιά».
Τέλος, τους προσέφερε αντίγραφο της εφέστιας εικόνας του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, ευχόμενος ο Άγιος Νικόλαος να συμπλέει μαζί τους όχι μόνο στο συγκεκριμένο ταξίδι, αλλά και στο μεγάλο ταξίδι της ζωής τους.

Θυμίζουμε κι ἄλλη μιὰ πρόσφατη  "παρουσία" τοῦ κ. Δωροθέου:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.