Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ για τις ΔΙΩΞΕΙΣ του κ. ΑNΘΙΜΟ ΡΟΥΣΣΑ εναντίον όσων καταφέρονται στην ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ!

Β) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ.κ. ΑNΘΙΜΟ ΡΟΥΣΣΑ


    
Σεβασμιώτατε το μόνο που κάνετε, είναι να επιβεβαιώνετε τους αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, οι οποίοι μας έχουν μιλήσει για την «ποιότητα» των ιερέων και των αρχιερέων, των εσχάτων χρόνων.
      Δυστυχώς Σεβασμιώτατε δεν δύναστε να διακρίνετε πλέον την δεξιά από την αριστερή οδό  και δεν δέχεσται κανέναν έλεγχο.
       Εκτός από την λέξη «κρίση» Σεβασμιότατε,  υπάρχει και η λέξη «διάκριση»,  που είναι και ένα από τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος και μας επιτρέπει να αντιλαμβανόμαστε πιο είναι το λάθος και πιο είναι το σωστό.
   Αυτό που διαπράξατε λοιπόν Σεβασμιότατε είναι ένα ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΝ  ΜΕΓΑ  ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ  ΣΦΑΛΜΑ, που δείχνει το πνευματικό σκότος αυτών που συμπεριφέρονται κατ” αυτό τον τρόπο.  Για να το αντιληφθείτε θα σας το πω πολύ απλά.
     Μέσα στο σπίτι σας Σεβασμιώτατε μπορείτε να βάλετε όποιον θέλετε, από όποια πόρτα  ή παράθυρο θέλετε,  και να προσκυνήσετε και να κάνετε ότι θέλετε. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
       Ο Οίκος του Θεού Σεβασμιότατε, δεν είναι σπίτι σας για να βάζετε και να βγάζετε όποιον θέλετε, από όπου θέλετε. Γι΄ αυτό και έντός των Ιερών Ναών, δεν κάνει κανείς ότι θέλει, αλλά ακολουθεί αυτά που αναφέρουν ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ.  Και το Ιερόν Βήμα Σεβασμιότατε, αναφέρεται ως ΤΟΠΟΣ ΦΟΒΕΡΟΣ  και δεν είναι μουσείο, για να το επιδεικνύετε στους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ.
      Τι ακριβώς συμβαίνει Σεβασμιότατε;  Δεν αντιλαμβάνεστε την ιερότητα του χώρου;  Δεν γνωρίζετε τους Ιερούς Κανόνες;  Ή ενεργείτε σκοπίμως κατ” εντολάς των εχθρών της Ορθοδοξίας; Εσείς ξέρετε.
     Επάνω εις αυτήν την Αγία Τράπεζα,  «μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων».
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Σεβασμιότατε παραχωρείτε
ΤΑ ΑΓΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, στους αιρετικούς;
     
     Άλλο είναι να προσευχόμαστε γι΄ αυτούς, να έλθουν εις γνώσιν μετανοίας   και άλλο να τους βάζουμε εις τα ΑΓΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,  ενώ είναι ακόμα αμετανόητοι αιρετικοί.
       Και εσείς αντί να αντιληφθείτε το λάθος σας και να ζητήσετε συγνώμη ενώπιον ΘΕΟΥ και ΑΝΘΡΩΠΩΝ, επιτίθεστε με τον δικηγόρο σας,  κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών   που δεν συμφωνούν και σας ελέγχουν για την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ σας στάση.
     Οι Πραγματικοί ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ  ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
  
  Εσείς οι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ  ΚΥΝΗΓΑΤΕ  ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, αυτούς που υπερασπίζονται  ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

 ΠΩΣ  ΑΛΛΑΞΑΝ  ΕΤΣΙ  ΤΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ! 

ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ  ΝΑ  ΚΥΝΗΓΑΝΕ  ΤΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!!

Λυπάμαι και ντρέπομαι  για λογαριασμό σας. Αλλά προσεύχομαι και για την μετάνοια και την σωτηρία σας. Προσευχηθείτε και εσείς γι΄αυτό.  Καλά Χριστούγεννα.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

Πηγή: "Αυγουστίνος Καντιώτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.