Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Και κάτι "άσχετο": Η θεολογία του προσώπου και κάποιων μεντόρων του Οικουμενισμού και της Ν. Τάξης τώρα δικαιώνεται!

Πιάστηκαν στα χέρια Γιανναράς και Ράμφος έξω από βιβλιοπωλείο


Σοβαρό φραστικό επεισόδειο που κατέληξε σε χειροδικίες εκατέρωθεν, συνέβει πριν από μερικά λεπτά έξω από κεντρικό βιβλιοπωλείο της Αθήνας, μεταξύ των καθηγητών φιλοσοφίας κ. Ράμφου και κ. Γιανναρά.

Αφορμή για το ατυχές περιστατικό στάθηκε η τοποθέτηση, στη τέρμα δεξιά πλευρά της κεντρικής βιτρίνας του βιβλιοπωλείου, του νέου βιβλίου του κ. Ράμφου, με το βιβλίο του κ. Γιανναρά να βρίσκεται δίπλα του προς τα αριστερά. Αυτό δεν ξέφυγε της προσοχής του κ. Γιανναρά ο οποίος, σύμφωνα με τους μάρτυρες, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο ταμείο του καταστήματος.
Την ίδια ώρα έβγαινε ο κ. Ράμφος ο οποίος άκουσε τον κ. Γιανναρά να φωνάζει: «ε όχι και στα αριστερά του Ράμφου! ντροπή! δείξτε λίγο σεβασμό!». Η κατάσταση δεν άργησε να κλιμακωθεί
με τον κ. Ράμφο να του απαντά πως το αναγνωστικό κοινό αποφάνθηκε εδώ και χρόνια πως πρέπει να βρίσκονται τα δικά του βιβλία στο τέρμα δεξιά.

Δυστυχώς η ένταση συνεχίστηκε μέχρι που οι δύο καθηγητές πιάστηκαν στα χέρια. Με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων βιβλιόφιλων αποφέχθηκαν τα χειρότερα, ενώ σύμφωνα με τους μάρτυρες του περιστατικού, άκρως πυροσβεστική υπήρξε και η παρέμβαση του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη -θαμώνα του καταστήματος και φανατικού βιβλιόφιλου- ο οποίος ακούστηκε να τους λέει σε ήπιο τόνο:  «Mα Έλληνες να σπρώχνουν Έλληνες; Το χωράφι, την ελιά και το αμπέλι πως θα τα προσέξουμε; Με διχόνιες;»
Kάπου εκεί το επισόδειο έλαβε τέλος με τους εργαζόμενους του καταστήματος να δυναμώνουν ελαφρώς τη χαλαρη μουσική υποβάθρου της επιχείρησης, ώστε να καλμάρουν τα πνεύματα όλων.


                    Καλό μας μήνα.
 Πηγή: "risinggalaxy"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.