Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τα πατριαρχικὰ Μηνύματα που κάνουν αόρατη και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ την ΑΙΡΕΣΗ! --Δυστυχώς παρομοίως ΑΟΡΑΤΗ κάνουν και οι αντι-Οικουμενιστές την Ορθόδοξη Παράδοση που απαγορεύει την κοινωνία με τέτοιους μισθωτούς και δόλιους ψευδοποιμένες!

Το μήνυμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδώρου στο 23ο Διεθνές Οικουμενι(στι)κό Συνέδριο στο Bose της Ιταλίας

Theodoros II, Papa di Alessandria e di tutta l’Africa
Στο μήνυμα του ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος στο 23ο Διεθνές Συνέδριο της οικουμενιστικής μεικτής και διομολογιακής μοναστικής κοινότητας του Bose της Ιταλίας, αναφέρει ότι τον αντιπροσωπεύει ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε  Σεραφείμ Κυκκώτης. (ΕΔΩ)& (ΕΔΩ)
Γράφει  χαρακτηριστικά  ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής : “Αιδεσιμότατο Ηγούμενο  και αγαπητό αδελφό εν Χριστώ π. Enzo,
Με χαρά μάθαμε το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα του σημαντικού συνεδρίου σας αυτό το έτος……. Οι προσευχές μας είναι μαζί σας για την επιτυχία του συνεδρίου, έτσι ώστε οι πνευματικοί καρποί του να συμβάλουν στην πορεία της σωτηρίας μας εν Χριστώ”
.
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 
 

Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στο 23ο Διεθνές Οικουμενι(στι)κό Συνέδριο στο Bose της Ιταλίας

Στο μήνυμα του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο 23ο Διεθνές Συνέδριο αφού χαιρετίζει τον «Ηγούμενο» της οικουμενιστικής μεικτής και διομολογιακής μοναστικής κοινότητας του Bose της Ιταλίας
“Αιδεσιμότατο πατέρα Enzo Bianchi,
Ηγούμενο της μοναστικής κοινότητας του Bose,
Χάρη και ειρήνη από Θεού Πατρός ημών και Κυρίου Ιησού Χριστού”.
Τονίζει ότι  “όπως υπάρχουν πολλοί τρόποι ζωής μέσω των οποίων ο άνθρωπος μπορεί να γίνει άγιος και να επιτύχει τη σωτηρία, έτσι επίσης υπάρχουν πολλά μέρη κοντά στον Κύριο, σύμφωνα με την πάλη και την αξία του καθενός”.
Το μήνυμά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανέθεσε να μεταφέρει στο Συνέδριο ο Αρχιμανδρίτης Νήφωνας Βασιλάκης, Κωδικογράφος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης.
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
Το Μήνυμα Του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου Στο 23ο Διεθνές Οικουμενι(Στι)Κό Συνέδριο Στο Bose Της Ιτ... ἐδῶ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.