Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Φεμινισμός στην Χριστιανοσύνη: Ο Θεός, ή Η Θεός (θηλυκό)!!! Οι Οικουμενιστές συνεχώς προχωρούν, κι οι "ορθόδοξοι" -στην πράξη- συνεχώς οπισθοχωρούν, αδρανούν ή σιωπούν!



Να τα μας! Φεμινισμός στην Χριστιανοσύνη! Γυναίκες κληρικοί θέλουν να λέγεται Η Θεός, αντί για ο Θεός!!!



Τα πρώτα...απόνερα της ιερωσύνης των γυναικών -και μάλιστα και με γυναίκα Επίσκοπο στην Αγγλικανική Εκκλησία- είναι πλέον ορατά. 
Δυστυχώς γυναίκες κληρικοί εισήγαγαν στην Χριστιανοσύνη τη χειρότερη μορφή φεμινισμού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑOnline, και ζητούν -άκουσον άκουσον- να μην λέμε πια Ο ΘΕΟΣ, αλλά Η ΘΕΟΣ, σαν να πρόκειται για θηλυκό! 
Έχουν μάλιστα και ..επιχειρήματα! 
«Η ορθόδοξη θεολογία λέει ότι όλα τα ανθρώπινα όντα είναι κατ' εικόνα του Θεού, κι ότι ο Θεός δεν έχει φύλο. Περικλείει και τα δύο φύλα. Είναι τόσο αρσενικός όσο και θηλυκός αλλά παράλληλα και πέρα ​​από αρσενικά και θηλυκά. Έτσι, όταν μιλάμε μόνο για την ανδρική μορφή του Θεού, στην πραγματικότητα  μας παρέχεται μια ανεπαρκή κατανόηση του ποιος είναι ο Θεός», είπε η αιδεσιμώατατη Jody Stowell.
Η αιδεσιμώτατη Emma Percy, εφημέριος του Trinity College της Οξφόρδης πρόσθεσε ότι και η ανδρική και η γυναικεία γλώσσα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε λειτουργίες στην εκκλησία. "Κατά τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια έχουμε δει μια πραγματική αναβίωση και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φεμινισμό, και ολοένα και περισσότεροι νεοι άνθρωποι ενδιαφέρονται να μην υπάρχουν στερεότυπα αναφορικά με τα δύο φύλα.Θα πρέπει να έχουμε μια γλώσσα για το Θεό που να δείχνει πως ο Θεός μπορεί να να εκφραστεί με πολλούς διαφορετικούς όρους", είπε.
Σκοπός της ομάδας αυτής των γυναικών-ιερέων σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης είναι "να ξαναγράψουν τις λειτουργίες της Εκκλησίας της Αγγλίας κατά τρόπο που να διευρύνει την κατανόησή για τον Θεό".
 http://ekklisiaonline.gr/index.php/ekklisiaonline/item/2223-na-ta-mas-feminismos-stin-xristianosyni-gynaikes-klirikoi-theloun-na-legetai-i-theos-anti-gia-o-theos

Όταν ο Τουρκικός Τύπος μιλα για θαύματα που ...κρύβουν οι "δημοκρατικές" εφημερίδες της Ελλάδος!!! Και ένα τζαμί που έχει ...Τρούλο με τον Παντοκράτορα Χριστό!

Η Άλωση του 1453 και το θαύμα των Κρυπτοχριστιανών.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Προσκεκλημένος στην πανέμορφη πατρίδα μας την Κρήτη, από τον Σύλλογο Φίλων των απανταχού Κρυπτοχιστιανών, ένας σύλλογος που πραγματικά το έργο του είναι ανεκτίμητο και με άφησε έκπληκτο, μίλησα την Κυριακή 24 Μαΐου για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και το Θαύμα των Κρυπτοχριστιανών της Μικράς Ασίας.
Για άλλη μια φορά αισθάνομαι μεγάλη υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών για την πραγματικά συγκινητική φιλοξενία που με επεφύλασσαν και για την ευκαιρία που μου έδωσαν μετά από τρεις σχεδόν δεκαετίες να ξαναβρεθώ στην λεβεντομάνα Κρήτη, πατρίδα των προγόνων μου από πλευράς του πατερά μου και να μιλήσω στο αγαπητό μου κρητικό κοινό.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr

Και ο Κάλλιστος Γουέαρ τιμάται από την Οικουμενιστική παρέα της Νέας Εκκλησίας!

kallistos-10
Φωτογραφίες: Θωμάς Αναστασιάδης


Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ στο Αριστοτέλειο θέατρο, στη Θεσσαλονίκη, τα βιβλία του Μητροπολίτη Διοκλείας Καλλίστου Γουέαρ, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Εν Πλω.
Το έργο του Σεβασμιώτατου παρουσιάστηκε από τον π. Βασίλειο

ΚΗΡΥΚΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ! --Γιατί σιωπά ο συμπρόεδρος των Διαλόγων μητροπ. Περγάμου κ. Ζηζιούλας; Γιατί δεν διαμαρτύρεται στους φίλους του γι' αυτήν την αταξία;




Κήρυκας ὑπὲρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας σύμβουλος τοῦ Βατικανοῦ

Τοῦ Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Εισαγωγικό Σχόλιο «ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»:
Τ κατωτέρω ἐκτιθέμενα βεβαίως δὲν ἀφοροῦν μόνον  στὸ «αἱρετικὸ» ἢ «μακρινό» Βατικανό. Ἀφοροῦν πλέον καὶ στὴν «Ὀρθόδοξη» Ἑλλάδα, ὅπου μὲ λεπτὲς «χειρουργικὲς ἐπεμβάσεις» ἀντιπατερικῶν θεολογικῶν ἐπινοήσεων προωθεῖται ἡ ἐμφύτευση τῆς ἴδιας κεντρικῆς ἰδέας: ὅτι ἡ ὁμοφυλοφιλία δὲν εἶναι “πάθος’’, ἀλλὰ “κατάσταση’’! Συνεπῶς αὐτὴ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ἐκτὸς τῆς πολιτικῆς-κοινωνικῆς ἰσοτιμίας ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ-ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΕΩΣ.
.           Ὁ διορισμὸς ἀπὸ τὸν Πάπα τοῦ πρώην ἡγουμένου (1992-2001) τοῦ τάγματος τῶν ἱεροκηρύκων (Δομινικανῶν) Τίμοθι Ράντκλιφ ὡς

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ

Ἀπὸ  τὸ  Δουβλίνο   Perseas  Persiadis  μᾶς  ἔστειλε  τὸ  παρακάτω  βίντεο  καὶ  κάποιες  του  σκέψεις.



         
 Ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ ρωσσικής παραγωγής για την ομοφυλοφυλία. Έχει Ελληνικούς υποτίτλους. Νομίζω ότι αξίζει να το αναρτήσετε στο ιστολόγιο μας, μια που ψηφίστηκε ήδη και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην πάλαι ποτέ Ορθόδοξη Ελλάδα και σε λίγο αν μιλάς κατά των κιναίδων θα πηγαίνεις στο αυτόφωρο.
Εισέπραξα ύβρεις το πρωΐ στο Facebook όταν ανάρτησα ένα σχόλιο κατά του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία για να αναγνωρισθεί επισήμως ο "γάμος" μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου…
Ακόμη και ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Έντα Κέννυ προέτρεψε να ψηφίσουν όλοι ΝΑΙ, για να προωθηθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης και του Ινστιτούτου Τάβιστοκ (βλ. βίντεο για την ομοφυλοφυλία) μια ώρα αρχύτερα.
Και κάποιο περιστατικό σχετικό με την ομοφυλοφυλία. Συνέβη στο Μπελφάστ που ανήκει στη Β. Ιρλανδία (Ην. Βασίλειο) με ένα οικογενειακό αρτοποιΐο το οποίο αρνήθηκε να δεχτεί παραγγελία για γαμήλια τούρτα σε γάμο ομοφυλοφύλων! Ένα ζευγάρι, προτεστάντες οι άνθρωποι με 2 χαριτωμένα παιδάκια οι οποίοι δήλωσαν ότι το να εκτελούσαν την παραγγελία ερχόταν σε αντίθεση με τη διδασκαλία της Αγ. Γραφής και γι' αυτό την απέρριψαν. Τους πήγαν στα δικαστήρια και χθες έμαθα ότι έχασαν την δίκη (όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο) και φαντάζομαι θα πληρώσουν πρόστιμο ή δεν ξέρω τι άλλου είδους ποινή.....
Σκεπτόμενος το περιστατικό αυτό με θλίβει αφάνταστα το γεγονός ότι μια οικογένεια αιρετικών (δεν φταίνε φυσικά οι άνθρωποι, έτσι γεννήθηκαν) ομολόγησαν τον Χριστό, ενώ οι Ελληναράδες Ορθόδοξοι και δη οι δεσποτάδες μας σφυρίζουν αδιάφορα. Αν ήταν δε και κάποιος Έλληνας αρτοποιός στον οποίο θα δινόταν παρόμοια παραγγελία, θα έτρεχε να την εκτελέσει, άσχετα με το αν διαφωνούσε από μέσα του, δεν νομίζετε; Κρίμα και κατάκριμα!
Αναρωτιέμαι οι προ σχίσματος Άγιοι της Ιρλανδίας όπως ο Άγιος Πατρίκιος (St. Patrick) και η Αγία Μπρίτζιντ (St. Brigid) τι θα σκέφτονται απο τον ουρανό;
Ο Θεός να μας λυπηθεί!
Perseas Persiadis

Ποιοί καθαίρεσαν τον Αρτέμιο;


Πηγή: "Εν τούτῳ Νίκα"