Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

"Οι εχθροί εμού και του Υιού μου!"



Διαβαίνουμε τον Μήνα της Παναγίας, τον Δημοφιλέστατο Δεκαπεντάγουστο. Γευόμαστε κατά δύναμιν τον δυναμικότατο, ασκητικότατο και θεολογικότατο αυτόν όρο της θείας Χαρμολύπης.
Προσεγγίζουμε την παλλομένη και φλεγομένη καρδιά του Αυγούστου, την Κοίμηση της Θεοτόκου. Δεν είναι θάνατος, είναι Κοίμηση. Δεν είναι μόνο Κοίμηση, είναι και Ανάσταση! Το ορθώς και παλλαϊκώς επονομαζόμενο: «Πάσχα του Καλοκαιριού!»
Δυστυχώς όμως, οι πλείστοι περισπούδαστοι, εθιμοτυπικά θα επαναπαυθούν στις διάφορες Ακολουθίες, στις εναλλασσόμενες Παρακλήσεις και τις ηθικιστικές ομιλίες. Στα δώρα, τις ευχές και τις προετοιμασίες. Καλά και Άγια όλα αυτά.
Όταν όμως διαφθείρεται η Αλήθεια, όταν διώκεται η Αγία Ορθόδοξή μας Πίστη, τότε δεν έχουμε «Πάσχα του Καλοκαιριού» αλλά «Πάσχα του Χειμώνος», του Οικουμενιστικού Αιώνος και Απατεώνος.
Οι αείποτε υπέρτατοι απατεώνες Οικουμενιστές δεν επιφέρουν μόνο κακοκαιρία και χειμώνες στους επαράτους λειμώνες της λατινόφρονης ελλαδικής βοσκής. Κατεβάζουν νέους κεραυνούς και αστραπές πτώσεως σατανικής.
Προσελκύουν πιότερο την κατάρα του Θεού και εκδίκηση της Παναγίας στην ήδη πολύπαθη «Χώρα των Αγίων». Δεν έχουμε ατελεύτητη υλοποίηση

του δογματικού «Δι’ εὐχῶν τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡμῶν». Έχουμε υπόδουλη απολυτοποίηση του “Δι’ ευχών της αιρετικής δεσποτοκρατίας ημών”.
Οι Παναιρετικοί, Πανδαιμόνιοι Οικουμενιστές είναι οι αποκλειστικώς ΕΝΟΧΟΙ ενώπιον Θεού και Ανθρώπων για όσα υποφέρει αυτή η Χώρα, συμπεριλμβανομένων των οικονομικών κρίσεων, των αυτοκτονιών και των εκτρώσεων. Είναι οι ΚΥΡΙΩΣ υπεύθυνοι για όλα τα φρικτά δεινά και μεγάλα κακά που περνά η Ελλάδα μας.
Κακώς εστιάζουμε την προσοχή μας στους πουλημένους πολιτικούς. Αυτοί δεν είναι «εκπρόσωποι του Θεού» ούτε πάλι εκπροσωπούν τις ψυχές μας. Δεν αντανακλούν το «πιστεύω» μας ενώπιον του Αγίου Θυσιαστηρίου. Δεν είναι οι εντολοδόχοι της σωτηρίας μας. Είναι εντολοδόχοι του Μασονισμού ως πιόνια του Διεθνούς Σιωνισμού.
Υπάρχουν και τα εγκάθετα πιόνια του Παπισμού. Του πειθήνια όργανα του Ανθρωποκεντρικού Εωσφορισμού. Υπάρχουν οι Λατινόφρονες παράφρονες και άσοφοι Φιλοπαπικοί. Οι σημερινοί Οικουμενιστές οι βδελυροί. Ναι, η τραγική αλήθεια είναι αυτή.
Το 1274 υπογράφτηκε μια Ψευδοένωση. Έτσι αποκάλεσε και αναγνώρισε ο Πιστός Λαός του Θεού την Αντορθόδοξη και αντίθεο Ένωση, η οποία έγινε με απόφαση «Συνοδική». Και τί μ’ αυτό; Οποιαδήποτε «Σύνοδος» δεν είναι και αυθύπαρκτα «θεϊκή» απλά επειδή λέγεται «Σύνοδος». Υπάρχει Σύνοδος Ληστρική, «Αλήτικη», Υπερ-άνθρωπη, Υπέρ-θεη, Υπερ-Μείζων και Υπερ-τελής…
Ο Πιστός Λαός του Θεού είν’ ο αδέκαστος κριτής και ακριβέστατος τηρητής της Παραδόσεως της Αγιοπατερικής. Πάντοτε ανά τους αιώνες, τις οποιεσδήποτε Συνόδους ο Λαός τις αναγνωρίζει ή και απορρίπτει ως Ψευτοσυνόδους και Ψευτοενώσεις. Έτσι ακριβώς και τώρα θα απορρίψει την λεγομένη και Μελετωμένη Μεγάλη Σύνοδο του 2016…
Όταν λοιπόν υπογράφτηκε η Ψευδοένωση στην Ψευτοσύνοδο Σύνοδο της Λυών από τον πανούργο διπλωμάτη Αυτοκράτορα Μιχαήλ Η’ τον Παλαιολόγο, αυτός, σε σατανική συνεργασία με τον πουλημένο και συμβιβασμένο Λατινόφρονα πατριάρχη Ιωάννη ΙΑ’ το Βέκκο, θέλησαν να επιβάλλουν την Ψευδοένωση σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία.
Εξαπέλυαν απάνθρωπες διώξεις με φρικώδεις τιμωρίες παραδειγματικές και απειλές θανατικές, για
– όσους δεν συμφωνούσαν (τους ευλογημένους τότε Ανθενωτικούς),
– όσους δεν αναγνώριζαν την Ένωση, διέκοπταν την Μνημόνευση και αρνούνταν κάθε εκκλησιαστική Κοινωνία (τους ευλογημένους τότε Αποτειχισθέντες) και
– όσους Μοναχούς ή Λαϊκούς ήλεγχαν ομολογιακώς τους «Μεγάλους» αυτούς Ηγέτες και μεγάλους αντιχρίστους!
Με χαρακτηριστική μανία και αβυσσαλέο μίσος, οι δύο αυτοί Σατανοκίνητοι Ηγέτες Πολιτείας και Εκκλησίας, κίνησαν εκστρατεία κατόπιν εντολής του Πάπα κατά του Αγίου Όρους, το οποίο ολόκληρο τότε ήταν Ομολογιακά Ανθενωτικό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων των ΔΕΙΛΩΝ, όπως οι Μονές Μεγίστης Λαύρας καί Ξηροποτάμου, οι οποίες προς στιγμήν πειθαρχήσαν ταις του Αυγούστου μοναρχήσαντος απειλαίς και αποδέχτηκαν την Ένωση αλλ’ έπειτα άλλαξαν στάση και ομολόγησαν και αυτές.
Ο Χρυσομανδυοφόρος Αυτοκράτορας και ο αιματοβαμμένος Οικουμενικός Ρασοφόρος επιτέθηκαν όχι σε μία, αλλά σε ΠΟΛΛΕΣ Ιερές Μονές, αρχίζοντας από την Μονή των Ιβήρων, όπου άρπαξαν βιαίως τους αντιστεκομένους Μοναχούς Ομολογητές και αφού τους έβαλαν σε πλοίο στ’ ανοιχτά, έδωσαν εντολή να βυθιστεί απάνθρωπα, βαρβαρικά. Οι Άγιοι Ιβηρίτες Μάρτυρες εορτάζουν στις 13 Μαΐου.
Οι Αιμοσταγείς δολοφόνοι και αδελφοκτόνοι Ηγέτες συνέχισαν «χέρι-χέρι» να προσφέρουν «θυσία εσπερινή» και Σπονδή Ζώσα στον Διάβολο καταστρέφοντας αναρίθμητες ζωές, στεφανώνοντας πολύτιμες κι’ αθάνατες ψυχές.
Έφθασαν και στη Μονή Βατοπαιδίου, όπου εκεί εφόνευσαν διά φρικτού απαγχονισμού τον Άγιο Ευθύμιο μαζί με άλλους δώδεκα Ομολογητές Μοναχούς! Οι Άγιοι Βατοπαιδινοί Μάρτυρες εορτάζουν στις 4 Ιανουαρίου.
Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η δολοφονική, γκανκστερική, κτηνώδης και θηριώδης επίθεση των «αγίων» αυτών «εκπροσώπων του Θεού» εναντίον της Ιεράς Μονής Ζωγράφου. Οι ασυνείδητοι και αθεόφοβοι Δήμιοι ήταν ηγετικά Στελέχη αυτής της «Εκκλησιαστικής Διοικήσεως», την οποία και επικαλείται παραδείγματος χάριν ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος, λέγοντας πως «δεν μπορεί να έχει άλλη γνώμη και άποψη διαφορετική από αυτήν, της Εκκλησιαστικής Διοικήσεως»… Υπήρχαν, βλέπετε, και κείνον τον καιρό τέτοιοι συμβιβασμένοι λυκοποιμένες οι οποίοι εδίωκαν σφοδρώς τους Αγιορείτες Μοναχούς και αφόριζαν ΛΑΪΚΟΥΣ!
Ο τίτλος του παρόντος Άρθρου, εμπνεύστηκε από το «θεαρχείω νεύματι» ζωντανό όραμα της Παναγίας που είχαν οι Ομολογητές Μοναχοί της Μονής Ζωγράφου, λίγο πριν φθάσουν και εκεί οι μανιασμένοι αυτοί Λατινόφρονες, οι σιχαμεροί…
Την ώρα της Αποδόσεως των Χαιρετισμών, η Θεοτόκος προειδοποίησε εγκαίρως τους φιλούντας αυτήν (Θεοτοκοφίλους) με μήνυμα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό και συνταρακτικό σε ένα μοναχό:
«Ἀπελθών ταχέως εἰς τήν Μονήν, ἀνάγγειλον εἰς τούς ἀδελφούς καί τόν Καθηγούμενον ὅτι οἱ ἐχθροί ἐμοῦ τε καί τοῦ Υἱοῦ μου ἐπλησίασαν. Ὅστις λοιπόν ὑπάρχει ἀσθενής τῷ πνεύματι, ἐν ὑπομονῇ ἄς κρυφθῇ, ἕως ὅτου παρέλθει ὁ πειρασμός. Οἱ δέ ἐπιθυμοῦντες μαρτυρικούς στεφάνους ἄς παραμείνωσιν ἐν τῇ Μονῇ. Ἄπελθε λοιπόν ταχέως».
Οι εχθροί της Θεοτόκου και του Υιού της, τα Φιλοπαπικά αυτά ΚΤΗΝΗ έκαψαν ζωντανούς τους Ομολογητές Μοναχούς!!! Η Μνήμη των Ζωγραφιτών Μαρτύρων τελείται στις 22 Σεπτεμβρίου.
Μια άκρως σημαντική αλλά και σημαδιακή λεπτομέρεια, την οποία δυστυχώς ΛΙΓΟΙ υπογραμμίζουν και αναλύουν, είναι ότι μαζί τους κάηκαν ζωντανοί και Ομολόγησαν 4 ΛΑΪΚΟΙ, χωρίς τα ονόματά τους να γίνουν τελικά γνωστά (όθεν και τοποθετώ 4 θαυμαστικά!!!!)
Αυτό (ανάμεσα σε άλλα στοιχεία ΠΟΛΛΑ και μάλιστα ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΑ) αποδεικνύει περίτρανα πως η Αποτείχιση είναι ΚΑΙ για τους Λαϊκούς και εφαρμοζόταν και από Λαϊκούς, τους οποίους εκπροσωπούν στο θυσιαστήριο οι ποιμένες και τους οποίους Λαϊκούς ενώνουν κατά την Μνημόνευση με τον αναφερόμενο επίσκοπο, είτε είναι αυτός Ορθόδοξος είτε Αιρετικός, πόσο μάλλον Αιρεσιάρχης Πατριάρχης!
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο και ο σημερινός Λατινόφρονας και Φιλοπαπικός πατριάρχης (με μικρό «π») Βαρθολομαίος να γίνει καχέκτυπος μιμητής του διαβολικού του προκατόχου Βέκκου και να ενορχηστρώσει εγκληματικές τιμωρίες σε όσους στέκονται εμπόδιό του.
Ενδεικτική μάλιστα η τραγική περίπτωση της αντιθέου διώξεως των Μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. Αν και διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με κάποιες πλανεμένες, φανατικές τους καταδίκες δικών μας Νέων Χαρισματούχων Αγίων, όμως τους συμπαραστέκομαι ολοψύχως στον παντελώς άδικο και αντίχριστο διωγμό τους εξαιτίας του σφοδρού και υπολογισήμου Αντι-οικουμενιστικού τους Αγώνος! Αυτοί τουλάχιστον ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ με τις υπόλοιπες Μονές, οι οποίες ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ με τον «Σύγχρονο Βέκκο» Βαρθολομαίο! Και αυτός «χέρι-χέρι» με τον Αντίχριστο Πάπα, θα επιβάλλουν το σφράγισμα!
Ας ακούσουμε καλά και ας σκεφθούμε σοβαρά τί έχει να μας πει, όχι ο ανάξιος αρθρογράφος, μα η ίδια η Εορταζομένη Παναγία, η Κυρία Θεοτόκος, για τους Οικουμενιστές και συγχρόνους «αντι-οικουμενιστές, οι οποίοι είναι, κατά την Φοβερά, Διαχρονική και Απειλητική δήλωση της Παναγίας μας, της Κυρίας Θεοτόκου: «ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΜΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ!»
Ας σκεφθούμε με…   ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ!
Ας αναλογιστούμε… ΠΟΙΟΥΣ αναγνωρίζουμε ως κανονικούς «ποιμένες»…
Ας προσέξουμε…      ΠΟΙΟΥΣ μνημονεύουμε!
Οι λατινόφρονες εκκλησιαστικοί ηγέτες…, είναι οι όφεις και σκορπιοί, οι χειρότεροι και αδυσώπητοι του Θεού ΕΧΘΡΟΙ. Και θα θέσει ο Θεός «τοὺς ἐχθροὺς Αὐτοῦ ὑποπόδιον τῶν ποδῶν Αὐτοῦ» (Ψαλμ. 109, 1).
Αποφαίνονται αυτοί, αποφαίνεται και ο Θεός! Μιλώ για εκείνους, «τοὺς ἐχθρούς Μου ἐκείνους, τοὺς μὴ θελήσαντάς Με βασιλεῦσαι ἐπ᾿ αὐτούς, ἀγάγετε ὧδε καὶ κατασφάξατε αὐτοὺς ἔμπροσθέν Μου!» Ο συμβολικός χαρακτήρας της παραβολής αυτής, σηματοδοτεί διά φρικτής εικονικής σφαγής την παταγώδη και θρηνώδη ήττα και απώλεια των εχθρών του Θεού!
Επί πλέον έχει επεκτατική ισχύ και απόλυτη εφαρμογή στους αιρετικούς επισκόπους ως Εχθρούς του Θεού, τους μη θελήσαντας την Αλήθεια της Ορθοδοξίας βασιλεύσαι επ’ αυτούς και παντί τῳ ποιμνίῳ. «Νῦν δὲ φονευταί! Μάχαιρα ὑμᾶς κατέδεται!» (Ἠσ. 1, 21-22).
Οι εχθροί του Θεού είναι σατανοκίνητοι και δαιμονισμένοι: «Κατέχουσι πνεύματα δαιμονίων ποιούντα σημεία, α εκπορεύεται επί τους βασιλείς της οικουμένης όλης, συναγαγείν αυτούς εις τον πόλεμον της ημέρας εκείνης της μεγάλης του Θεού του Παντοκράτορος” (Αποκ. 16, 14).
Δεν υπακούουν στην Εντολή Κυρίου Παντοκράτορος «ἐξέλθητε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε» (Β΄ Κορ. 6, 17). Αντιθέτως, αφορίζουν αυτούς που εκτελούν την της Αποτειχίσεως εντολή και μάλιστα πείθουν τους συγχρόνους «αντι-οικουμενιστές» πως εμείς που απομακρυνόμαστε από τους εχθρούς του Θεού και αρνούμαστε να ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ με ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΥΣ, είμαστε τάχα οι ίδιοι «ακοινώνητοι, εξω-εκκλησιαστικοί, σχισματικοί» και τα πονηρά, διπλωματικά τοιαύτα.
Oι σύγχρονοι «αντι-οικουμενιστές», πλανώνται πλάνην οικτράν. Το «αντι-οικουμενιστές» εντός εισαγωγικών πάντοτε, διότι είναι οι υποτιθέμενοι «αντι-οικουμενιστές», οι κατ’ επίφασιν και θεωρίαν «μαχητές» και στην ουσία αρνητές της Ορθοδοξίας.
Είναι οι κατά άτοπον χαρτοπόλεμον «πολέμιοι», οι ανίσχυροι μα πλήρως αναποτελεσματικοί ελεγκτές. Είναι κατά συμβιβαστικήν, εκκλησιολογικήν υποκρισίαν υπεύθυνοι διαφημιστές και παρασκηνιακοί προωθητές της Παναιρέσεως.
Τους ακούμε να λένε και να μεταδίδουν: «Οι παπικοί δεν έχουν Ιεροσύνη – είναι εχθροί Θεού και Παναγίας!» Αν είναι έτσι, και όντως έτσι είναι, τότε…
– ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχετε και ΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ με αυτούς «τους εχθρούς του Θεού και της Παναγίας»;;;
– ΓΙΑΤΙ τους αναγνωρίζετε ως «Κανονικούς ποιμένες και διδασκάλους»;;;
– ΓΙΑΤΙ τους μνημονεύετε ως «Ορθοδόξους» και δήθεν «ορθοτομούντας τον Λόγο της Αληθείας Χριστού»; (όπως έκανε η δουλοπρεπής και συμβιβασμένη ηγουμένη της Μονής της Σουρωτής του Αγίου Γέροντος Παϊσίου).
Ο Βαρθολομαίος και πάσα η πομπή αυτού ΔΕΝ είναι ορθοτομητές μα διαστρεβλωτές και διαφθορείς του Λόγου του Θεού! Είναι οι βολεμένοι, …δεδηλωμένοι αιρετικοί προ Συνοδικής διαγνώμης!
Συνεπώς και πάνυ θλιβερώς, οι σύγχρονοι «αντι-οικουμενιστές» κοινωνώντας μαζί με τους «χειροτέρους αιρετικούς και μεγαλυτέρους αντιχρίστους όλων των αιώνων», αυτομάτως καθίστανται οι ΙΔΙΟΙ εχθροί του Θεού και της Παναγίας! Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά…
Δεν μπορούμε από τη μια με ισχυρό στρατό να πολεμούμε τον εχθρό, κι’ από την άλλη στις ανακωχές και στα διαλείμματα να συντρώγουμε και να συμπίουμε με τον αντίπαλο εχθρό, να συγκοιμώμαστε και να συνουσιαζόμαστε με τις κόρες τους!
Εδώ, δεν μιλούμε για τράπεζα κοινή και κοίτη συζυγική, αλλά Αγία Τράπεζα με ΚΟΙΝΗ Μνημόνευση και ΚΟΙΝΗ συμπροσευχή. Δεν επιτρέπεται «συγκοιτασθῆναι» με τους αιρετικούς (Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής).
Αγαπητοί μου,
Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποκαλύπτει την Ανάσταση της Θεοτόκου! «Μετάσταση» σημαίνει Ανάσταση και Ανάληψη την ίδια ακριβώς στιγμή.
Τι λέτε;
– Αυτός που ανέστησε τον Λάζαρο, «την κοινήν ανάστασιν προ του Πάθους πιστούμενος», δεν θα μπορούσε να αναστήσει το Ακραιφνέστατον Σώμα από το οποίο δανείστηκε για το δικό Του Θεανδρικό Σώμα;
– Ο Αναστάς από του Τάφου Ιησούς, που επέτρεψε να έχουμε τόσους ολόσωμους Αγίους και τόσα άλλα θαυματουργικά αδιάφθορα λείψανα (δεξί χέρι Αγ. Ιωάννου του Βαπτιστού, την χείρα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, που ήταν και σύγχρονοι της Θεοτόκου) δεν θα επέτρεπε να έχουμε μέρος (εάν όχι ολόκληρο) του Παναγίου Σώματος της Παναγίας μας;
– Αυτή που ονομάζεται ως Κιβωτός του Αγιάσματος, δεν είναι η ίδια που προτυπώνεται και στους Ψαλμούς: «Ἀνάστηθι, Κύριε, σὺ ΚΑΙ ἡ Κιβωτός τοῦ ἁγιάσματός σου!» (Ψαλμ. 131, 8)
– Λέτε να είναι τυχαίο αυτό που η Υπέροχη Ακολουθία του Ακαθίστου Υμνου, στο Γράμμα «Ν» αποκαλύπτει: «Νέαν ἔδειξε κτίσιν… Χαῖρε, ἀναστάσεως τύπον ἐκλάμπουσα!»
Αναστήτω η Θεοτόκος «και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτής και φυγέτωσαν από προσώπου» αυτής οι μισούντες αυτήν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.