Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ… «ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ»

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ… «ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ»

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το βίντεο έχει τίτλο «Μέχρι η θρησκεία όλου του κόσμου να γίνει του Αλλάχ, όλοι να ανήκουν στον Αλλάχ, δηλαδή το σατανά.»
Οι Τζιχαντιστές συνέλαβαν πρόσφατα στη Συρία έναν χριστιανό ιερέα ονόματι Jacques Mourad τον οποίο κρατούσαν αιχμάλωτο για αρκετές μέρες και του έλεγαν συνεχώς : «Εφόσον είσαι χριστιανός, αν δεν μεταστραφείς στο Ισλάμ, θα σου σχίσουμε το λαιμό με ένα μαχαίρι».
φοτο1
Ο Jacques Mourad σώθηκε από έναν εντόπιο μουσουλμάνο ο οποίος τον λυπήθηκε και με μια μοτοσυκλέτα τον βοήθησε να αποδράσει. Ενώ στην αρχή νόμιζε ότι θα μαρτυρήσει για την πίστη του τώρα ευχαριστεί την Παναγία και τον μουσουλμάνο φίλο για την απόδρασή του. Ο ίδιος πιστεύει ότι χάρη σε θαύμα της Παναγίας

Ἀπόσπασμα ἀπὸ ἄρθρο ποὺ μᾶς ἐστάλη

Είναι αποδεδειγμένο πλέον πως ο Δημητριάδος Ιγνάτιος Γεωργακόπουλος δεν έχει ιερό και όσιο, δεν υπηρετεί την Ορθόδοξη Αλήθεια αλλ’ εξυπηρετεί τα ξένα συμφέροντα της Διαβολικής Παναιρέσεως του Οικουμενισμού, κατ’ εντολήν του Αρχι-οικουμενιστού αυτού προέδρου και πατριάρχου Βαρθολομαίου.
Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, ο Δημητριάδος Ιγνάτιος κάλεσε το τάχα “διεθνούς φήμης φωνητικό συγκρότημα Consortium Vocale Oslo” να “ψάλλει” σε πρωτοφανή στα χρονικά υποτιθέμενη “συναυλία”.
Ήταν όμως συναυλία;
Ασφαλώς όχι! Σημασία δεν έχει πως ονοματίζουν και “βαφτίζουν” τα πράγματα και τις καταστάσεις οι άπιστοι, οι άθεοι και αιρετικοί. Σημασία έχει πως τα ονομάζει το Άγιον Πνεύμα ο Θεός, και πως τα θεωρούν οι Θεωμένοι και Θεοφόροι Άγιοι Πατέρες. Σημασία έχουν οι απαγορεύσεις των Κανόνων, οι παραβάσεις δογμάτων, οι καταστρεπτικές επιπτώσεις και οι βαρύνουσες συνέπειες επί της αθανάτου ψυχής μας και της σωτηρίας μας!
“Συναυλία” έχουμε μόνο όταν η μουσική δεν είναι:
α) εκκλησιαστική και,
β) λατρευτική.
Όταν όμως η μουσική ομολογουμένως είναι εκκλησιαστική και λατρευτική και όταν ο χώρος στον οποίο γίνεται είναι εκκλησιαστικός και λατρευτικός, τότε ΔΕΝ έχουμε “συναυλία” αλλά ΙΕΡΟΥΡΓΙΑ, ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ και ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ.
Αυτή είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ η Ευαγγελική, η Αποστολική και Αγιοπατερική! Σας παρακαλώ, Ορθόδοξοι Πιστοί, ΜΗΝ επιτρέπετε τους “εν εκκλησία πονηρευομένων” αρχιερείς και ιερείς να σας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ με λόγια ΨΕΥΔΗ, λόγια αναληθή, λόγια πονηρά, άδεια, κούφια και κενά από χάρι: “Μηδείς υμάς άπατάτω κενοίς λόγοις, διά ταύτα γάρ έρχεται η οργή του θεού επί τούς υιούς της απείθειας.” (Εφεσ. 5, 6).
Οι Ιεροί Κανόνες απερίφραστα απαγορεύουν και απειλούν με καθαίρεση και αιώνιο αναθεματισμό την συμπροσευχή οποιασδήποτε μορφής:
είτε είναι αυτή φωνητική, είτε ανόργανη, είτε είναι οργανική,
είτε γίνεται αυτή σε ναό αιρετικών, είτε σε Ναό Ορθοδόξων,
      είτε γίνεται σε οικία, είτε γίνεται στην ύπαιθρο,
   είτε γίνεται συνειδητώς, είτε  εμμέσως πλην σαφώς  ως ακρόαση ή παράσταση και “απολαυστική παρουσία” υπό οποιαδήποτε πρόφαση και δικαιολογία όπως τάχα για λόγους “ευαγγελισμού” ή μοιράσματος μελωδιών και “γεύσεως πολιτισμού”.
Οι δεσποτοκράτες Οικουμενιστές και αιρετικοί πάντως επίσκοποι

Η νέα Εκκλησία είναι εδώ! Πρώτος ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥ Μοναστηριού στην ΑΥΣΤΡΙΑ, που ...ευλόγησαν Πάπας και Πατριάρχης, ο συμμοναστής του π. Αρσένιου Βλιαγκόφτη!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

                              ΚΑΙ…ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

                              ΚΑΙ…ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

                                                       τοῦ Νίκου Χειλαδάκη

151013_1
Το Σαββάτο 10 Οκτωβρίου, παρουσία του γνωστού για τα οικουμενιστικά και φιλοπαπικά του φρονήματα, μητροπολίτη Αυστρίας, (η ενθρόνιση του έγινε σε… ρωμαιοκαθολικό ναό!!!), έγινε η πρώτη επίσημη προβολή του υπό ίδρυση νέου μοναστηρίου στην Αυστρία,
ενώ έγινε η κούρα του πατρός Παϊσίου από την Ιερά Μονή του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος ηγούμενος του μοναστηριού.
Το μοναστήρι αυτό έχει πάρει την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και… του Πάπα Φραγκίσκου και του Πάπα Βενέδικτου!!!
Από ομιλία τους εις Κόνιτσα!
Την επομένη Κυριακή ο Σεβασμιότατος τέλεσε την θεία Λειτουργία στην Βιέννη, στην οποία συλλειτούργησαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Αρσένιου του Καππαδόκου Χαλκιδικής, Ιερομόναχος Θεόκλητος (Μπόλκας), ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης Νικολιτης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος Λάπιν, ο Ιερομόναχος Παΐσιος, ο Ιερομόναχος Συνέσιος και ο Αρχιδιάκονος π. Αθανάσιος με την παρουσία πολλών πιστών.
Όλα αυτά πολύ καλά, έξοχα και ωραία!
Όμως…
Το μοναστήρι αυτό στην Αυστρία είναι οικουμενιστικό και προωθεί με τις ευλογιές του προκαθήμενου του Φαναρίου και του Πάπα την περαιτέρω ένωση των σχέσεων Ορθοδοξίας με τους Παπικούς.
Τώρα εξηγείται η αδικαιολόγητη για πολλούς στενή σχέση της μονής του Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής με το Φανάρι.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Από την μια βγάζουμε «μαχητικά» περιοδικά, (Παρακαταθήκη), για να καταπολεμήσουμε υποτίθεται τον Οικουμενισμό και από την άλλη τρέχουμε πρώτοι πρώτοι, (στο μνημόσυνο του Οσίου Παϊσίου στην Σουρωτή), να φιλήσουμε το χέρι και να πάρουμε ευλογία από τον προκαθήμενο του Φαναρίου και πρωτοπόρου στην κίνηση υπέρ του οικουμενισμού.
Και τώρα πρωτοστατούμε στην ίδρυση και στελέχωση του πρώτου Οικουμενιστικού μοναστηρίου στην Αυστρία.
Με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε τι να πούμε εμείς οι απλοί
πιστοί ;

Φτάνει πια η υποκρισια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.
www.nikosxeiladakis.gr



 Ἡ πληροφορία δημοσιεύτηκε χθὲς στὶς "Ἀκτίνες":

Αυστρία – Ηγούμενος στην Ι. Μονή για την οποία έδωσαν την ευλογία τους τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όσο και ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Πάπας Βενέδικτος

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τό Σάββατο 10 Ὀκτωβρίου 2015 ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Αὐστρίας κ. Ἀρσένιος ἐπισκέφθηκε τήν ἀδελφότητα τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίας Σκέπης, πού ἀπο τό καλοκαίρι ἐγκαταστάθηκε προσωρινά στό Weiden am See (Burgenland). Μέχρι νά ἀνεγερθεῖ τό Μοναστήρι στό Sankt Andrä am Zicksee οἱ Μοναχοί θά φιλοξενηθοῦν στό κενό διαθέσιμο οἴκημα τῆς ρωμαιοκαθολικῆς ἑνορίας στήν κοινότητα, πού διατέθηκε ἀπό τόν οἰκεῖο Ρωμαιοκαθολικό Ἐπίσκοπο Αἰγίδιο καί τήν

Το Ανακοινωθέν της Διεθνούς διασκέψεως των Αθηνών για την ειρήνη: ένα ακόμα λιθαράκι για την Πανθρησκεία!


ποτελεῖ παρελθὸν καὶ ἡ Διάσκεψη τῆς Ἀθήνας γιὰ τὸν «Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή»!
Δυστυχῶς, ὅμως, ἡ Ἱ. Σύνοδος καὶ οἱ Ἐπίσκοποι τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, μὲ τὴν συνενοχή ἢ τὴν ἀνοχὴ τους ἐπέτρεψαν στοὺς Οἰκουμενιστὲς καὶ Πανθρησκειαστὲς νὰ βάλουν ἕνα ἀκόμα λιθαράκι, μᾶλλον μιὰ κοτρώνα, στὸ οἰκοδόμημα τοῦ Ἀντίχριστου, ποὺ προετοιμάζεται ἀπὸ τὶς ἀντίθεες δυνάμεις!
Ἄλλη μιὰ φορὰ ἐπέτρεψαν νὰ εὐτελισθεῖ ἡ Ἐκκλησία, νὰ τεθεῖ ὡς ἴση μὲ τὶς αἱρέσεις καὶ τὴν εἰδωλολατρία, νὰ συνομιλήσει μὲ τὸν Καίσαρα, ὁ ὁποῖος τῆς “σκάβει τὸ λάκκο”, ὡς ἐὰν ἦτο μιὰ ἐγκόσμια δύναμη! Ἔγιναν ἕνα μὲ τὸν κόσμο!
Ὡσὰν οἱ Ἀρχιερεῖς νὰ μὴν διάβασαν ποτὲ στὸ Εὐαγγέλιο τὴν ἀπόκριση τοῦ Ἰησοῦ: «ἡ βασιλεία ἡ ἐμὴ οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου» καὶ «νῦν κρίσις ἐστὶν τοῦ κόσμου τούτου· νῦν ὁ ἄρχων τοῦ κόσμου τούτου ἐκβληθήσεται ἔξω»!

Πηγή: «ecclesia.gr», επιμέλεια: Γιώργος Μυλωνάς


Η Διεθνής Διάσκεψη για τον «Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Πλουραλισμό και την Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που διεξήχθη στην Αθήνα από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2015, είχε ως αντικείμενο την επείγουσα ανθρωπιστική κρίση με την οποία βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες οι θρησκευτικές κοινότητες και οι πολιτιστικές οντότητες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, λόγω των συνεχιζόμενων συρράξεων, εντάσεων και του εξτρεμισμού.
Οι συμμετέχοντες στη Διάσκεψη, Πατριάρχες και Προκαθήμενοι Χριστιανικών Εκκλησιών, θρησκευτικοί ηγέτες του Μουσουλμανικού και Εβραϊκού κόσμου, καθώς και άλλες εξέχουσες θρησκευτικές

Η "χαρά" της προαγωγής και της προβολής για όσους λένε "ΝΑΙ" στον Οικουμενισμό και στην Πανθρησκεία!


                                                                                                                                     Πηγή: "ekklisiaonline"

H Μητρόπολη Λαρίσης αγκάλιασε τον νέο Πρόεδρο του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ που είπε ΝΑΙ στο τμήμα Ισλαμικών σπουδών 

H Μητρόπολη Λαρίσης αγκάλιασε τον νέο Πρόεδρο του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ που είπε ΝΑΙ στο τμήμα Ισλαμικών σπουδών


   Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, το πρωί, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος
Λαρίσης, στην οποία ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος μίλησε στους ιερείς, καταθέτοντας τους προβληματισμούς του και τις σκέψεις του, αναφερόμενος κυρίως σε θέματα αποδοτικότερης δράσεως υπέρ της ανακούφισης των ενδεών συνανθρώπων μας, ενώ ευχαρίστησε τους λειτουργούς του Υψίστου, που εκδαπανώνται όχι μόνο στο λειτουργικό και κατηχητικό τους έργο, αλλά και σε έργα προνοίας και αλληλεγγύης μέσα στις ενορίες τους και στην κοινωνία μας γενικότερα.
  Στην συνέχεια παρουσίασε με πολύ καλούς λόγους τον ομιλητή της συνάξεως, Ελλογιμώτατο Καθηγητή της Λειτουργικής, της Θεολογικής Σχολής και νέο Πρόεδρο του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ, κ. Παναγιώτη Σκαλτσή, ο οποίος ήλθε από την πόλη της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναπτύξει το θέμα: «Μηνύματα μέσα από την ιερολογία του Γάμου». Σημειώνεται πως ο κ. Σκαλτσής εξελέγη την Τετάρτη και είναι εξ αυτών που ψήφισαν υπερ της ίδρυσης τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. 

ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! (Σύλλογος "Ο Προφήτης Ηλίας").

Μασωνικό έντυπο:
«...Δεν πρέπει εις τας Δημοσίας σχολάς να διδάσκηται ουδεμία κατήχησις»!



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
           «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ  ΗΛΙΑΣ»
       ΕΔΕΣΣΗΣ 43 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12137                                        Περιστέρι    23-10-2015

ΑΡΙΘ. ΕΓΚΡ. ΠΡΩΤ. 613/1998                                                        
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 513

ΑΝΟΙΚΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Υπουργό Παιδείας, ΄Ερευνας  και Θρησκευμάτων
κ. Νικ. Φίλη
            Μέσω των  Ιστολογίων  '' ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ'', ‘‘ΑΚΤΙΝΕΣ’’,  ‘‘Αποτείχιση και Πατερική Παράδοση’’, ‘‘ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ’’, ‘‘ΟΜΟΛΟΓΙΑ’’, και ‘‘Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ’’.       
         Κε Υπουργέ,
Αφορμή να σας αποστείλουμε την παρούσα ανοικτή επιστολή, είναι η γραπτή σας απάντηση σε ερώτηση του Βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Νικ. Νικολόπουλου σχετικά με το μάθημα των Θρησκευτικών στη Δημόσια Εκπαίδευση. Μεταξύ των άλλων είπατε και τα κατωτέρω. «Για ιστορικούς λόγους το μάθημα των θρησκευτικών στη χώρα μας έχει ομολογιακό χαρακτήρα. Αυτό συνιστά έναν αναχρονισμό που τον αντιλαμβάνονται και φωτισμένοι ιεράρχες και θεολόγοι. Είναι αναγκαία η αναμόρφωση των θρησκευτικών, ώστε, να γίνει μάθημα θρησκειολογίας, γνώσης των θρησκευτικών, με την ιδιαίτερη παρουσίαση του πολιτισμικού ρόλου της Ορθοδοξίας στη χώρα μας. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, θεσμικά αρμόδιο επεξεργάζεται σχετικές προτάσεις». Ιστολόγιο ΄΄ΑΚΤΙΝΕΣ΄΄ 20-10-2015. Σημ. Η υπογράμμιση είναι δική μας.
Οι προτάσεις σας κ. Υπουργέ, συμπίπτουν με τις επιδιώξεις Σκοτεινών δυνάμεων και μάλιστα των Τεκτόνων, οι οποίες συστηματικά και αδιάκοπα βάλλουν κατά του Χριστιανισμού και κυρίως της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που είναι η μοναδική Κιβωτός της σωτηρίας του ανθρώπου.
Ο σκοπός των Σκοτεινών δυνάμεων είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας Θρησκείας και ενός παγκόσμιου κράτους, με ένα νέο «χριστό», που θα είναι ταυτόχρονα και κυβερνήτης αυτού του παγκόσμιου συνονθυλεύματος! Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, το σχέδιο περνά από πολλές φάσεις ενοποιήσεων, πολιτικές, οικονομικές, πολιτισμικές, εθνοφυλετικές, γλωσσικές και βεβαίως θρησκευτικές, τις οποίες βλέπουμε να υλοποιούνται στην εποχή μας! Αυτή η παγκόσμια κίνηση ονομάστηκε «Παγκοσμιοποίηση», «Νέα Εποχή», «Νέα Τάξη» και «Πανθρησκειακός Συγκρητιστικός Οικουμενισμός»!   
Εμείς, για μία ακόμη φορά ρίχνουμε φως στα Σκοτεινά παρασκήνιά τους.
Από τα γραφόμενά τους οι Σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους (Λουκ. ΙΘ' 22). Οι Μασόνοι μάλιστα προβάλλουν τον Συγκρητιστικό Οικουμενισμό, τόσο στα περιοδικά τους όσο και κυρίως, στο επισημότατο Τυπικό του 32ου βαθμού τους, ειδικά συνταχθέντος προς αυτόν τον σκοπό, από πολλών δεκάδων χρόνων. Ας δούμε τι λέγει και τι σχεδιάζει για περισσότερα από 120 χρόνια, η ισχυρή κατά κόσμο, και μάλιστα στον Δυτικό, Παγκόσμια Οργάνωση των Τεκτόνων.
Γράφουν: «Ο Τεκτονισμός προώρισται ποτέ αυτός να υποδείξη την βάσιν επί της οποίας θα εδρασθή η παγκόσμιος θρησκεία του μέλλοντος, ήτις θα περισυναγάγει την Οικουμένην άπασαν εις μίαν ποίμνην υπό έναν ποιμένα...». (πηγή: Tεκτονικό έντυπο «Aθηνά», 1894). Επίσης, «...Δεν πρέπει εις τας Δημοσίας σχολάς να διδάσκηται ουδεμία κατήχησις». Γενικότερα, οι Παγκόσμιες Σκοτεινές δυνάμεις, έχουν από χρόνια αποφασίσει να αρνούνται «Το δικαίωμα εις οιανδήποτε εκκλησίαν ή εκκλησιαστικήν αρχήν να επιβλέπη το Εκπαιδευτικόν Σύστημα