Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΚΙ ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Τώρα μολύνουν και την Αγία Τράπεζα! Αλλά οι αντι-Οικουμενιστές κοινωνούν μαζί τους, είναι αμόλυντοι! Δεν μολύνονται από τίποτα!

 

Οικουμενισμός στην Ι. Μ. Θεσσαλονίκης! Ο αιρετικός Πατριάρχης των Αρμενίων ασπάζεται την Αγ. Τράπεζα καθοδηγούμενος υπό του Θεσ/νίκης κ. Ανθίμου! 

Πηγή: "Κατάνυξις" 

5.jpg
Οικουμενισμός στην Ι. Μ. Θεσσαλονίκης! Ο αιρετικός Πατριάρχης των Αρμενίων ασπάζεται την Αγ. Τράπεζα καθοδηγούμενος υπό του Θεσ/νίκης κ. Ανθίμου!
Ως γνωστόν, την Αγία Τράπεζα ενός Ορθοδόξου Ναού την ασπάζονται μετά προσκυνήσεως οι χειροτονημένοι ορθόδοξοι ιεροδιάκονοι, ιερείς και επίσκοποι της Εκκλησίας μας. Μοναχοί και λαϊκοί δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Πόσο μάλλον οι αιρετικοί! Και όμως, ο παναγιώτατος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, οδήγησε προς προσκύνηση τον μονοφυσίτη πατριάρχη των Αρμενίων διά της Ωραίας Πύλης στο ιερό του μητροπολιτικού Ναού Αγ. Γρηγορίου Παλαμά (ίσως και στα ιερά των άλλων Ναών που επισκέφτηκαν από κοινού). Με αυτήν την κίνηση όμως αναγνωρίζει ιεροσύνη στον αιρετικό Πατριάρχη! Δίχως άλλο, η πράξη αυτή σε συνδυασμό με την παντελή απουσία καταδίκης του Οικουμενισμού υπό της παναγιώτητάς του (έστω μίας), αφήνει περιθώρια για πολλές ερμηνείες!
Αφήνουμε σε σας  τις υπόλοιπες σκηνές (π.χ. τον χαιρετισμό - χειροφίλημα(;) στον μονοφυσίτη πατριάρχη)!
Παραθέτουμε το ανακοινωθέν εκ της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης καθώς και ορισμένες χαρακτηριστικές φωτογραφίες
Ἄλλος ἕνας ὀρθόδοξος ποὺ φιλᾶ τὸ χερι αἱρετικοῦ! Κι ὁ κ. Ἄνθιμος ἐπιδοκιμάζει!!!
 

Ο ΠΑΠΑΣ ανεπιθύμητος στο Αγιον Ορος, Ο αιρετικός ΑΡΑΜ τί; Μήπως προλειαίνει το δρόμο του Πάπα;

Ο Τζιτζικώστας πρότεινε

στον Πατριάρχη Αράμ

να επισκεφθούν το Άγιον Όρος

Πηγή: Romfea.gr

tzitzikostas-aram

Τον Πατριάρχης της Αρμενικής Εκκλησίας Πατριάρχη κ. Αράμ Α΄, συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο της Αρμενικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης Βαρτκές Κονταξιάν, δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης του πρώτου στην Ελλάδα

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΣΕ ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Με αυτούς θέλει να μας ενώσει ο Βαρθολομαίος! (Βίντεο)

  Πηγή: "orthodoksiantepithesi"

ΕΔΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ "ΓΑΡΓΑΡΑ"



Πριν τρεις ημέρες το κανάλι μας ανάρτησε ένα βίντεο με την είδηση του 

πρώτου!!! "γάμου" με τρανσέξουαλ σε καθολικό (παπικό) ναό......

Ενας άντρας ντυμένος νύφη παντρεύεται με τις ευλογίες του καθολικού πάστορα για ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΣΤΗ ΧΙΛΙΕΤΉ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ  ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ", ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΤΥΠΟΥ.......

  ΚΡΙΜΑ...........

  Στο τέλος του βίντεο αναρωτιόμαστε πως θα αντιδράσουν