Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κάποιοι Επίσκοποι αισθάνονται περισσότερο Θρησκευτικοί ηγέτες, παρά συνεργοὶ του Κυρίου στη σωτηρία των ανθρώπων! Η "Νέα Εκκλησία" και η "Πανθρησκεία" δεν κρύβεται. Ο Οικουμενισμός είναι εδώ!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.jpg
Ευχές του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης για το Κουρμπάν Μπαϊράμ


Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος με την ευκαιρία του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχεται στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά, γεμάτα υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουμε όλοι μας στη Θράκη τα καλά, ειρηνικά και εποικοδομητικά μας έργα ανεπηρέαστοι.
Ευχέτης
Ο Μητροπολίτης
† Ὁ Ἀλεξανδρουπόλεως ΑΝΘΙΜΟΣ
Σχόλιο στο ιστολόγιο "Κατάνυξις"
      Δυστυχώς τέτοια Δελτία τύπου ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ κατ ουσίαν ότι η Θράκη είναι κάτι διαφορετικό από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ότι στην Ελληνική μας Θράκη -όση μας απέμεινε δηλαδή αφού παραχωρήσαμε την ανατολική Ρωμυλία και την ανατολική Θράκη- έχουμε συνδιοίκηση.
       Σε ποιο άλλο μέρος της Ελλάδος, Ορθόδοξος μητροπολίτης θα έβγαινε να ευχηθεί για την θρησκευτική εορτή άλλης θρησκείας;
   Φαντάζεστε πχ να διαβάζατε δήλωση του Άνθιμου Θεσσαλονίκης "εύχομαι Χρόνια Πολλά για το Μπαϊράμι"; Πως θα σας φαινόταν;
    Και πως θα σας φαινόταν να ευχόταν Ορθόδοξος Ιεράρχης στους "συμπολίτες του", Μάρτυρες του Ιεχωβά για κάποια εορτή τους;
     Αντί να προσπαθούμε να επαναφέρουμε στη Ορθοδοξία όσους είχαν βίαια εξισλαμιστεί επί τουρκοκρατίας (Πομάκοι) τους ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη"... Αληθινή κοροϊδία.
    Ε λοιπόν αυτό γίνεται στην Θράκη: συν διοίκηση. Και έχουμε αποδεχθεί να γίνεται έτσι. Και είναι ειλικρινά τραγικό άνθρωποι της εκκλησίας να γράφουν νέες σελίδες εσχάτης προδοσίας. 


 Πηγή: "Κατάνυξις"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.