Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Δεν απαγορεύονται ΜΟΝΟ οι συμπροσευχές και οι κακόδοξες διδασκαλίες των Οικουμενιστών, αλλά και η κοινωνία με τους αιρετικούς Οικουμενιστές!

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: "ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ" ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Image
Η παραπάνω φωτογραφία ειναι απο το προφίλ της France Matrahji Ogeel στο Facebook. Η φωτογραφία δεν χρειάζεται περιγραφή ωστόσο παρακάτω ειναι τα λόγια της France Matrahji Ogeel όπως τα αποτύπωσε η ίδια:
"Το ρίγος που με διαπέρασε σήμερα στην τελετή μνήμης τον νεκρών στο Αιγαίο δεν αποτυπώνεται με λόγια. Είδα Χριστιανούς παπάδες με Μουσουλμανους πρόσφυγες να προσεύχονται. Αυτό είναι ιστορική στιγμή για την πόλη μας. Είναι ιστορική στιγμή για την Μυτιλήνη. Το νησί αλλάζει και κάθε μέρα κάνει ένα ακόμα βήμα στο να γίνεται πιο φιλόξενο για τους πρόσφυγες.
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους Μυτιληνιους που για ακόμη μια φορά έδειξαν έμπρακτα πως είναι Άνθρωποι! Μέσα σε μια εβδομάδα 70 νεκροί... ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος. Καλό κουράγιο σε όλους. Ευχαριστώ για αυτή την ιστορική στιγμή που έζησα σήμερα."

*Η France Matrahji Ogeel ειναι Protection Officer με την IRC και Διερμηνέας με τους Γιατρούς του Κόσμου 

    Πηγή: "greeknation"

______________________________________________________________________________

Και:                                                                                               Πηγή: "Ὁ Παιδαγωγός"

 Διαθρησκευτικές συμπροσευχές στην Μυτιλήνη, από ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ και ΙΜΑΜΗ.

Οι Ορθόδοξοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμπροσευχή με αιρετικούς.
Δεκάδες οι αποφάσεις Συνόδων και Ιερών Κανόνων που το απαγορεύουν με ποινές αφορισμού (για λαϊκούς) και καθαιρέσεως (για όσους φέρουν το ιερατικό σχήμα), δείτε αναλυτικά εδώ.

Δείτε τι έγινε στη Μυτιλήνη (4/11/2015) :

"Στις 5:00 το απόγευμα στο Άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα, έγινε τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης και της Καλλονής αλλά και εκπροσώπους όλων των εκκλησιών. " όπως διαβάζουμε σε ειδησιογραφικό ιστολόγιο
πίσω από τους 2 μητροπολίτες, στέκονται οι μουσουλμάνοι (διακρίνεται και η γυναίκα με την μαντήλα)






Δείτε και το βίντεο (ακούστε και τον Ιμάμη) για να μην έχετε καμία αμφιβολία για την γνησιότητα των φωτογραφιών και ποιος ξέρει, .. να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά :

Βέβαια όταν ο ίδιος ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται στο ίδιο τραπέζι με τον αιρετικό μητροπολίτη της Αγγλικανικής εκκλησίας, κόπτες κλπ ..
όπως λέει και ο λαός "το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι".
και ο πολλά προσδοκόμενος φιλόδοξος μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος Λαμπριαννίδης, προσκυνάει στην Αγία Τράπεζα των Ουνιτών (γράψαμε εδώ) :

τι άλλο μένει να πούμε, παρά :

σχόλια:

  1. 2 ημέρες μετά τις δηλώσεις Φίλη και δεν έχετε βάλει σχετικό νήμα.
    Απάντηση
  2. Εν ονόματι του ιδεώδους της εξωτερικής ειρήνης καταπατούνται αδεώς οι Θείοι και Ιεροί Κανόνες που ρυθμίζουν τις σχέσεις Ορθοδόξων χριστιανών και αλλοθρήσκων.
    Και ο τραγικά ανυποψίαστος και σε αφάνταστο βαθμό αδιαφώτιστος επί θεμάτων Δόγματος, Ήθους και Λατρείας ελληνικός λαός βαθμηδόν εθίζεται σε αυτήν τη νοσηρή πνευματική ατμόσφαιρα αφού έχουν παραλύσει τα άλλωστε εν υπνώσει ευρισκόμενα ορθόδοξα αντανακλαστικά του συνεπεία του κατά ώσεις διοχετευομένου πανθρησκειακού δηλητηρίου.
    Είναι αποκαρδιωτικό να θεάται κανείς ενίους των ποιμένων,( ίσως κάποιοι απ αυτούς και επιπολαίως και ανεπιγνώστως), του να "αβαντάρουν", διά της πολιτικής που ακολουθούν στον κατ εξοχήν ευαίσθητο τομέα των διαθρησκειακών σχέσεων, τη δυσώνυμη "πολιτική ορθότητα", τη νέα δαιμονική "θεότητα" του αιώνος τούτου του απατεώνος!
    Λ.Ν.
    Απάντηση
  3. Ἔλεος! Ποῦ καταντήσαμε πιά!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.