Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο Οικουμενισμός αποτελεί ήδη καθεστώς. Η "νέα Ἐκκλησία" των Οικουμενιστών (και όσων από συμφέρον, δειλία ή φόβο τους σιγοντάρουν) είναι εδώ!

Προαναγγελία:

Ο π. Νικόλαος Μανώλης αναλύει και σχολιάζει τη νέα απαγόρευση των Ομιλιών του από τον Θεσσαλονίκης Άνθιμο


        Για ακόμα μία φορά, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος απαγορεύει τον αγωνιστή ιερέα πρωτοπρ. Νικόλαο Μανώλη, να Ομιλεί ελεύθερα στην ενορία του. Ως γνωστόν, η πρώτη φασιστική απαγόρευση των Ομιλιών, επιβλήθηκε στην προηγούμενη ενορία του πατρός, στον Ιερό βυζαντινό Ναό Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης, με την απαράδεκτη ποινή την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
        Στη νέα του ενορία, τον Ιερό Ναό αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας, ο πατήρ, με αίτημά του, όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ζήτησε από τον δεσπότη του την ευλογία για να ξεκινήσει μία σειρά πνευματικών και αντιαιρετικών Ομιλιών. Ο λαός της Τριανδρίας αλλά και της Τούμπας, που γνώριζαν τον πατέρα Νικόλαο από το διαδίκτυο, αλλά και από τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο με τον διωγμό που υπέστη από την εκκλησιαστική του αρχή για τον πόλεμο που διεξάγει απέναντι στην παναίρεση του Οικουμενισμού, περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη των Ομιλιών.
        Η αναμενόμενη αρνητική απάντηση του μητροπολίτου, έφτασε στα χέρια του π. Νικολάου, 2 μήνες σχεδόν μετά από την κατάθεση της αιτήσεως. Σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσουμε την αποκαλυπτική συνέντευξη του πατρός, στην οποία αναλύει και σχολιάζει την επιστολή του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης.  Μία συνέντευξη που θα ανάψει φωτιές στα εκκλησιαστικά πράγματα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.