Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Οι πλούσιοι της εποχής του Χριστού και οι "πλούσιοι" των εσχάτων χρόνων!

Κυριακὴ ΙΓ΄Λουκᾶ (Λουκ. 18,18-27)


ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
«Πάντα ὅσα ἔχεις πώλησον καὶ διάδος πτωχοῖς…» (Λουκ. 18,22)

Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ἀγαπητοί μου, τὸ σημερινὸ εὐ­αγγέλιο; ...Ἀκούσατε σήμερα τί λέει; Περι­έ­χει βαθύτατα διδάγματα. Μᾶς παρουσιάζει ἕ­ναν ἄνθρωπο τῆς ἐποχῆς τοῦ Χριστοῦ. Ἔρ­χεται στὸν Κύριο καὶ λέει· Χριστέ, ζητῶ βοήθεια!
Τί ἦταν αὐτός; Ἦταν φτωχός, ζητιάνος, ποὺ πεινοῦσε; Ἦταν ἄρρωστος βαρειά, ἀπελπισμένος ἀπὸ γιατροὺς καὶ φάρμακα; Ἦταν γέρος, ποὺ ζητοῦσε στήριγμα καὶ παρηγορία; Τίποτε ἀπ’ αὐτά. Θέλεις τὴν ταυτότητά του; Τί λέει τὸ εὐαγγέλιο· ἦταν ἄνθρωπος μὲ ὅλα τὰ καλά. Ἦταν νέος (βλ. καὶ Ματθ. 19,22), στὸ ἄν­θος τῆς ὡραίας ἡλικίας. Εἶχε ὑγεία· δὲν  παρα­πονεῖται γιὰ καμμιά ἀσθένεια. Ἦταν «πλούσι­ος σφόδρα» (Λουκ. 18,23). Εἶχε ἀκόμα καὶ ἀξίωμα, ἦταν «ἄρχων» (ἔ.ἀ. 18,18). Τί ἄλλο ἤθελε; Ἐν τού­τοις δὲν ἔνιωθε εὐτυχής· γιὰ νὰ βεβαιώνεται ἐκεῖνο ποὺ εἶπε ἕνας σοφός· Μὲ τὰ λεφτὰ ὅ­λα μπορεῖς νὰ τ᾽ ἀγοράσῃς, ἐκτὸς ἀπὸ τὴν εὐτυχία. Μυστικὴ εἶνε ἡ πηγὴ τῆς εὐτυχίας. Καὶ

Ο πανθεϊσμός της Βασίλισσας Φρειδερίκης και ο παρόμοιος του πατρ. Βαρθολομαίου και όλων των Οικουμενιστών!

«ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΠΙΘΑ»,  Σεπτέμβριος 1960, αρ. φ. 230
Τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου

  •      (Στὸ ἄρθρο αὐτὸ τῆς «Σπίθας», ποὺ ἐγράφη τὸ 1960, ὁ π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης διαμαρτύρεται γιατὶ ἡ Φρειδερίκη βασίλισσα ἐκφράστηκε ὡς πανθεϊστής. Σήμερα, ποὺ ὄχι μιὰ γυναῖκα, ἔστω καὶ ἐὰν αὐτὴ ὀνομάζονταν βασίλισσα τῶν Ἑλλήνων, ἀλλὰ ὁ ἴδιος ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος καὶ οἱ παπόφιλοι ἐπίσκοποι μιλοῦν ὡς πανθεϊστές, τί θὰ τοὺς ἔγραφε;;;
        Ἡ Φρειδερίκη, ὅπως διαδόθηκε, ἦταν βουδίστρια, ὁ πατριάρχης καὶ οἱ ὅμοιοί του (ἐπίσκοποι, θεολόγοι καὶ λοιποί, ποὺ πληρώνονται ὡς ἐκπρόσωποι τῆς Ὁρθοδόξου Ἐκκλησίας), σὲ ποιά ἆραγε θρησκεία ἀνήκουν καὶ μιλοῦν τὴν ἴδια μὲ τὴν Φρειδερίκη γλῶσσα;;;)

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ἤ ΠΑΝΘΕΪΣΜΟΣ;

«Πιστεύω εἰς ἕνα Θεόν, Πατέρα,

παντοκράτορα, ποιητὴν οὐρανοῦ και γῆς
ὁρατῶν τε πάντων καὶ ἀοράτων»


Ορθοδοξια -πανθεϊσμος

Ζητήματα πίστεως

Ὁ ἄνθρωπος, ἀγαπητοί μας ἀναγνῶσται, ὁ ἄνθρωπος εἶνε ὄν κατʼ ἐξοχὴν θρησκευτικόν. Καί, ἵνα διʼ εἰκόνος ἀρχαίου τινὸς φιλοσόφου τῆς Πατρίδος μας ὁμιλήσωμεν, ὁ ἄνθρωπος εἶνε δένδρον, τοῦ ὁποίου αἱ ῥίζαι τῆς ὑπάρξεως βυθίζονται εἰς τὸν οὐράνιον, τὸν μεταφυσικὸν κόσμον. Ἐκείθεν ἀντλεῖ τοὺς χυμοὺς διὰ νʼ ἀνθῆ καὶ νὰ καρποφορῆ. Ἐὰν αἱ ῥίζαι του διʼ οἱονδήποτε

Επίκειται μεταμόσχευση ανθρωπίνου κεφαλιού!

H πρώτη μεταμόσχευση ανθρωπίνου κεφαλιού ορίστηκε επίσημα για το 2017
   
Αδερφοί χαίρετε εν Χριστώ Ιησού,

Σας στέλνω για δημοσίευση την μετάφρασή του παραπάνω άρθρου. Το ερώτημά μου είναι: Ποια είναι η διδασκαλία των Πατέρων περί χωρισμού της κεφαλής από το σώμα (και αλλοίμονο, φύτευσή της σε άλλο σώμα); Δεν ξέρουμε βέβαια αν θα είναι επιτυχές το εγχείρημα. Όμως δεν καταστρέφεται-διαστρέφεται-αλλοιώνεται το κατοικητήριο της ψυχής και τα λογικά κέντρα "νους", "καρδιά" (με την ασκητική-πατερική έννοια των λέξεων) τα οποία συνδέονται με τον εγκέφαλο την αναπνοή και και την σάρκινη καρδιά-όργανο; Παρόμοια αλλοίωση δεν παρατηρείται και με μεταμόσχευση ανθρωπίνης καρδιάς από ένα άτομο σε άλλο;
Και τι γίνεται, όταν π.χ. ο δότης είναι άρρενας και ο λήπτης θήλεια ή αντίστροφα;
Perseas Persiadis

H πρώτη μεταμόσχευση ανθρωπίνου κεφαλιού ορίστηκε επίσημα για το 2017


Συμβαίνει τελικά. Μια αντιφατική εγχείρηση μεταμοσχεύσεως ανθρωπίνου κεφαλιού έχει τώρα ημερομηνία και ομάδα νευροχειρουργών που επιθυμούν να αναλάβουν την διαδικασία. Ο Ιταλός νευροχειρουργός Δρ. Σέργιο Καναβέρο, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN) ανακοίνωσε ότι θα εκτελέσει την διαδικασία στο Harbin Medical University της Κίνας μαζί με μια ομάδα από Κινέζους και Ιταλούς χειρουργούς. Ο Δρ. Καναβέρο ομιλεί για την αντιφατική αυτή επέμβαση για χρόνια αλλά μόνο φέτος μπόρεσε να βρει έναν πρόθυμο εθελοντή που θα ήθελε να υποστεί την επέμβαση.
Ο Ρώσσος επιστήμονας υπολογιστών Valery Spiridonov είναι ο εθελοντής αυτός. Υποφέροντας από μια κατάσταση η οποία αχρηστεύει το μυϊκό σύστημα που ονομάζεται η ασθένεια των Werdnig-Hoffmann, ο Spiridonov ελπίζει ότι η επέμβαση θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η επέμβαση των 15 εκατομμυρίων δολλαρίων θα αφαιρέσει το κεφάλι του Spiridonov από το σώμα του και θα του επικολλήσει ένα υγιές σώμα ενός εγκεφαλικά νεκρού δότη.
Την περασμένη Παρασκευή το ζευγάρι Spiridonov–Καναβέρο εμφανίστηκε στην ετήσια συνάντηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολόγων και Ορθοπεδικών Χειρουργών στο Maryland. Ο Δρ. Καναβέρο που φωτογραφήθηκε να γονατίζει στα πόδια του Spiridonov και να του λέει «μπορούμε να το κάνουμε», είπε: «Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι 90%, φυσικά υπάρχει και ένα περιθώριο κινδύνου το οποίο δεν μπορώ να αρνηθώ». Αναφερόμενος στον Spiridonov, είπε: «Είναι ένας θαρραλέος άνθρωπος και βρίσκεται σε φριχτή κατάσταση. Πρέπει να καταλάβετε ότι γι’ αυτόν η δυτική ιατρική δεν έχει να προσφέρει τίποτε. Η δυτική ιατρική έχει αποτύχει».
Ο Spiridonov που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι παραδέχτηκε ότι είναι ανήσυχος αλλά είπε: «Αν πάει καλά, νομίζω ότι θα γλιτώσω από τους περιορισμούς που έχω σήμερα».
Σχετικά με την κριτική εναντίον του ο Δρ. Καναβέρο είπε: «Ετοιμάζομαι όχι μόνο επιστημονικά αλλά και ψυχολογικά το οποίο είναι εξίσου σημαντικό ώστε να αντιμετωπίσω όλες αυτές τις επιθέσεις σε αρκετά μέτωπα. Υπάρχουν επιπλοκές πέραν της θρησκείας, της κουλτούρας, του μέλλοντος, στα πάντα. Υπάρχει κίνδυνος στα πάντα. Αν σταματήσουμε να διακινδυνεύουμε, τότε ας εφησυχάσουμε καθήμενοι περιμένοντας το θάνατο».
Ο χειρουργός καρδιοθώρακος Δρ. Ρέϋμοντ Ντήτερ συμμετείχε στο συνέδριο και παρατήρησε:
«Μία από τις πρώτες φροντίδες προφανώς είναι το αν μπορείς να κρατήσεις ζωντανό τον εγκέφαλο στη διάρκεια της επέμβασης. Όταν πιστεύεις ότι κάνεις μεταμόσχευση καρδιάς ή ήπατος πρέπει να ψύξεις τα όργανα αυτά για να κερδίσεις μακρύτερο χειρουργικό χρόνο πριν επανασυνδέσεις όλα τα αγγεία και αποκαταστήσεις την κυκλοφορία του αίματος».
Ο Δρ. Καναβέρο ανακοίνωσε τις τολμηρές απόψεις του τον Φεβρουάριο σε μία εισήγηση που δημοσιεύτηκε στην διαδικτυακή έκδοση Διεθνής Χειρουργική Νευρολογία (Surgical Neurology International).
                                                                              Perseas Persiadis

 Σχόλιο: Τὰ ἰατρικά, ἠθικὰ καὶ θεολογικὰ προβλήματα ἀπὸ ἕνα τέτοιο ἐγχείρημα εἶναι ἀναμφισβήτητα καὶ αὐτονόητα. Καὶ πρῶτο-πρῶτο, φυσικά, ὅτι ἡ λήψη γίνεται ΟΧΙ ἀπὸ νεκρό, ἀλλὰ ἀπὸ γκεφαλικά «νεκρό»Δημοσιεύουμε ὡς πρὸς τὸ θέμα τὴν παρακάτω ἐνημερωτικὴ ἀνάρτηση ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο «αέναη επΑνάσταση» (ἐδῶ). 

 

Μεταμόσχευση ζωτικών οργάνων

(Κείμενο+Ομιλία)



Μεταμόσχευση ζωτικών οργάνων (Κείμενο+Ομιλία)
Αφιέρωμα-Ενημέρωση για το θέμα των Μεταμοσχεύσεων.
Επιμέλεια Σοφία Ντρέκου

Περιεχόμενα

1. Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα ομιλίας του πρωτοπρεσβύτερου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου.
2. Πως μπορούμε να αρνηθούμε την δωρεά οργάνων
3. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ...
4. π. Κων.Στρατηγόπουλος: Πλάνες & ψεύδη γύρω απ'το θέμα των μεταμοσχεύσεων (Θεολογική προσέγγιση)

1. ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΖΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 
(ΚΕΙΜΕΝΟ+ΟΜΙΛΙΑ+ΑΓΓΛΙΚΑ+ΡΩΣΙΚΑ)

Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα ομιλίας του πρωτοπρεσβύτερου Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου, που έγινε στα πλαίσια των κατηχητικών αναλύσεων του κατά Ιωάννην

"Το σώμα το δεσποτικόν... ολόκληρον έχει πάσαν την ενέργειαν και...ως από πηγής εδάνειζε τοις ανθρώποις πάσαν την δωρεάν".

 

Μια Ὀρθόδοξη χώρα που ξέρει να τιμά τους ήρωές της!

 ΒΙΝΤΕΟ: Η ΡΩΣΙΑ ΘΑΒΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΗΡΩΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...

Ο ΠΟΖΙΝΙΤΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΟΥ SU-24

Περί τα 1000 άτομα  αποχαιρέτισαν τον ρώσο ήρωα στρατιωτικό Alexander Pozynich, που σκοτώθηκε ενώ συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσης των πιλότων του ρωσικού Su-24 που καταρρίφθηκε από ταυρκικά μαχητικά F 16 στη Β Συρία.Η κηδεία του λιτή, η τιμή όπως και η μνήμη του ανυπέρβλητη, πραγματοποιήθηκε στην πόλη  Novotcherkassk στην περιοχή του Ροστόβ (νότος), παρουσία στρατιωτικών,δοκίμων και κοζάκων σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδίδει η ρωσική τηλεόραση. την Παρασκευή.



Ο Alexandre Pozinitch πεζοναύτης σκοτώθηκε στην Τρίτη καθώς το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε επλήγη κοντά στα συροτουρκικά σύνορα κατά την επειχείρηση διάσωσης των πιλότων του Su-24.Το ελικόπτερο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση ενώ το υπόλοιπο πλήρωμα διασώθηκε και μετέβη σώο στη βάση Hmeimim.Ο στρατιώτης τιμήθηκε με το χρυσό παράσημο Ανδρείας από τον Vladimir Poutine.AFP CapΥΥΓΘ

Capturedimpenews.com

DIMPENEWS

 Ἀπὸ Perseas Persiadis

Ο Όσιος Στέφανος, τὸ φοβερότατο μαρτύριό του και η Αποτείχιση (Γιά όσους έχουν αυτιά για να ακούν και μάτια για να βλέπουν!)

Ἑορτὴ τοῦ Ὁσίου Στεφάνου τοῦ Νέου καὶ Ὁμολογητοῦ

 καὶ ἀπόσπασμα ἀπὸ μελέτη τοῦ π. Εὐθυμίου Τρικαμηνᾶ

Ὁ σιος Στέφανος καὶ ἡ Ἀποτείχισή του
τὴν ὁποία παραβλέπουν (καὶ διαστρέφουν)
οἱ σύγχρονοι ἀντι-Οἰκουμενιστές! 


Τη μνήμη του Οσίου Στεφάνου του Νέου και Ομολογητού τιμά σήμερα, 28 Νοεμβρίου, η Εκκλησία μας.
         Ο Όσιος Στέφανος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και οι ευσεβείς γονείς του Ιωάννης και Άννα τον ανέθρεψαν κατά τον καλύτερο χριστιανικό τρόπο. Όταν μεγάλωσε, μορφώθηκε αρκετά και αργότερα αναδείχθηκε ηγούμενος στο περίφημο όρος του Αγίου Αυξεντίου.

       Όταν ξέσπασε ο πόλεμος εναντίον των αγίων εικόνων, όχι μόνο δε συμμορφώθηκε με τις αυτοκρατορικές διαταγές, αλλά και χαρακτήρισε αιρετικούς τους εικονομάχους βασιλείς. Καταγγέλθηκε στον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Κοπρώνυμο...

ο όποιος ήλπιζε με την προσωπική του επιβολή, όταν τον έφερνε μπροστά του, να δαμάσει το φρόνημα του Στεφάνου. Συνέβη όμως το αντίθετο.

       Ο Στέφανος, από τους ανθρώπους με «πολλήν παρρησία εν πίστει τήν εν Χριστώ Ιησού» (Α' προς Τιμόθεον, γ' 13), δηλαδή με πολλή παρρησία και θάρρος στο να διακηρύττει την πίστη που ομολογούν όσοι είναι σε κοινωνία με τον Ιησού Χριστό, ήλεγξε αυστηρά κατά πρόσωπο τον Κοπρώνυμο. Αυτός τότε τον έκλεισε στη φυλακή και μετά από μέρες διέταξε να τον θανατώσουν.
        Αφού, λοιπόν, τον έβγαλαν από την φυλακή, άρχισαν να τον λιθοβολούν και να τον κτυπούν με βαρεία ρόπαλα. Ένα ισχυρό κτύπημα στο κεφάλι έδωσε τέλος στη ζωή του Στεφάνου (το 767 μ.Χ.). Κατόπιν το σώμα του το έριξαν στη θάλασσα, αλλά ευλαβείς χριστιανοί που το βρήκαν όταν τα κύματα το έφεραν στην παραλία, το έθαψαν με την αρμόζουσα τιμή.


Απολυτίκιο:
Ήχος δ'. Ο υψωθείς εν τω Σταυρώ.
   Ασκητικώς προγυμνασθείς εν τω όρει, τας νοητάς των δυσμενών παρατάξεις, τη πανοπλία ώλεσας παμμάκαρ του Σταυρού. Αύθις δε προς άθλησιν, ανδρικώς απεδύσω, κτείνας τον Κοπρώνυμον, τω της Πίστεως ξίφει· και δι᾽ αμφοίν εστέφθης εκ Θεού, Οσιομάρτυς αοίδιμε Στέφανε.



σιος Στέφανος καὶ ἡ Ἀποτείχισή του τὴν ὁποία παραβλέπουν (καὶ διαστρέφουν)
οἱ σύγχρονοι ἀντι-Οἰκουμενιστές! 

Ἀπόσπασμα ἀπὸ μελέτη τοῦ π. Εὐθυμίου Τρικαμηνᾶ

Θά προσπαθήσω, πατέρες, νά σᾶς ἀποδείξω τό πόσο τά ἐπιχειρήματά σας εἶναι ὄχι μόνον ἄστοχα, ἀλλά δυστυχέστατα δὲν εἶναι ὀρθόδοξα, ἀντίθετα εἶναι ἐπιχειρήματα ποὺ βοηθοῦν καὶ στηρίζουν τὴν ἀνεμπόδιστη ἐξάπλωσι τῆς αἱρέσεως τοῦ Οἰκουμενισμοῦ. Τὴν ἀπόδειξι αὐτή μᾶς τήν προσφέρει ὁ βίος τοῦ ἁγίου ὁσιομάρτυρος Στεφάνου τοῦ νέου, ὁ ὁποῖος ἔζησε καί ἐμαρτύρησε κατά τήν πρώτη περίοδο τῆς εἰκονομαχίας καί μάλιστα πολύ πρίν τήν Ζ΄ Οἰκουμενική Σύνοδο. Ὁ βίος του καί ἡ ὁμολογία του εἶναι συγκλονιστική καί ὠφελιμώτατη ὄχι μόνο γιά μᾶς, ἀλλά καί γιά ὅσους μελετήσουν τίς σκέψεις καί ἀπόψεις μας, ἀναιρεῖ δέ ὅλα τά ἐπιχειρήματά σας καί τά διαλύει ὡς ἱστόν ἀράχνης.
Κατ’ ἀρχάς εἶναι συγκλονιστικό τό γεγονός πού

Ἡ Ἑλλάδα θά γεμίσει Μασόνους, Παπόφιλους καί κάθε καρυδιᾶς καρύδι! (βίντεο)

 Ἡ Ἑλλάδα θά γεμίσει Μασόνους, Παπόφιλους καί κάθε καρυδιᾶς καρύδι!
Προφητικός λόγος  τοῦ Μακαριστοῦ Ἐπισκόπου
 Αὐγουστίνου Καντιώτη

https://lh4.googleusercontent.com/-Knl_KJTiQZg/UrdEF3rMrkI/AAAAAAAACOA/D3jbbAkaKhk/w800-h530-no/DSC_4384-TWINKLE.gif
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-HWpCGQo6S81YROo9yuU5-QCyRgDC4gQaNHg8S49pVi3BfPTrXhrDL9jxCXAXyhvzFbGFv1JI5dAwXyrwgqhtS8xhZzZY3EXyDV1loRFmkHaoh7-UQemWxlgDcJqC1qOKZuFK0JGykjp7/s1600/%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%25A3%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%2599%25CE%2591-%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591-%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2598%25CE%259F%25CE%2594%25CE%259F%25CE%259E%25CE%2599%25CE%2591-%25CE%2595%25CE%25A7%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%2591%25CE%2599%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%25A3%25CE%2597-%25CE%2598%25CE%2595%25CE%259F%25CE%259B%25CE%259F%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591-%25CE%2591%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259F%25CE%25A3-%25CE%2592%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2599%25CE%259C%25CE%2599%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%2592%25CE%2599%25CE%25A4%25CE%25A3-%25CE%25A1%25CE%25A9%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2599%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F-%25CE%259F%25CE%2594%25CE%259F%25CE%2599%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F-2013.jpg

Γιά μία ἀκόμη φορά, μένουμε ἐκστατικοί στά προφητικά λόγια τοῦ Μακαριστοῦ Ἐπισκόπου Αὐγουστίνου Καντιώτη,
πού ἤδη πῆραν σάρκα καί ὀστά!
Γεμίσαμε Μασόνους πολιτικούς (καί Ἐπισκόπους),
Οἰκουμενιστές-παπόφιλους ρασοφόρους,
κάθε καρυδιᾶς καρύδι ("λαθρο"μετανάστες),
καί ὑπόδουλους τῆς Ε.Ο.Κ.-καί "σωτῆρος" τῶν πολιτικῶν μας
πού ὄντως ἔγινε ὁ τάφος μας κατά τό λεγόμενον Καντιώτου!

Ἡ Ἑλλάδα ἐάλω.

Ποιός μᾶς φταίει; Ὅλοι αὐτοί;
Αὐτοί θά δώσουν λόγο γιά τήν προδοσία τους.

Φταῖμε ἐμεῖς γιά τήν ἀποστασία μας καί τήν ἀμετανοησία μας!
Ἡ Ὀρθοδοξία εἶναι τό μόνο ὑγιές ἀνοσιοποιητικό σύστημα
μίας κοινωνίας κι ἑνός κόσμου 
πού βάλλεται ἀπό κάθε εἴδους κακό.
Κι ἐμεῖς δέν τήν φυλάξαμε...

ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ 

Ἀκολουθεῖ βίντεο:



Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=ljqY4P1yIr0

«Αλλόκοτος λύσσα»!

«Οἵτινες μετήλλαξαν τὴν ἀλήθειαν τοῦ Θεοῦ ἐν τῷ ψεύδει (τῆς εἰδωλολατρείας καὶ κάθε συγχρόνου αἱρέσεως καὶ παναιρέσεως) …Διὰ τοῦτο παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς εἰς πάθη ἀτιμίας. αἵ τε γὰρ θήλειαι αὐτῶν μετήλλαξαν τὴν φυσικὴν χρῆσιν εἰς τὴν παρὰ φύσιν, ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες… τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες» (Ρωμ. 1, 26).

ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΟΜΟ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ
(Πανεπιστημιακοί ερευνητές "μελετούν"  
τρόπους  ενάντια στην "ομοφοβία").


Του Β. Χαραλάμπους
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια ανέντιμη προσπάθεια, για αλλότροπη ανοχή των «παθών ατιμίας» στην εκπαίδευση, ιδιαιτέρως στην Ευρώπη.  Προς τούτο οι ερευνητές Elizabeth Atkinson και Renée De Palma του Πανεπιστημίου του Sunderland σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Exeter  και του Institute of Education του Πανεπιστημίου του Λονδίνου ερεύνησαν  τρόπους  ενάντια στην καλούμενη (από τους στηρίζοντες τα πάθη ατιμίας)  "ομοφοβία".  Το ερευνητικό αυτό "έργο" χρηματοδοτήθηκε από το Economic and Social Research Counsil, με σκοπό την αμφισβήτηση της "ομοφοβίας" στα Δημοτικά Σχολεία.
Στο "ερευνητικό" αυτό πρόγραμμα συμμετείχαν και δημοτικά σχολεία, στα οποία έγινε  χρήση βιβλίων, με "μη ετερόφυλους χαρακτήρες" (non-heterosexual characters) όπως τους ονόμασαν.  Αντιλαμβάνεται κανείς το επακόλουθο των ερευνητικών αυτών προγραμμάτων, καθώς και ποια ανήθικα διδάγματα θα δοθούν στα παιδιά.  
Ανάμεσα στα αναγνώσματα που χρησιμοποιήθηκαν από τους ερευνητές, εκτός από την ανοησία με το  ομο-παραμύθι με τους πεγκουΐνους   "And Tango Makes Three" ήταν και  το ομο-παραμύθι "King and King" (Ο βασιλιάς και ο βασιλιάς), όπου δύο πρίγκηπες ερωτεύονται μεταξύ τους. 
Άλλο τέτοιο ανήθικο κατασκέυασμα  ήταν και  το ομο-παραμύθι με το κορίτσι και τις δύο μαμμάδες "Spacegirl Pukes".   Επίσης το ομο-κατασκεύασμα "One Dad, Two Dads, Brown Dad, Blue Dads Spacegirl Pukes" όπου η αλλόκοτος περιγραφική λύσσα αφορούσε τους ανήθικους "μπαμπάδες". Καταλαβαίνει κανείς σε τι ανηθικότητες εξωθούνται οι μαθητές από τους Πανεπιστημιακούς αυτούς ερευνητές.
Στα πλαίσια του ερευνητικού αυτού προγράμματος κλήθηκαν οι μαθητές να γράψουν τις δικές τους εκδοχές των γνωστών κλασσικών  παραμυθιών,  όπως συνέβη για παράδειγμα με το παραμύθι της Σταχτοπούτας.  Αρκετά  παιδιά, όπως ήταν το κατευθυνόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, χρησιμοποίησαν ομοφυλόφιλους χαρακτήρες. 
Τέτοια κακοτεχνήματα της ανηθικότητας θα διδάσκονται τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί είναι υποχρεωμένοι να διδάσκουν τα πάθη ατιμίας. Ποιά αγωγή θα δοθεί στα παιδιά, με τα ομο-παραμύθια που ετοιμάζουν; Ο λεγόμενος εκσυγχρονισμός, γίνεται αναχρονισμός και  η θεματολογική προσέγγιση του γέμει παραδειγμάτων της αλλόκοτης αυτής λύσσας*
Το ομο-παιδαγωγικό ολίσθημα ακολουθούν τα λογοτεχνικά συμφραζόμενα παθών και παιδαγωγικών παρανοήσεων.  Η σκόπιμη διαστροφή της αγωγής αρχίζει από την  παιδική ηλικία. Δυστυχώς ετοιμάζουν μια τέτοια ομο-λογοτεχνική συνθετότητα παθών ατιμίας, η οποία θα «αντίκειται τη υγιαινούση διδασκαλία» (Α΄ Τιμ.1,10).  
*«Αλλοκοτος λύσσα» - Έτσι καλεί την αρσενοκοιτία ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Ἀπὸ ἐδῶ κι ἐδῶ