Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Να γιατί οι Οικουμενιστές τρέχουν να ...προλάβουν!

Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ,

ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗ!!!

Το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Αγγλίας, φέρνει την αναστάτωση σε χριστιανούς που στέλναν τα παιδιά τους σε χριστιανικά ιδιωτικά σχολεία γιατί επιθυμούσαν να λάβουν την Χριστιανική αγωγή!


Σύμφωνα με το νέο νόμο καλούνται όλα τα σχολεία,ακομη και τα ιδιωτικά, αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν, να αποδείξουν εμπράκτως ότι σέβονται όλες τις θρησκείες και δεν διαχωρίζουν τους ανθρώπους βάση της θρησκείας τους!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ !!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ , ΟΠΩΣ ΙΜΑΜΗΣ !!!!!

ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΜΑΜΗ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ - ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ  ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΑΛΟΥΧΗΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΗΝΩΣ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΚΑΣΙΕΣ Ή ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ........

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.