Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Καμία ανακοίνωση από Μητροπόλεις για την νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»!

Πηγή: "Ακτίνες"

Καμία ανακοίνωση από Μητροπόλεις για την νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση»


Η  νεοπροτεσταντική οργάνωση «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» είχε προγραμματίσει  για το χρονικό διάστημα μεταξύ 9 και 17 Ιουλίου 2014, στους νομούς Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ευρείας κλίμακας προσηλυτιστική δραστηριότητα, με την ονομασία «Ιησούς του Ναυή 7».
Οι Ιερές Μητροπόλεις  των παραπάνω περιοχών δεν έχουν προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση προς το ποίμνιό τους ότι η εν λόγω κίνηση, με πρόσχημα τη διανομή της Καινής Διαθήκης διανέμει ποικίλο υλικό προτεσταντικού χαρακτήρα ασυμβίβαστο με την Ορθόδοξη πίστη.
      Μάλιστα είναι τέτοια η αδιαφορία που το 2013 στην «Επιχείρηση Ιησούς του Ναυή 6» ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της  “Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης” στην Αλεξανδρούπολη (ΔΕΣ ΕΔΩ) και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης. (Ε.Ι.Ε) Ιωνάθαν Μακρής ερωτηθείς για το τι άποψη φέρει σχετικά με την άποψη της Ιεράς Συνόδου απάντησε πως «η Ιερά Σύνοδος εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και οι απόψεις που εκφράζονται μέσα σε αυτήν δεν είναι ομόφωνεςΕμείς για τη διανομή της Καινής Διαθήκης που κάναμε στη Θράκη είχαμε την υποστήριξη αλλά και τη συναίνεση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου». (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Φωτογραφικὸ ὑλικὸ ἐδῶ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.