Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Μια έκκληση προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να ομολογήσει την πίστη και να αποκηρύξει τις αιρέσεις

Αξιότιμοι κύριοι,
 δίνουμε στη διάθεσή σας ένα αντίγραφο της έκκλησής μας προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο από τις 21 Οκτωβρίου 2015 και σας παρακαλούμε για τη δημοσίευσή της. Με εκτίµηση, Επίσκοποι-Γραμματείς του Βυζαντινού Πατριαρχείου


______________________________________________________________


«Ακολουθείτε ακριβώς το πρόγραμμα των μασόνων με στόχο την εξάλειψη των ορθόδοξων χριστιανών και τη δημιουργία μιας αντι-εκκλησίας της Νέας Εποχής».


Μια έκκληση προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο
να ομολογήσει την πίστη και να αποκηρύξει τις αιρέσεις

Αντίγραφο της έκκλησης προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Προς κ.κ. Βαρθολομαίο
Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και πάσης Τουρκίας
με έδρα τη Γενεύη και την Κωνσταντινούπολη

Μια έκκληση προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να ομολογήσει την πίστη
και να αποκηρύξει τις αιρέσεις

Αξιότιμε Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Ενεργείτε ως κύριος διοργανωτής της σχεδιαζόμενης Πανορθόδοξης Συνόδου του 2016 η οποία δυστυχώς κατά την τρέχουσα κρίση του Χριστιανισμού δεν έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την Εκκλησία, αλλά το αντίθετο.
Στις 28 Νοεμβρίου 2013 ανακοινώσατε ότι δεν είστε μασόνος, το γεγονός αυτό όμως προκάλεσε μεγάλη καχυποψία ότι πραγματικά μπορείτε να είστε, επειδή ακολουθείτε ακριβώς το πρόγραμμα των μασόνων με στόχο την εξάλειψη των ορθόδοξων χριστιανών και τη δημιουργία μιας αντι-εκκλησίας της Νέας Εποχής.
1) Στα χρόνια 1963-1968 σπουδάσατε στις Ρωμαιοκαθολικές θεολογικές σχολές στη Ρώμη, καθώς και στην Ελβετία και στη Γερμανία, όπου εκείνη την εποχή ανοιχτά διεκηρύσσοντο οι αιρέσεις, οι οποίες αμφισβητούν την ίδια την ουσία του Χριστιανισμού και προωθούν τον ψεύτικο οικουμενισμό.
O δρόμος και το πρόγραμμα που προωθείτε οδηγούν στην
κατάργηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Καταργούσατε τους ορθόδοξους μοναχούς και τους επισκόπους και ακόμη και τους πατριάρχες, οι οποίοι παρέμειναν πιστοί στον Χριστό και την Εκκλησία. Παράδειγμα: Άθως – απομόνωση των ηλικιωμένων ορθόδοξων μοναχών που συνδεόταν με μια ένοπλη επίθεση στο μοναστήρι, λίγο έλειψε να γίνει σωματική τους εκκαθάριση (σκόπιμη διακοπή ρεύματος, απαγόρευση της προμήθειας των φαρμάκων και των τροφίμων). Καταφέρατε να αποβάλετε τον Ορθόδοξο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίο, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κατ' οίκον περιορισμό και διαμαρτύρεται ενάντια στην Σύνοδο των λύκων 2016 στην Τουρκία. Με δολοπλοκίες έχετε διορίσει έναν άλλο Πατριάρχη που ακολουθεί την προδοτική πολιτική σας. Προηγουμένως είχατε παρόμοια προβλήματα με ορθόδοξο Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο, ο οποίος πέθανε απροσδόκητα σε συντριβή ελικοπτέρου το 2004. Το ελικόπτερο, στο οποίο ήταν αυτός και οι άλλοι αρχιεπίσκοποι, συνετρίβη στη θάλασσα. Υπάρχει μια σοβαρή υποψία ότι ήταν μια προγραμματισμένη δολοφονία. Εσείς, αντιθέτως, αρχίσατε με μια μεγάλη δραστηριότητα να οργανώνετε διαθρησκευτικές συναντήσεις "ειρήνης" που οδηγούν στην αυτοκτονία της ορθόδοξης πίστης και του χριστιανισμού. Ήδη το 1968 λάβατε μέρος στην Γενική Συνέλευση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών στην Ουψάλα, το οποίο είναι ένα θρησκευτικό όργανο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (ΝΠΤ), ο στόχος της οποίας είναι η παγκοσμιοποίηση σε μία παγκόσμια θρησκεία – Νέα Εποχή. Κάθε χρόνο συμμετείχατε σε διάφορες συναντήσεις αυτού του είδους και κυρίως ήσαστε διοργανωτής των διαθρησκευτικών συναντήσεων με τους ειδωλολάτρες. Π.χ. το 1994 οργανώσατε διαθρησκευτική Παγκόσμια Διάσκεψη Θρησκείας και Ειρήνης στην Ιταλία, όπου έχετε καλέσει τους χριστιανούς, μουσουλμάνους, ινδουιστές, βουδιστές και ανιμιστές για «μια συμμαχία και συλλογική προσπάθεια για να συντελέσουμε όλοι μας στην προώθηση των πνευματικών αρχών του οικουμενισμού, της αδελφοσύνης και της ειρήνης, αφού είμαστε ενωμένοι στο πνεύμα του ενός Θεού». Αυτή η δήλωση είναι μια αίρεση αντίθετη προς τη φύση του Ευαγγελίου. Ποια ενότητα του πνεύματος μπορεί να υπάρξει μεταξύ χριστιανών και ειδωλολατρών; Άγιος Αιμιλιανός ο μάρτυρας (3ος αιώνας) είπε πριν από το θάνατό του: «Όλοι οι θεοί των ειδωλολατρών είναι δαίμονες και όποιος τους λατρεύει θα πάει στην κόλαση.» Ομοίως μιλούσαν οι χιλιάδες μάρτυρες.
Το 2001, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, διοργανώσατε στις Βρυξέλλες μια διαθρησκειακή συνάντηση με θέμα «Η ειρήνη του Θεού στον Κόσμο». Μαζί με τον πάπα-αποστάτη συμμετείχατε στις διαθρησκειακές προσευχές στην Ασίζη (2002), οι οποίες παρακολουθούσαν επίσης οι ειδωλολάτρες – βουδιστές, ινδουιστές ... Αυτή η χειρονομία είναι επίσης ένα σημάδι της αποστασίας και μπερδεύει τους χριστιανούς ότι ο χριστιανισμός και ο παγανισμός, που λατρεύει τους δαίμονες, δήθεν είναι ίσοι τρόποι για τη σωτηρία. Και αυτό είναι ένα πνευματικό έγκλημα.
Την ιδέα της ανεκτικότητας και της αποκαλούμενης θρησκευτικής ανοχής, η οποία ανέχεται σήμερα την αμαρτία και όλα τα είδη του κακού και της σεξουαλικής διαστροφής, προωθήσατε στα διεθνή φόρουμ του Νταβός (1999), «Φόρουμ 2000» στην Πράγα (1999), στη Γενική Συνέλευση της ΟΥΝΕΣΚΟ (1995), στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (1994, 2008) ... Ωστόσο, αυτή η ψεύτικη ιδέα σχετικοποιεί και εξαλείφει την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, καθώς και τις υγιείς ηθικές και χριστιανικές αξίες.
2) Συνεχώς οργανώνετε Οικολογικά Σεμινάρια που δείχνει ότι προωθείτε την ΝΠΤ. Η προώθηση της οικολογίας στην πραγματικότητα συνδέεται με το μεγαλύτερο έγκλημα, δηλαδή με την ιδεολογία της μείωσης της ανθρωπότητας στο χρυσό δισεκατομμύριο που είναι γενοκτονία. Ήδη το 1997 διακηρύξατε ανοιχτά μια γνωστική ιδέα της πνευματικής και οικολογική αλληλεξάρτησης. Το 1995 ήσαστε εμπνευστής δημαγωγικού «προγράμματος» για τους ωκεανούς που συμπεριλάμβανε τη λεγόμενη πνευματική προσέγγιση των ειδωλολατρικών θρησκειών στο νερό, ειδικά στους ωκεανούς. Μέρος αυτού του αντιεπιστημονικού και απόκρυφου «προγράμματος» ήταν επίσης διεθνή περιβαλλοντικά σεμινάρια, π.χ. στην Ιαπωνία και τη Μεγάλη Βρετανία (1995), στο νησί της Χάλκης: «Περιβάλλον και Ηθική» (1995), «Περιβάλλον και Επικοινωνία» (1996), «Περιβάλλον και Δικαιοσύνη» (1997), «Η Μαύρη Θάλασσα εν κινδύνω» (Οδησσός, 1997), «Περιβάλλον και πτωχεία» (1998), «Το Οικολογικό Ινστιτούτο Χάλκης» (1999), Επιστημονικό Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη (2000). Μιλήσατε για περιβαλλοντικά θέματα στο Κατμαντού, Νεπάλ, στο συνέδριο «Ιερά Δώρα για έναν Ζωντανό Πλανήτη» (2000). Ήσαστε διοργανωτής και συμμετέχων σε μια σειρά διεθνών και διαθρησκειακών συμποσίων «Θρησκεία, Επιστήμη και Περιβάλλον»: «Δούναβις – Ποταμός Ζωής» (1999), «Η Αδριατική: Μία απειλούμενη Θάλασσα, ένας κοινός στόχος» (2002 ), «Η Βαλτική Θάλασσα: Κοινή Κληρονιμιά» (Εσθονία, 2003), «Η Αρκτική: Καθρέπτης Ζωής» (2007). Αυτά τα ψευδο-επιστημονικά συμπόσια γίνονταν µε µορφή θαλασσινής κρουαζιέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας εσείς και οι άλλοι «ορθόδοξοι» οικολόγοι προσευχήθηκαν «για τον πλανήτη» μαζί με τους εβραίους, μουσουλμάνους και βουδιστές. Στις φωτογραφίες σας βλέπουμε ανάμεσα των ειδωλολατρών μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα και σε άλλες φωτογραφίες στέκεστε μπροστά από ένα μεγάλο ενυδρείο που εγείρει σοβαρές υπόνοιες ότι πρόκειται για αποκρυφισμό.
3) Για το 2016 έχετε καλέσει μια Πανορθόδοξη Σύνοδο. Ο στόχος της είναι να εμφυτευθεί το πνεύμα του κόσμου (aggiornamento) σύμφωνα με τις γραμμές του Βατικάνου. Οι καρποί του Βατικανού είναι καταστροφικοί. Μια συνολική προδοσία του Ευαγγελίου, της Παράδοσης της Εκκλησίας και η συγχώνευση με το πνεύμα του κόσμου.
Όσον αφορά τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο του 2016, η Σύνοδος είχε προγραμματιστεί για το 2011, και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια. Η Επιτροπή, η οποία πρόσφατα εκπόνησε ένα ειδικό πρόγραμμα, αποτελείται από τους ανθρώπους σας από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, οι οποίοι πρόσθεσαν στα έγγραφα ακόμα και τη νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας στην Εκκλησία που είναι μια εξέγερση εναντίον του Λόγου του Θεού και του ίδιου του Θεού. Στις 16 Οκτωβρίου 2015 σε μια προ-συνοδική συνεδρίαση αυτό το ζήτημα ανεβλήθη, επειδή ο χρόνος δεν ήταν ακόμα ώριμος για μια επίσημη χειρονομία της προδοσίας. Το να τεθεί τέτοιο ζήτημα είναι ένα σημάδι της συνολικής προδοσίας του Χριστού και της Εκκλησίας Του. Η κύρια ευθύνη για αυτό ανήκει σε Σας! Και αυτό είναι ο καρπός του πνεύματος του παγκοσμιοποιητικού οικουμενισμού.
Μια έκκληση για την ομολογία της πίστεως και την αποκήρυξη των αιρέσεων και του οικουμενικού συγκρητισμού με τους ειδωλολάτρες
Το Βυζαντινό Πατριαρχείο με το παρόν έγγραφο απευθύνεται σε Σας, ώστε να κάνετε μια σαφή ομολογία πίστεως και να αποκηρύξετε σαφώς το πνεύμα του παγκοσμιοποιητικού οικουμενισμού. Σας παρουσιάζουμε τέσσερις βασικές ερωτήσεις:
1) Πιστεύετε στον Ιησού Χριστό ως μόνο Σωτήρα, Κύριο και Θεό;
Αποστασιοποιείστε από τις σύγχρονες καθολικές αιρέσεις που αρνούνται τη θεότητα του Χριστού, την ιστορική και πραγματική Ανάσταση του Χριστού και την έμπνευση της Αγίας Γραφής;
2) Στην Ασίζη έχετε κάνει μια χειρονομία ενότητας με ειδωλολάτρες. Αποστασιοποιείστε από το πνεύμα του Δεύτερου Συμβουλίου του Βατικανού, από το πνεύμα του οικουμενισμού με ειδωλολάτρες;
3) Η οικολογία συνδέεται με διάφορες παγανιστικές πρακτικές και σήμερα είναι ένα από τα μασονικά μέσα για τη διάδοση της Νέας Εποχής και της ΝΠΤ. Αποκηρύξετε ριζικά το πνεύμα του αντίχριστου;
4) Αποστασιοποιείστε από τη ψεύτικη ανοχή σε σεξουαλικές διαστροφές, όπως ομοφυλοφιλία, τρανσεξουαλισμός, ζωοφιλία, νεκροφιλία, σαδομαζοχισμός;

Είναι καθήκον Σας να ομολογήσετε σαφώς την πίστη και να αποκηρύξετε τις αιρέσεις και τον συγκρητισμό μπροστά στην Εκκλησία σε μια δημόσια ανακοίνωση. Αν δεν το κάνετε έως τις 4 Δεκεμβρίου 2015, έτσι δείχνετε ότι συνεχίζετε να έχετε την ενότητα με τις αιρέσεις και με το αντίχριστο πνεύμα της Νέας Εποχής. Ως εκ τούτου, πέφτει σε Σας το ανάθεμα του Θεού σύμφωνα με την προς Γαλάτας Επιστολή 1,8-9: «Αν κάποιος κηρύττει κάθε άλλο ευαγγέλιο, ας είναι ανάθεμα!»

+ Ηλίας
Πατριάρχης του Βυζαντινού Πατριαρχείου

+ Μεθόδιος                + Τιμόθεος

Επίσκοποι-Γραμματείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.