Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πίσω ἀπὸ τὴν τρομοκρατία στο Παρίσι: Νέα μέτρα κατὰ των τρομοκρατών, Διαθρησκειακή ενότητα, '''ένωση'' των Εκκλησιών!

''ἕνωση'' των Εκκλησιών στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: "Romfea.gr"
rama-marshim-paris
ROMFEA.GR | Στο πλευρό της Γαλλίας βρέθηκαν σήμερα και οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θρησκειών της Αλβανίας, παρουσία του και του Πρωθυπουργού της χώρας Έντι Ράμα.
Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr δημοσιεύει βίντεο στο οποίο ο Επίσκοπος Κρούγιας κ. Αντώνιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας, διασχίζει το κέντρο του Παρισιού πιασμένος εγκαζέ με τους εκπρόσωπους των άλλων θρησκειών ης Αλβανίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι τον θρησκειών της Αλβανίας καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες Γάλλους, την ώρα που περπατούσαν μαζί και εκδήλωναν με τον τρόπο αυτό την συμπαράστασή τους στη Γαλλία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:




 Πηγή: "Τρελογιάννης"

Διαθρησκειακή ενότητα η απάντηση στην ισλαμική βία;


H φωτογραφία από τη σημερινή μεγαλειώδη «Πορεία ενότητας» των ευρωπαίων ηγετών και πλήθους κόσμου στο Παρίσι. Οι Ευρωπαίοι, με πρώτους ίσως τους Γάλλους, αδυνατούν ακόμη να δούνε τους καρπούς που γέννησε ο πολυπολιτισμός τους, το περίφημο «άνοιγμα» στις θρησκείες, ο πανθρησκειακός συγκρητισμός και οικουμενισμός, ακόμη δε χειρότερα η αθεΐα την οποία μεθοδικά καλλιέργησαν τόσα χρόνια αποστασιοποιούμενοι από τον κακόδοξο παπισμό και προτεσταντισμό. Ακόμη πιστεύουν ότι η λύτρωση από το φόβο που τώρα τους συνέχει θα έρθει μέσα από οικουμενιστικού τύπου πανθρησκειακές συμφωνίες και όχι από την προσήλωση στη μία Αλήθεια του Τριαδικού Θεού.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.