Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Πανθρησκεία προωθείται, οι κεφαλές της "Ορθοδοξίας" οργιάζουν συμπροσευχόμενοι μετά των αιρετικών, και ο Πειραιώς τα έβαλε με τους Αποτειχισμένους!


Τὸ σχέδιο τῆς Πανθρησκείας προωθεῖται ἄριστα ἀπὸ τοὺς Νεοταξῖτες καὶ τοὺς ἐμπλεκόμενους φορεῖς της. Οἱ ἐναγκαλισμοὶ Ὀρθοδόξων, Αἱρετικῶν καὶ Εἰδωλολατρῶν καλὰ κρατοῦν.
Καὶ ὁ μητροπολίτης Πειραιῶς, ἀντὶ νὰ βγεῖ καὶ νὰ καταγγείλει τοὺς Οἰκουμενιστές –ὡς ὁ Ἄναξ καὶ ὁ Λέων τῶν ἀντι-Οἰκουμενιστῶν– ἐξαπολύει Ἀνακοινωθὲν ἐναντίον ὅσων ἀγωνίζονται κατὰ τῆς Παναιρέσεως, ὀνομάζοντές τους ἀπαξιωτικὰ «ζηλωτές»!
Ὁ Πατριάρχης ἁλωνίζει στὴν Θράκη καὶ ἐναγκαλίζεται τὸν αἱρετικὸ Πατριάρχη Ἀράμ, ὁ Ἀλβανίας Ἀναστάσιος ὑποδέχεται τὸν Πάπα στὴν Ἀλβανία καὶ οὐδεὶς ἀντι-Οἰκουμενιστὴς ὁμιλεῖ (ἐνῶ κατὰ τὴν ἐπίσκεψη τοῦ Πάπα στὴν Ἑλλάδα οἱ ἀντι-Οἰκουμενιστὲς ξεσήκωσαν τὸν κόσμο), ὁ φίλος του καὶ συλλειτουργός του Μητρ. Μεσσηνίας Χρυσόστομος (διακινητὴς τῆς αἱρετικῆς διδασκαλίας περὶ «διηρημένης Ἐκκλησίας») συμπροσεύχεται στὴν Ἀντιόχεια μετὰ τῶν αἱρετικῶν, καὶ τὸν κ. Σεραφεὶμ τὸν ἀπασχολοῦν οἱ ἀποτειχισμένοι! Κι αὐτὸ γιατὶ πρόσφατα τοῦ ὑπενθύμισαν ὅτι ὑπάρχουν κάποιοι Ἱ. Κανόνες περὶ Διακοπῆς τοῦ Μνημοσύνου τῶν αἱρετικῶν, ποὺ δὲν τοῦ ἐπιτρέπουν νὰ ἐπικοινωνεῖ μὲ τοὺς Οἰκουμενιστὲς Ἐπισκόπους.
Εἶναι καιρὸς νὰ συνειδητοποιήσετε, κ. Σεραφείμ, ὅτι ὁ λαὸς κατάλαβε τὸν ρόλο σας. Εἴτε συνειδητά, εἴτε ἐξ ὑπολογισμοῦ, παίζετε τὸ ρόλο τοῦ Φαναρίου καὶ τῶν Οἰκουμενιστῶν, ἐφ’ ὅσον κοινωνεῖτε μὲ τὶς αἱρετικὲς κεφαλές τους,

 

 Επικυρίαρχο όλων θρησκειών εμφανίζει ο διεθνής τύπος τον Πάπα  




 Πηγή: pentapostagma
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Πάπας Φραγκίσκος, οι ηγέτες της Αλβανίας, τα ξένα μέσα ενημέρωσης, όλοι μιλούν για τους λόγους για τους οποίους ο Πάπας  επέλεξε να επισκεφθεί την Αλβανία.
Στην πραγματικότητα, η Αλβανία είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επισκέπτεται ο Φραγκίσκος ,  από τότε που εξελέγη Πάπας τον Μάρτιο το περασμένου έτους, αναφέρουν και οι αλβανικές εφημερίδες.
Σύμφωνα με μια  φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων  Associated Press, «καταδεικνύεται η ανοχή μεταξύ των θρησκευτικών ηγετών της χώρας».
Ένας ιμάμης, ένας ορθόδοξος ιερέας ( αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος)   και ένας κληρικός Μπεκτακτσής , αποτελούν  μέρος των θρησκευτικών εκπροσώπων, που είχαν έρθει στο αεροδρόμιο  «Μητέρα Τερέζα» στα Τίρανα για να τιμήσουν την επίσκεψη του  Πάπα, γράφει η εφημερίδα lajmpress.com.
«Ο Πάπας ήρθε την Κυριακή στην Αλβανία πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην  Ευρώπη, θέλοντας να τονίσει την διαδρομή του βαλκανικού κράτους από μια βάναυση κομμουνιστική χώρα όπου η θρησκεία είχε απαγορευτεί, σε μια κατάσταση που αποτελεί μοντέλο συνύπαρξης σε έναν κόσμο που γίνονται  συγκρούσεις στο όνομα του Θεού », γράφει το πρακτορείο AP.
Αυτό δεν είναι αλήθεια, διότι ο  εξωραϊσμός μιας επίσκεψης ενός ηγέτη της δυτικής εκκλησίας, δεν δικαιολογεί σε τίποτα αυτά που πραγματικά λαμβάνουν χώρα στην Αλβανία.
Δεν  εμφανίζει το αληθινό πρόσωπο αυτής της συγκεκριμένης  χώρας, η οποία διώκει τον ορθόδοξο χριστιανισμό με πλήθος τρόπων και μεθόδων.
Εδικά η  κυβέρνηση του Έντι Ράμα  έχει στο στόχαστρο τον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο και με σύμμαχο τα μέντια  και τις κρατικές υπηρεσίες , «κυνηγά» ανηλεώς τους έλληνες ιερείς, και την περιουσία της αρχιεπισκοπής.
Γίνονται και άλλα, από τα οποία τι να πρωτοθυμηθούμε, με μελανότερη την περίπτωση κατεδάφισης ελληνικής εκκλησίας και απαγόρευσης του πανηγυριού . Από την άλλη πλευρά ο εκ Αμερικής ιμάμης Φετουλάχ Γκιουλέν, χρηματοδοτεί πλήθος ισλαμικών   ιδρυμάτων  στην χώρα αυτή με κυβερνητική αναοχή,  με σκοπό τον προσηλυτισμό των αλβανών.
Το χειρότερο όλων στην «προπαγάνδα» του Βατικανού κατά την επίσκεψη στα Τίρανα,  είναι η εμφάνιση του Πάπα ως επικυρίαρχου ηγέτη όλων των θρησκειών.
Με πληροφορίες από lajmpress.com
Pentapostagma.gr

Πάλι παραπλανά ο Πατριάρχης, πάλι οι Ποιμένες ανέχονται και προωθούν την αποδοχή του Προκαθημένου του Οικουμενισμού!

 


Χειρότερος ἀπὸ τοὺς πολιτικοὺς ἀποδεικνύεται ὁ Οἰκουμενικὸς Πατριάρχης. Οἱ πολιτικοί, ἰδιαίτερα οἱ τελευταῖοι, ποὺ ἄλλα ἔλεγαν κι ἄλλα ἔκαναν, κατάφεραν νὰ φέρουν τὴν Ἑλλάδα στὸ χεῖλος τοῦ γκρεμοῦ· ἀλλὰ τὴν κατάλληλη στιγμὴ τὸ σύστημα τοὺς ἀπέσυρε, ἀναθέτοντας σὲ ἄλλους τὴν συνέχεια τῆς κατεδάφισης! Κατ’ αὐτὸν τὸν τρόπο, διέσωζαν κάποιο ἴχνος ἀξιοπρέπειας!
Ἀντίθετα ὁ Οἰκουμενικὸς Πατριάρχης χρόνια τώρα ἐργάζεται γιὰ τὴν κατεδάφιση τῆς Ὀρθοδοξίας, μὲ τοὺς Διαλόγους καὶ τὶς συμπροσευχές, χρόνια τώρα διαστρέφει ἁγιογραφικὲς καὶ λειτουργικὲς ρήσεις, χρόνια μᾶς διαβεβαιώνει ὅτι «οὐδὲν προδώσαμε», ἐνῶ στὴν πραγματικότητα συστηματικά –ὡς ἄλλος Δούρειος ἵππος– διαβρώνει κάθε τι ὀρθόδοξο.
Εἶναι ἀναμενόμενες, κατὰ τὶς ἐπισκέψεις του στὶς τοπικὲς Ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες, οἱ ψεύτικες αὐτές, ὑποκριτικὲς καὶ ἀναίσχυντες διαβεβαιώσεις περὶ ἐμμονῆς στὴν Ὀρθόδοξη Πίστη, παρόλο ποὺ γνωρίζει πὼς δεκάδες ἱερωμένοι, θεολόγοι καὶ μοναχοὶ ἔχουν καταδείξει ὅτι παρερμηνεύει φρικτά τὴν Ἱερὰ Παράδοση μὲ τὴν διδασκαλία του καὶ τὴν ὅλη κακόδοξη τακτική του.
Αὐτός, ὅμως ἐκεῖ, νὰ διαβεβαιώνει ὅτι «οὐδὲν προδίδει, οὐδὲν ἀπεμπολεῖ»! Καὶ κάθε φορὰ ἀπεμπολεῖ καὶ τὸ τελευταῖο ἴχνος ἀξιοπρεπείας, ποὺ οἱ ἀποχωροῦντες πολιτικοὶ διασώζουν.
Δυστυχῶς γιὰ τὸν Πατριάρχη, θὰ κατέβει στὸ ἔσχατο σκαλοπάτι θεολογικῆς καὶ ἐκκλησιαστικῆς ἀναξιοπρέπειας!


«Ουδένα κίνδυνο διατρέχουμε
με τους διαλόγους»
Πηγή: Amen

Σαφές μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε από το Σουφλί ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκφράζοντας ενώπιον ιεραρχών του Θρόνου και της Ελλαδικής Εκκλησίας, αγιορειτών πατέρων, αλλά και του μουφτή του Διδυμοτείχου την αταλάντευτη θέση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τη συνέχιση του διαχριστιανικού και διαθρησκειακού διαλόγου, χωρίς η Ορθόδοξη Εκκλησία να υποχωρήσει από τις πάγιες θέσεις της.
Αμέσως μετά το δείπνο που παρατέθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών της 50ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού στο Σουφλί ο διοικητής της μονάδας δώρισε στον Οικουμενικό Πατριάρχη το θυρεό της Ταξιαρχίας που φέρει το επίγραμμα «Αρχή του νικάν το θαρρείν» δίνοντας την ευκαιρία στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας να υπενθυμίσει στους παριστάμενους τον καθημερινό αγώνας της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης για την υπεράσπιση των δικαίων της Εκκλησίας και του Γένους.
«Εμείς θαρρούμε και με αυτό το θάρρος που αντλούμε από την πίστη μας και από τους λόγους του Κυρίου αγωνιζόμεθα επί των επάλξεων της Εκκλησίας και του Γένους εκεί που βρισκόμαστε, στο ιερό κέντρο της Ορθοδοξίας. Και πάντοτε ξεπερνούμε τις εκάστοτε δυσκολίες με την ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τη Μητέρα Εκκλησία και το Γένος μας εις την βασιλεύουσαν» ανέφερε ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος στον Ταξίαρχο Θεόδωρο Τοπούζη.
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχαρίστησε τον διοικητή της 50ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού και ευχήθηκε στον ίδιο και στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας, να είναι ετοιμοπόλεμοι, αλλά να μην χρειαστεί ποτέ να πολεμήσουν και να διεξάγουν έργα ειρήνης.
«Το ιδανικό για όλους μας, η μόνιμος προσευχή της Εκκλησίας μας είναι "Υπέρ της ειρήνης του σύμπαντος κόσμου, ευσταθείας των Αγίων του Θεού Εκκλησιών και της των πάντων ενώσεως"» σημείωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας συνέχισε λέγοντας με ιδιαίτερο νόημα ότι «για την ενότητα αυτή το Οικουμενικό Πατριαρχείο εργάζεται ανέκαθεν, έχει ανοιχτούς ορίζοντες και δεν φοβάται να διαλέγεται με τους ετεροδόξους χριστιανούς, αλλά και με τους ετεροθρήσκους αδελφούς μας», ενώ έκανε ειδική μνεία στην επικείμενη επίσημη επίσκεψη του Πάπα της Ρώμης Φραγκίσκου στην Κωνσταντινούπολη στις 30 Νοεμβρίου για την εορτή του Αγίου Ανδρέα, θρονική εορτή της Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης.
Η παρουσία του Μουφτή του Διδυμοτείχου στο χώρο έδωσε την ευκαιρία στον Οικουμενικό Πατριάρχη να αναφερθεί και στο σκέλος του διαλόγου με τις άλλες θρησκείες.
«Όσον αφορά του ετεροθρήσκους αδελφούς μας εδώ και 30 χρόνια το Οικουμενικό Πατριαρχείο εγκαινίασε τον διαθρησκειακό διάλογο και ο απώτερος στόχος μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα και να συνεργαστούμε αρμονικά για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων της ανθρωπότητας» ανέφερε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος απαριθμώντας μεταξύ αυτών την Παιδεία, την παγκόσμια ειρήνη και την προστασία το περιβάλλοντος.
«Εμείς οι Ορθόδοξοι δεν πρόκειται να πειστούμε και αλλαξοπιστήσουμε» ήταν το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη για τον διαθρησκειακό διάλογο.
Απευθυνόμενος στους παριστάμενους Αγιορείτες πατέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης τους διαβεβαίωσε ότι «ουδένα κίνδυνο διατρέχουμε, ούτε προδώσαμε κάτι μέχρι σήμερα από την ορθόδοξη πίστη μας με τους διαλόγους και τις επαφές και ούτε πρόκειται να το κάνουμε στο μέλλον».

Οἱ Ἅγιοι 26 Ὁσιομάρτυρες Ζωγραφίτες, Ασκληπιάδης


Τὰ ὀνόματά τους εἶναι:
 Θωμὰς ἡγούμενος, Βαρσανούφιος, Κύριλλος, Μιχαῖος ( Μιχαίας), Σίμων, Ἰλαρίων, Ἰάκωβος, ἕτερος Ἰάκωβος, Ἰώβ, Κυπριανός, Σάββας, Μαρτινιανός, Κοσμᾶς, Σέργιος, Μηνᾶς, Ἰωάσαφ, Ἰωαννίκιος, Παῦλος, Ἀντώνιος, Εὐθύμιος, Δομέτιος, Παρθένιος
 καὶ τέσσερα ἀκόμα ἄτομα ποὺ τὰ ὀνόματά τους εἶναι ἄγνωστα.
Αυτοί ήσαν οι Ζωγραφίτες μοναχοί που από τον πύργο του μοναστηριού ήλεγχαν τους λατινόφρονας παπικούς Μιχαήλ Παλαιολόγο και πατριάρχη(!!!) Βέκκο και τους έκαψαν ζωντανούς…
Δεν τους σκότωσαν, δεν τους έσφαξαν , αλλά τους έψησαν ζωντανούς..
Μαρτυρικός θάνατος…

Τα ακούς συνάδελφε του Βέκκου; 
Θα τιμήσεις τους σημερινούς μάρτυρες; 
Ή και αυτοί ήσαν υποκινούμενοι υπό του «αρχεκάκου όφεως» όπως και οι Πατέρες που θεωρούσαν αιρετικούς τους παπικούς;

Μήπως είχαν «εγωισμό και μοναχικό πείσμα»;!!! Να εμμένουν στήν ορθοδοξία και να μη σταματήσουν την κριτική… να βγούν από τον πύργο της μονής να τους υποδεχθούν, όπως κανεις εσύ, να πέσουν στην αγκαλιά τους ,να υψώσουν ενωμένα τα χέρια, όπως κάνεις εσύ με τον Πάπα!!!...

Αλήθεια και η Σύνοδος που τους αγιοποίησε και αυτή κινήθηκε υπό του «αρχεκάκου όφεως»; Και μόνο εσύ κινείσαι στον δρόμο του Χριστού;

Η μνήμη τους θάναι αιώνια…
Τα καρβουνιασμένα κορμιά τους θα θυμίζουν στους Ορθοδόξους την μαύρη ψυχή των αιρετικών-Λατινοφρόνων αλλά και των σημερινων κολητών τους…

Ασκληπιάδης