Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Εκλογές στην Ελλάδα - Συνάντηση Πάπα και Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα. Δυο "τελευταίες" παράλληλες προδοσίες;




Ζούμε κρίσιμες στιγμές, στιγμές ζωής η θανάτου του ελληνισμού, της ελληνικής κοινωνίας, της ίδιας μας της ύπαρξης σαν έθνος, σαν λαός, σαν πρόσωπα και κοινωνικές μονάδες. Ζούμε την αποκορύφωμα ενός μεγάλου δράματος, ενός αδυσώπητου πολέμου κατά της Ελλάδας κατά της Ορθοδοξίας, κατά των ίδιων των Ελλήνων, κατά της ίδιας της επιβίωσης μας, της ίδιας της ζωής μας. Η Ελλάδα μπορεί αύριο να μην υπάρχει, ο τόπος αυτός που έγραψε επί τόσες χιλιετίες αμέτρητες σελίδες ένδοξης ιστορίας, που έβγαλε αμέτρητους ήρωες και μάρτυρες, που  έδωσε το παράδειγμα του ηρωισμού στην παγκόσμια ιστορία, μπορεί αύριο να είναι μια θλιβερή ανάμνηση καθώς τίποτα πια δεν θα θυμίζει την ύπαρξη του.
Άνθρωποι ανίκανοι, προδότες, εφιάλτες, συνωμότησαν επί πολλές δεκαετίες για να φτάσουμε σήμερα στο χείλος της καταστροφής. Πολιτικοί απατεώνες, «επιχειρηματίες» μεγαλοεργολάβοι που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κατακλέψουν τον κρατικό κορβανά, λαοπλάνοι-προδότες ηγέτες, που ήξεραν να γοητεύουν τον ανίδεο λαό τάζοντας του ποταμούς από λεφτά για να τον οδηγήσουν στην καταστροφή, έθρεψαν ένα κατεστημένο που το στήριξαν και μεγάλες κοινωνικές ομάδες γιατί είχαν επιστέψει πως θα είναι συνεταίροι στην  απάτη και στην καταστροφή του τόπου μας.
Όλοι αυτοί μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα. Έπαιξαν με τον πιο έντεχνο τρόπο το άτιμο παιχνίδι της δεξιάς και της αριστεράς εξαλείφοντας κάθε εθνική προοπτική για την σωτηρία της πατρίδας, μοίρασαν αμέτρητα ψέματα και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να κοροϊδεύουν με τον πιο αισχρό τρόπο, τάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας λες και απευθύνονται σε ανθρώπινα ζωοειδή που δεν έχουν καμία συνείδηση της ύπαρξης τους.
Παράτησαν όλα τα εθνικά θέματα και οδήγησαν την Ελλάδα στο σημείο να αποδέχεται τον καθημερινό βιασμό της εθνικής της ακεραιότητας, της εθνικής της αξιοπρέπειας. Να παρατηρεί τουρκικές φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρα έξω από το Σούνιο, να ακούει γειτονικούς λαούς που ευεργετηθήκαν από την χώρα μας να μας βρίζουν με τον πιο αισχρό τρόπο, να δέχεται χωρίς καμία αντίδραση να παρουσιάζουν οι τοκογλύφοι διεστραμμένοι ληστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον ελληνικό λαό σαν τον πιο διεφθαρμένο λαό του κόσμου, γιατί οι ίδιοι οι ηγέτες του υιοθέτησαν όλους αυτούς τους εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς. Κανάλια, δημοσιογράφοι, εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί, συνεργάστηκαν με άριστο τρόπο με όλο αυτό το προδοτικό σύστημα για να πείσουν  αυτόν τον κόσμο ότι πρέπει να αυτοκαταστραφεί, ότι πρέπει να εξαφανιστεί, ότι δεν πρέπει να έχει νοσοκομεία γιατρούς και φάρμακα, ότι δεν πρέπει να διδάσκεται την γλώσσα του, ότι πρέπει να ξεχάσει την ιστορία του, ότι δεν πρέπει να έχει θρησκευτικά πιστεύω να έχει αγίους και να προσκυνά τον Χριστό και την Παναγία, ότι πρέπει να βάλει πάνω από το κεφάλια του τους εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς μουσουλμάνους που μας τους έφεραν με το έτσι θέλω και τους εγκατέστησαν μέσα στα σπίτια μας, ότι πρέπει να αυτοκτονεί για το «καλό» του και για την «ευημερία» του
Και όλοι εμείς τους πιστέψαμε, τους ακολουθήσαμε και το πιο τραγικό ακόμα τους πιστεύουμε ενώ περπατούμε πάνω από τα αποκαΐδια της ίδιας μας της καταστροφής, της λεηλασίας της χώρας μας.
Αύριο όλοι εμείς θα πάμε στις κάλπες να ψηφίσουμε ξανά αυτούς τους προδότες, αυτούς που κατέστρεψαν ότι ιερό και όσιο, την ίδια μας την ύπαρξη, την ίδια την ζωή μας για να τους ανταμείψουμε στο εγκληματικό τους έργο.
Είμαστε και εμείς συνένοχοι αυτής της καταστροφής. Είμαστε και εμείς συνένοχοι να παρατηρούμε άφωνοι την αυτοκαταστροφή αυτής της χώρας που κάποτε δίδαξε τον πολιτισμό, την δημοκρατία, την ελευθερία και την μόνη ορθή διδασκαλία του ευαγγελίου.

Μήπως  είμαστε οι τελευταίοι Έλληνες; Η απάντηση είναι μπροστά μας! Η 25η Μαΐου είναι μπροστά μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Πηγή: "Αποτείχιση"