Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ο Οικουμενισμός επεκτείνεται σιωπηλά και ύπουλα κάτω από την «μύτη» της αδιαφορίας μας!

Τοῦ κ. Ἀδαμάντιου Τσακίρογλου                 Πηγή
Τα ίδια Αποκρυφιστικά-Οικουμενιστικά σύμβολα
σε Γερμανία και Κρήτη

Αποκρυφιστικό-Οικουμενιστικό βιτρό στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης
Χρησιμοποιεί τα ίδια σύμβολα με εκείνο που καταγγείλαμε ότι υπάρχει (*)
στον ι. ναό Κων/νου και Ελένης στο Wesseling

     (*) Στο άρθρο «Κραυγή απόγνωσης από έναν ορθόδοξο πιστό της Γερμανίας» γράφαμε: «Στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 στον ιερό ναό Κων/νου και Ελένης στο Wesseling υποδέχθηκαν οι κληρικοί της ενορίας μαζί με εκπροσώπους άλλων εκκλησιών, Εβραίους και Μουσουλμάνους (στις ανάλογες φωτογραφίες στο Ίντερνετ διακρίνεται ο Μούφτης καθαρά) τον άγγελο των πολιτισμών.
Πρόκειται περί ενός κύκλου μέσα στον οποίον υπάρχουν τα σύμβολα του σταυρού, του άστρου του Δαβίδ και της ημισελήνου, τα οποία σχηματίζουν έναν άγγελο. Αν βγάλεις ένα από αυτά τα σύμβολα ο άγγελος καταστρέφεται (το νόημα και ο σκοπός αυτού του έργου, το οποίο υποδέχθηκαν με τιμές και νεοταξική χαρά ως νέο συμβολό τους οι ιερείς μας χρησιμοποιώντας μάλιστα και παιδιά, ώστε να ριζώσουν καλά τέτοιες πρακτικές, είναι πεντακάθαρος). Μετά την υποδοχή έγινε συμπροσευχή των παρευρισκομένων. Ως κείμενο προτιμήθηκε από τους ιερείς μας το laudato si από την εγκύκλιο του πάπα Φραγκίσκου. Πρόκειται για μία προσευχή του Φραγκίσκου της Ασσίζης στην οποία ο λεγόμενος καθολικός άγιος, εδώ εν συντομία, δοξάζει τον Θεό και τον κύριο αδελφό τον ήλιο, και την αδελφή την σελήνη, και τον αδελφό τον άνεμο και τον αδελφό το νερό, που είναι ταπεινό και πολύτιμο, και τον αδελφό την φωτιά».
Αδαμάντιος Τσακίρογλου, Κλασσικός φιλόλογος, Ιστορικός


  Να, και η αποκάλυψη για το παρόμοιο κατόρθωμα των Οικουμενιστών στην Κρήτη, όπως το παρουσιάζει ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος:

Αποκρυφιστικό-Οικουμενιστικό βιτρό στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Του Αιμίλιου Πολυγένη

  Επιστολή προς την Πανορθόδοξη Γραμματεία της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, με κοινοποιήση στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και τους Προκαθημένους των Ορθοδόξων Εκκλησιών απέστειλε ο Πρωτοπρ. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος.
   
Ο π. Αναστάσιος φέρνει στην επιφάνεια ένα πολύ σοβαρό θέμα, το οποίο έχει να κάνει με την Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης.
Συγκεκριμένα ο π. Αναστάσιος στην επιστολή του, αναφέρει ότι έξω από το παρεκκλήσιο της Ακαδημίας υπαρχεί αναρτημένο βιτρό με σύμβολα που προβάλλουν σαφές τον διαθρησκειακό οικουμενισμό.
   "Τέτοιες «καλλιτεχνικές» εμπνεύσεις και συνθέσεις με βαθύτατο αποκρυφιστικό περιεχόμενο, συναντά κανείς μόνο στα κεντρικά γραφεία της Θεοσοφικής Εταιρίας (τῆς αποκρυφίστριας H. P. Blavatsky) στο Adyar τῶν Ινδιῶν!" τονίζει χαρακτηριστικά ο π. Αναστάσιος.


     Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ...

       Ἡ συνέχεια ἐδῶ (στὴν ἀμέσως προηγούμενη ἀνάρτηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.