Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΧΙΣΜΑΤΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!

Του Νικολάου Πανταζή, θεολόγου

     Το επίσημο όργανο της «Ιεράς» (έχω κάθε Νομοκανονικό Δικαίωμα να αμφισβητώ την υποτιθέμενη «ιερότητα») Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, «ΤΟ ΒΗΜΑ» προχωρεί σε αποκαλύψεις που δεν περιγράφουν άλλα εκκλησιαστικά ειδησιογραφεία. Συγκεκριμένα, στη Σελίδα 42, στη τελευταία παράγραφο διαβάζουμε:

        «ΕΝ συνεχεία ο Πάπας θα χοροστατήσει σε λειτουργία στον Καθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος και θα παραστεί σε οικουμενική προσευχή στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος είχε προσκληθεί τον Ιούνιο στο Βατικανό για την οικουμενική προσευχή υπέρ της ειρήνης στους Αγίους Τόπους, παρουσία των Μαχμούντ Αμπάς και Σιμόν Πέρες.

        Την Κυριακή ο Πάπας θα εορτάσει την εορτή του Αγίου Ανδρέα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και θα προχωρήσουν στην υπογραφή κοινής Διακηρύξεως».
   Δεν θα προβώ σε ανούσιους σχολιασμούς τύπου «Αντιαιρετικού Γραφείου Πειραιώς».
     Καταδικάζω άφοβα και απερίφραστα τις κατάπτυστες
αυτές Αντικανονικές, Αντορθόδοξες και Αντίχριστες Σατανοεργίες και υπενθυμίζω στον ανύποπτο ανενημέρωτο και εξοργιστικά προδομένο Ελληνορθόδοξο Πιστό Λαό, κάτι ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ, Δογματικό και Σωτηριολογικό, πως:

·        όταν ο Πάπας «θα χοροστατήσει» (Χορός Διαβολικός εξυμνεί σε και λέγει «Παναγιώτατον» σε τον μιαρότατον Αρχιερέα του Εωσφόρου!), σε «Καθολικό» και καθ’ ολοκληρίαν Μολυσμένο και Μαγαρισμένο Ναό, όχι «του Αγίου Πνεύματος» αλλά του Πονηρού και Ακαθάρτου πνεύματος,

·        όταν προχωρεί ο Βαρθολομαίος σε «οικουμενικές (-ιστικές!) προσευχές που δεν είναι άλλο παρά βδελυρές και βλάσφημες συλλαβές και Σατανικοί Στίχοι πλεγμένοι, στον Τρισκατάρατο αφιερωμένοι και επί τούτου επιλεγμένοι, (ίσως και εκ του Πανθαμαρτωλού Όρους γεγραμμένοι),

·        όταν θα «εορτάσουν» (εάν είναι και εάν λέγεται αυτό «εορτή…»-Συστήσασθε εορτήν και Πανήγυριν Όφεος) υποτίθεται του Αγίου Ανδρέα (που μόνον ο Απόστολος Ανδρέας δεν θα παρευρίσκεται, όταν «θα προχωρήσουν στην υπογραφή κοινής Διακηρύξεως», (ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ!!!), όμως θα κατατεθούν στους Βίβλους που θα ανοιχθούν εν εκείνη τη Φρικτή Ημέρα, διότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, Πιστέ Ορθόδοξε Λαέ, θα τα ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ο Αιρεσιάρχης Βαρθολομαίος, ΕΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ και μόνο ΕΣΕΝΑ!

         Έστω και εάν θεωρητικά δεν συμφωνείς και προφορικά δεν δέχεσαι αυτές τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ Διδασκαλίας, όμως ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ, με την ΕΝΟΠΟΙΟ Μνημόνευση των Ιερέων και Μητροπολιτών που σε εκπροσωπούν στις διάφορες Ιερουργίες που παρίστασαι, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ συνειδητά, Λειτουργικά και Μυστηριακά ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΕΝΩΝΕΣΑΙ με όλους αυτούς τους ΑΝΤΙΧΡΙΣΡΤΟΥΣ, ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ που ΕΣΥ, Πιστέ Ορθόδοξε Λαέ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ να σε ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ εν ονόματι της Ιερωσύνης και καταχρήσεως εξουσίας που διαπράττουν.


       Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, και ΔΕΝ το λέγω ο μηδαμινός εγώ, ΑΛΛΑ ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ που εφώτισε Συνοδικώς τους ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ να ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΕΡΟΥΣ, Διαχρονικούς και αυτομάτως, αυτοπροαιρέτως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ περί ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΩΣ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ και ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ!!!

           ΜΟΝΟ έτσι, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ, μπορείς επισήμως με κάθε εγκυρότητα να αρνηθείς αυτή την παράνομη εκπροσώπηση και να απαρνηθείς οποιαδήποτε σχέση και κοινωνία μαζί τους.
         ΜΟΝΟ έτσι, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ, δεν θα ενωθείς με τον Πάπα και το αιρετικό του συναπάντημα στο βλάσφημο Παγκόσμιο Συμβούλιο (δήθεν) «εκκλησιών»!


      ΑΥΤΑ... ΔΕΝ θα σου τα πουν οι γεροντάδες σου, οι αρχιμανδρίτες και «πνευματικοί», διότι έχουν πλέον ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙ στο ΒΟΛΕΜΑ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την απώλεια των πρωτο-δευτερο-τριτοκαθεδριών, ΤΡΕΜΟΥΝ τον προκείμενον ημίν ΔΙΩΓΜΟ και ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ να προβούν σε αναγκαίες και απαιτούμενες ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ εν ονόματι πάντα (το βρήκαν τώρα, έδεσαν καλά το «γάϊδαρό τους!) της δήθεν διακρίσεως, της φοβίας και αποφυγής τάχα «σχίσματος»…

     ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ έγινε το 1054. Το Σχίσμα έγινε με την επάρατη αλλαγή του Ημερολογίου. Το Σχίσμα έγινε με τα Φιλήματα Ιούδα του Αθηναγόρα και τα ΑΘΕΑ Συλλείτουργα του Βαρθολομαίου. Τα Σχίσματα τα τελούν οι Οικουμενιστές και ΟΧΙ όσοι εκτελούν τις Θείες Εντολές του Θεού να μην συναναμιγνύονται με αιρετικούς.
       ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ, Ορθόδοξε Πιστέ Λαέ, συνεργός, παρασκηνιακός υπαίτιος και ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ενός τέτοιου νεωτέρου ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ! Μη συμβιβάζεσαι. Μη φοβάσαι. Μη δειλιάζεις. Η δειλία είναι κολάσιμη…



ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ ΑΜΕΣΑ.
ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΟΥ ΠΑΡΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ
ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑΚΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.