Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ



Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ

Τοῦ θεολόγου Νικολάου Πανταζῆ

Η σοφή προκαταρκτική μέθοδος προσεγγίσεως των εννοιών από τους αρχαίους έλληνες: “δεί πρώτον η των ονομάτων επίσκεψις” (εξέτασις) επιτάσσει πρωτίστως να ερευνούμε με κάθε υπευθυνότητα και εγκυρότητα τα ονόματα, τις ονομασίες, τους ορισμούς και τους όρους, τους συγκεκριμένους και επί τούτου επιλεγμένους, πονηρούς και πολύ ύποπτους όρους.
Οι εκάστοτε προσδιορισμοί και ορισμοί της παγκοσμιοποιήσεως δεν είναι καθόλου τυχαίοι. Εξυπηρετούν σκοπιμότητες και επιφέρουν αθλιότητες. Συντελούν σε συνειδησιακές καταστροφές και άμβλυνση ηθικών αρχών. Επιφέρουν εξασθένηση θρησκευτικών πεποιθήσεων και
εξάλειψη ηθών. Προπαντός και διά παντός υπερισχύει η πωρωτική και διαφθορική δύναμη του λόγου, η ισχύς των λέξεων, η επιρροή φράσεων και διαστροφή των εννοιών. Των Αγίων Πατέρων το “Δι’ ευχών” καταργείται και αντικαταστάται με το “Δι’ ευχών των πουλημένων ημών πολιτικών και αιρετικών επισκόπων των Οικουμενιστών”.
Ο άβουλος και ανύποπτος κόσμος αποδέχεται ό,τι του σερβίρει το Μασονοκρατούμενο καθεστώς, το Αμερικανόδουλο κράτος κι ο Διεθνής Σιωνισμός, η Παγανιστική Πανθρησκεία και ο Παπισμός. Σε όλα αυτά “της μοίρας μας τα κακά” ξεπροβάλλει παρασκηνιακά η δουλοποιημένη και συμβιβασμένη Εκκλησιαστική Διοίκηση. Η Εποχή του Υδροχόου δεν είναι άλλη από την Εποχή της Δαιμονοκρατούμενης Δεσποτοκρατίας.
Η κατάρα της συνηθείας ριζώνει πάντοτε και η εθιμοτυπική τακτική επικρατεί παντού. Δεσπόζει η μέθοδος της αφομοιώσεως και η επάρατη πρόσληψη του “Πολυ-πολιτισμού”. Είναι ο Προπάτωρ της Αρνησιθεΐας και Πρόδρομος του Αφελληνισμού. Είναι η προσκύνηση του Μαμωνά, ο αυτοσκοπός του συμφέροντος και η θεοσοφική μέθοδος του φέροντος την Σιωνιστικήν Αυγήν. Είναι οι “μεθοδίες του διαβόλου” που προβάλλουν “δημιουργικές” και διαβάλλουν την πραγματική Δημιουργική Αλήθεια: Η Σύμπασα Κτίση έχει ως Αληθινό Δημιουργό του Παντός, όχι τον υποτιθέμενο Μασονικό “Μέγα Αρχιτέκτονα Του Σύμπαντος” αλλά την Θεαρχική Δημιουργική Αγία Τριάδα.
Σε άκρα αντίθεση με τον Αληθινό Θεό, ο “θεός του κόσμου τούτου” Πάνας, παραπλανεί τους πάντας με το “πάν που περιβάλλει παν ότι παρέχει γένεση”. Επεισέρχεται πλέον η Επιστημονική – Αθεϊστική “Αναγέννηση”. Είναι η Μετα-δοτική, Μεταμοσχευματική Αναγέννηση” του παντός. “Εν αυτώ το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν” ανακυκλώνεται. Είναι η φαύλη ανακύκλωση της ζωής και η κανιβαλική αναβίωση αυτής από την ίδια την ύπαρξή της.
Η “ανακύκλωση” αυτή, αποτελεί εκούσια απόδοση λατρείας στο Σατανά. Θυσίες Μεταμοσχεύσεων στον Εωσφόρο, μας περικυκλώνουν ασφυκτικά και συνοψίζονται περιεκτικά στο κυκλικό γίγνεσθαι του Θεοσοφικού Ουροβόρου Όφεως. Η ουρά αποτελεί το “τέλος” το οποίο “αναλώνεται” και “καταναλώνεται” για μια “νέα αρχή”. Η Εωσφορική Πανθρησκειακή πλάνη συνιστά μία θανάτωση “επιστημονική” και αναδημιουργία φαινομενική από ήδη υπάρχουσα ύλη, σε άκρα αντίθεση με τον Πατέρα και Δημιουργό του Παντός ο Οποίος δημιουργεί “εκ του μηδενός”.
Πρέπει να γνωρίζουμε οτι οι Μεταμοσχεύσεις γίνονται ΜΟΝΟ από ΖΩΝΤΑΝΟ Δότη, όχι βιολογικά νεκρό. Τη στιγμή που ο υποψήφιος δότης θα υποστεί φυσιολογικό, βιολογικό θάνατο, τότε τα ζωτικά όργανα είναι αυτομάτως νεκρά και παντελώς ΑΧΡΗΣΤΑ. Το μόσχευμα είναι τελείως ΑΧΡΗΣΤΟ. Για να είναι ένα ζωτικό όργανο κατάλληλο για μεταμόσχευση, αυτοί οι ίδιοι οι χειρουργοί-ψευτοδημιουργοί ομολογούν πως αυτό πρέπει να προέλθει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΩΜΑ, να αφαιρεθεί από δότη ο οποίος βρίσκεται ΕΝ ΖΩΗ. Από τη στιγμή που θα το αφαιρέσουν, έχουν τότε μόνο 2 με 5 λεπτά στη διάθεσή τους να μεταμοσχευθεί, αλλιώς νεκρώνεται και αυτό το ζωτικό όργανο! Και εάν η καρδιά αυτή είναι άξια και καλή για να βοηθήσει το σώμα στο οποίο θα μπει, τότε είναι ΕΞ’ ΙΣΟΥ άξια και καλή να βοηθήσει να κρατηθεί εν ζωή το σώμα στο οποίο ήδη βρίσκεται…
Προκειμένου λοιπόν οι ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ αυτοί να διαφύγουν την δίκαιη κατηγορία και κατακραυγή, ενορχήστρωσαν την πλάνα εφεύρεση τη διπλωματική που λέγεται “κλινικός θάνατος” και “εγκεφαλικά νεκρός”, δηλαδή μερικός υποτιθέμενος “θάνατος” του εγκεφάλου και όχι ολοκλήρου του σώματος, όχι θάνατος πραγματικός. Είναι πλαστός και μηχανικός ο θάνατος αυτός και συντελείται κατ’ επιταγήν και εντολήν της κτηνώδους κλινικής. Είναι η εσκεμμένη εντολή της διακοπής της ζωής, εν ονόματι μιας “πολύ προχωρημένης, μη αναστρέψιμης ασθενείας”. Κριτήριο της θανατώσεως η προχωρημένη ασθένεια. Αθωωτικά Τρόπαια αυτού του Νεο-Κανιβαλισμού, τα υποτιθέμενα “πρόθυρα του θανάτου”.
Αυτά όλα συστηματικώς παγιώνονται από τους εντολοδόχους της παγκοσμίου σιωνιστικής κυριαρχίας, τα οποία μάλιστα, τόσο άσοφα, τόσο ασύνετα και αφελέστατα οικειοποιούνται, και με τη σειρά τους προωθούνται από την πλήρως συμβιβασμένη, υποταγμένη και υποδουλωμένη στην Πανθρησκεία Διοικούσα “Εκκλησία” η οποία δεν έχει ουδεμία σχέση με την Αληθινή, Διαχρονική Εκκλησία του Χριστού ως Οντολογικό Σώμα Χριστού.
Δεν μπορείς να είσαι και λέγεσαι “Εκκλησία του Χριστού” και ταυτοχρόνως να διάκεισαι ως εχθρός του Θεού, να διακινείσαι παραβατικώς και παρανόμως καταπατώντας συνειδητώς την θεαρχική εντολή “ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ”.
Δεν σου επιτρέπεται να καθυποτάσσεσαι και να δουλοποιείσαι στα γρανάζια του Αντιχρίστου, να γίνεσαι διαφημιστής και πωλητής της Σιωνιστικής προπαγάνδας. Να βγάζεις Εγκυκλίους και να προτρέπεις το εκκλησίασμα να γίνεται ΜΕΤΟΧΟ και συμμέτοχο στο ΦΟΝΟ.
Δυστυχώς η καταθλιπτική πλειοψηφία των ιερέων και αρχιερέων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων οι οποίοι χάνονται ισχνά μέσα στο πλήθος, όχι μόνο αδιαφορούν για αυτό το όντως φοβερό και σωτηριολογικό κρισιμότατο θέμα των Μεταμοσχεύσεων, αλλά με την αδικαιολόγητη, αντίθεη σιωπή τους καθίστανται συνένοχοι, συνυπεύθυνοι και συνεργοί στο φρικτό έγκλημα της Δολοφονίας!
Ο “άμεσος, έμμεσος ή ενδεχόμενος δόλος”, στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει. Δεν μιλούμε για απλούς πολίτες αλλά για αξιωματούχους επισκόπους, οι οποίοι στο ανώτατο αυτό αξίωμα “επέχουν ισόκυρη θέσιν δικαστού”. Ο εκκλησιαστικός δικαστής, δεν μπορεί να συναινεί, να προτρέπει και να επευλογεί τον φόνο, ειδ’ άλλως καθίσταται αυτομάτως κατηγορούμενος, καταδικαστέος και αναθεματιστέος!
Οι Μεταμοσχεύσεις είναι ΦΟΝΟΣ μετά Δόλου. Ο “κλινικός θάνατος” δολιότητος γέμει… Συνιστά ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και μάλιστα εκ προμελέτης, εν γνώσει, εν επιγνώσει και απολύτω συνειδήσει. Με την διαφήμησή τους και προώθησή τους αυτή, οι “ορθόδοξοι” υποτίθεται Αρχιερείς, εμπεδώνουν την λατρεία του Μπαθομέτ, καθιερώνουν την Θεομπαιξία και αναβιώνουν την Εωσφορική Μασονία.
Η λεγομένη και αμφιλεγομένη “Δωρεά Οργάνων” δεν είναι καθόλου “δωρεά”. Η δωρεά προυποθέτει κυριότητα και ιδιοκτησία. Δωρίζω μόνο ο,τι είναι δικό μου, ο,τι αποκλειστικώς μου ανήκει! Στην Ορθοδοξία, η ζωή μας, δεν μας ανήκει, δεν είναι δική μας. Είναι του Θεού ως Ζωοδότου, ως Κυρίου του θανάτου και της ζωής. Αυτός δίνει την ζωή και Αυτός την παίρνει πίσω. Αυτός μόνο έχει δικαίωμα να την αφαιρεί και να την τερματίζει.
Το σώμα μας, δεν είναι στην ουσία και στη κυριότητα δικό μας και ΔΕΝ μπορούμε να το κάνουμε “ο,τι θέλουμε…” Είναι κτήμα και απόκτημα του Αγίου Πνεύματος, κατά την βάπτισή μας. “Τιμής ηγοράσθημεν”. Και το δοθέν “λύτρον αντί πολλών” δεν είναι εξαγοράσιμο, ούτε εξαργυρώσιμο και αποδοτέο. Η δήθεν “δωρεά οργάνων” είναι στην ουσία ΚΛΟΠΗ οργάνων και οι λήπτες καθίστανται Κλεπταποδόχοι, πράγμα ποινικώς δικάσιμο! Τα Μεταμοσχευμένα όργανα είναι “κλεψιμέϊκα”, κλοπή ξένης ιδιοκτησίας και μάλιστα ιδιοκτησίας του Θεού!
Όταν εγώ προβαίνω σε μια τέτοια βλάσφημη αυθαιρεσία και ανεπίτρεπτο αρπαγμό Θεϊκής Εξουσίας, εκτοπίζω τον Θεό και τοποθετώ τον μικροσκοπικό μου εαυτό υπεράνω του θρόνου του Θεού, στήνοντας τον επιστημονικό μου θρόνο αντ’ Αυτού. Αποφασίζω εγώ αντί Εκείνου και έτσι θεοποιώ των εγωϊσμό μου. Προσκυνώ τον ορθολογισμό μου και την επιστημονική πλανεύτρα μου φαντασία. Προβαίνω σε ψωρο-υπερήφανη αυθαιρεσία.
Ο πεπτωκώς και υπερβολικά υπερήφανος υπάνθρωπος επιχειρεί κουτοπόνηρα να υποκαταστήσει το Θείον θέλημα και συχνά-πυκνά παρεμποδίζει την Θεϊκή επέμβαση με την πολύ υποδεέστερη επιστημονική επέμβαση. ΜΟΝΟΝ ο Θεός αποφασίζει πότε θα πεθάνουμε, όσο και εάν υποφέρουμε, όσο κι αν δεν υπάρχουν καθόλου “ελπίδες”. ΠΑΝΤΑ δυνατά παρά τω Θεώ εστί και μεις μέχρι τέλους θα το αφήνουμε σε ΑΥΤΟΝ πότε θα πάρει από τη ζωή το αγαπημένο μας πρόσωπο και όχι εμείς να προσπαθούμε να φανούμε πιο “ελεήμονες” από Αυτόν “για να βοηθήσουμε τάχα το συνάνθρωπο” με το να αυτοκτονούμε και να “ευ”-θανατούμεθα εν ονόματι της θεοποιημένης επιστήμης!
Είναι ΑΙΣΧΡΗ Θεομπαιξία να βγαίνει ο κάθε Μεσογαίας Νικόλαος-Ηττόλαος και να διαστρέφει την Αγία Γραφή αποδίδοντας στις δολοφονικές Μεταμοσχεύσεις το χωρίο “μακάριον εστί μάλλον διδόναι ή λαμβάνειν” (Πραξ. 20, 35). Ο δεσπότης Λαυρίου ΨΕΥΔΕΤΑΙ και εξαπατεί το Λαό του Θεού με σοφιστίες και βλασφημίες. Αναφέρεται πονηρά στο χωρίο 35. ΓΙΑΤΙ όμως αποκρύπτει τα 6 προηγούμενα χωρία;;; Διότι τον ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΟΥΝ! Τον αποκαλύπτουν! Ξεσκεπάζουν αυτόν και ολόκληρη την “Μεταμοσχευμένη” και “Μοσχο-αναθρεμμένη” Δεσποτοκρατία:
“ἐγὼ γὰρ οἶδα τοῦτο, ὅτι εἰσελεύσονται μετὰ τὴν ἄφιξίν μου λύκοι βαρεῖς εἰς ὑμᾶς μὴ φειδόμενοι τοῦ ποιμνίου· καὶ ἐξ ὑμῶν αὐτῶν ἀναστήσονται ἄνδρες λαλοῦντες διεστραμμένα τοῦ ἀποσπᾶν τοὺς μαθητὰς ὀπίσω αὐτῶν!”
Το “μακάριον εστί μάλλον διδόναι ή λαμβάνειν” διπλωματικέ μου δέσποτα, αναφέρεται στην αυτοσυντήρηση του Αποστόλου Παύλου, ότι ΔΕΝ ήθελε να αρμέγει το λαό όπως ΕΣΕΙΣ και ΔΕΝ ρουφούσε το αίμα τους όπως εσείς, με τα παγκάρια και τους δίσκους! Και επειδή η Γραφή εξηγεί τον εαυτό της, το εξηγεί ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος: “ἀργυρίου ἢ χρυσίου ἢ ἱματισμοῦ οὐδενὸς ἐπεθύμησα· (όπως σφοδρώς και διακαώς επιθυμείτε ΣΕΙΣ), αὐτοὶ γινώσκετε ὅτι ταῖς χρείαις μου καὶ τοῖς οὖσι μετ᾿ ἐμοῦ ὑπηρέτησαν αἱ χεῖρες αὗται, πάντα ὑπέδειξα ὑμῖν ὅτι οὕτω κοπιῶντας δεῖ ἀντιλαμβάνεσθαι τῶν ἀσθενούντων, μνημονεύειν τε τῶν λόγων τοῦ Κυρίου ᾿Ιησοῦ, ὅτι αὐτὸς εἶπε· μακάριόν ἐστι μᾶλλον διδόναι ἢ λαμβάνειν” (Πραξ. 20, 33-35). Εδώ το “αντιλαμβάνεσθαι των ασθενούντων” αναφέρεται στους ΠΤΩΧΟΥΣ και την ελεημοσύνη προς αυτούς, όπως ακριβώς ερμηνεύει ο Μέγας Πατήρ, Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, και ΟΧΙ όπως πονηρότατα ερμηνεύετε εσείς, πως τάχα αναφέρεται στις Μεταμοσχεύσεις ότι καλύτερα είναι να δίνουμε τα ζωτικά μας όργανα αφού πρώτα μας φονεύσουν ως πρόβατα διά ΣΦΑΓΗΝ και άγρια Κανιβαλικήν ΠΕΤΣΟΚΟΠΗΝ!... “Ουκ έξεστί σοι” να διαστρέφεις οδούς Κυρίου τας ευθείας και να μετέρχεσαι οδούς ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ διά την αφαίρεση ζωτικών οργάνων από ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΟΤΗ!
Για αυτό ακριβώς εδήλωσα: “Οι Μεταμοσχεύσεις είναι κυρίως θέμα Θεολογικό”, βεβαίως ισχύει αυτό και είναι αληθινό, διότι:
α) Λέγοντας “θεολογικό” δεν υπονοώ με αυτό ότι ανήκει αποκλειστικά σε μας τους θεολόγους αλλά κυρίως ΣΤΟ ΘΕΟ διότι η “δωρεά οργάνων” αφορά κατ’ ουσίαν τον θάνατο τον βιολογικό, τον θεολογικό, δηλαδή το Θέλημα του Θεού για τον συγκεκριμένο αποχωρισμό ψυχής και σώματος και όχι τον ψεύτικο, τον πονηρό και σατανικό “κλινικό θάνατο” ο οποίος εξυπηρετεί και καλύπτει μαεστρικά την διαβολοδόξαστη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Ακόμη και αυτή η δολοφονία δεν είναι ζήτημα νομικό / δικαστικό αλλά κυρίως, προσέξτε “κυρίως” ζήτημα ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ καθ’ ότι με αυτό Πρώτος ασχολήθηκε ο Κύριος και Θεός: “ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ!”
β) Οι Άγιοι Πατέρες είναι αυτοί που καθορίζουν τον βιολογικό θάνατο ως επιβεβαιωμένο αποχωρισμό ψυχής εκ του σώματος και πότε έχουμε διάπραξη ΦΟΝΟΥ, διότι οι διπλωμάτες άθεοι και Οικουμενιστές αιρετικοί επίσκοποι το ονομάζουν “διακοπή” και “ευ-θανασία”. Το “ευ” = καλός θάνατος έρχεται σε άκρα αντίθεση με τον Θεό και αποτελεί ασυγχώρητη βλασφημία ΚΑΤΑ του Αγίου Πνεύματος διότι ΜΟΝΟΝ ο Τριαδικός Θεός ως “Κύριος του θανάτου και της ζωής” αποφασίζει ποία ακριβώς στιγμή θα αφαιρέσει την ζωή του καθενός μας, ως ο ΜΟΝΟΣ “ο και νεκρών και ζώντων εξουσίαν έχων ως αθάνατος Βασιλεύς”.
Όταν εμείς αυθαιρέτως Του αφαιρούμε και υποκλέπτουμε αυτή την εξουσία, αναλαμβάνουμε τη δική μας “ανώτερη και καλύτερη” ΚΛΕΜΕΝΗ εξουσία να αφαιρούμε τη ζωή του πάσχοντος, με το Εωσφορικό θράσος να “βαπτίζουμε” διπλωματικά την δολοφονία ως “καλό-θάνατο”, τότε αναμφισβήτητα υπονοούμε ότι ο θάνατος που επιτρέπει ο Αγαθός Θεός ΔΕΝ είναι καθόλου καλός, παρά μόνον ο επιστημονικός, άρα βλάπτουμε την φήμη του Αγίου Πνεύματος ο οποίος στο τέλος της Δεσποτικής-Δογματικής Προσευχής “Βασιλεύ Ουράνιε” αποκαλείται ΑΓΑΘΟΣ.
Δεν μας ενδιαφέρει τι λέγουν οι διάφοροι άπιστοι και άθεοι ιατροί. Μιλούμε ως Ορθόδοξοι θεολόγοι και Ορθόδοξοι Πιστοί. Εξετάζουμε τα θέματα πάντοτε υπό το πρίσμα της Ορθοδόξου Αληθείας και όχι της κοινωνικής / ιατρικής επιστήμης.
ΠΟΙΑ είναι λοιπόν η θέση της “Εκκλησίας” για τις Μεταμοσχεύσεις;
Εξαρτάται πρώτον… ΠΟΙΑΣ “Εκκλησίας”;;;; Η Αληθινή Διαχρονική και Αγιοπατερική Εκκλησία του Χριστού λέει ΟΧΙ! Η ΘΕΣΗ της Εκκλησίας του Χριστού  είναι ΑΥΤΗ: “ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ!” Ούτε “εν βρασμώ”, ούτε εν κατακρεουργημώ, ούτε εν ονόματι μιας φιλανθρώπου “δωρεάς” διότι ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ ξέρει καλύτερα από μας, αγαπάει αληθινότερα από μας και δεν ανέχεται, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να επιφέρουμε το θάνατο εμείς και να αποφασίζουμε εμείς τα άσπλαχνα πλάσματα και καταπλάσματα, της κολάσεως τα αποβράσματα, να “τραβούμε απάνθρωπα τη μπρίζα, να κλείνουμε αναίσθητα το διακόπτη…”.
Η Εκκλησία του Χριστού λέει ΟΧΙ στον άνομο, παράνομο και αντίθεο ηλεκτρονικό τερματισμό της ζωής του άλλου, ώστε να επιζήσω εγώ!
Η Εκκλησία του Χριστού λέει ΟΧΙ στο αντίχριστο ρητό: “ο θάνατός σου η ζωή μου!” Λέει Όχι στον βάρβαρο νεο-κανιβαλισμό!
Η Αιρετική όμως και Οικουμενιστική “Νεα εκκλησία” της Νέας Εποχής, λέει “ΝΑΙ” στην ολοζώντανη κατακρεούργηση, ανθρωποκτονία και κλινικό τερματισμό της ζωής. Ο Κύριος του θανάτου και της ζωής, “στη μπάντα!” Εδώ είμαστε εμείς, οι Μεταπατέρες! Αποφασίζουμε και διατάζουμε εμείς! Εσείς βγάλτε το σκασμό και υποστείτε τον βάρβαρο κατακρεουργημό!
Οι …προδοτικοί επίσκοποι, ως φανεροί καταφρονητές του Θεού και καταπατητές των Ιερών Κανόνων, γίνονται πιόνια του Σατανισμού και διακηρύττουν παντού την “δωρεά οργάνων” και την “εικαζομένη συναίνεση”. Όταν συναινείς, γίνεσαι κι εσύ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ και ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ! Δεν πρόκειται για εικασίες και φαντασιοπληξίες. Πρόκειται για θέμα σωτηρίας.
Πρέπει οπωσδήποτε όλοι οι Ορθόδοξοι Πιστοί να συμπληρώσουμε την απαραίτητη και Ομολογιακή “ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΔΩΡΕΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ”, για να ΜΗΝ δώσουμε το δικαίωμα στους αθεόφοβους τόσο “εύκολα να εικάζουν” και να συμπεραίνουν αυθαίρετα ότι “συναινούμε” στο απεχθέστατο αυτό ΕΓΚΛΗΜΑ των Μεταμοσχεύσεων.
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΥΜΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΨΟΥΤΕ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.