Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ! (Βίντεο) --ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ Π.Σ.Ε. Ή AΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΤΩΡΑ!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ
ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ
.
ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ
.
ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ
.
             

Επιστολή Κωνσταντίνου Δημητρόπουλου

Πρός:
Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Μητροπολίτη Γόρτυνος κ. Ιερεμία, π. Θεόδωρο Ζήση, π. Γεώργιο Μεταλληνό, π. Νικόλαο Μανώλη, π. Σαράντη Σαράντο

Σεβαστοί Ιεράρχες και Πατέρες
      Απευθύνομαι σε εσάς ως ελάχιστος και τελευταίος όλων, ως αμαρτωλός και ανάξιος για να διοργανώσουμε όλοι μαζί μια μεγαλοπρεπή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιών και να συλλέξουμε υπογραφές από όλους του συνειδητούς Ορθοδόξους Χριστιανούς για να αποχωρήσει η Εκκλησία της Ελλάδος από το Π.Σ.Ε όπως αποχώρησε η Εκκλησία της Γεωργίας και της Βουλγαρίας, που φυσικά δεν αποχώρησαν έτσι απλά αλλά με αγώνα κλήρου και λαού.
Αίτημα υπογράφων:
Άμεση αποχώρηση από το Π.Σ.Ε. αλλιώς αποτείχιση
(Για να μην είστε πλέον μέλη του Π.Σ.Ε. και να μην έχετε κοινωνία με τους υπόλοιπους οικουμενιστές).
Ακούστε το καλεσμά μου Ιεράρχες και πατέρες. Μην περιμένετε κάποια δήθεν ιδανική στιγμή για να δώσετε τον αληθινό και ειλικρινή ομολογιακό αγώνα. Δεν υπάρχει ιδανική στιγμή, τώρα είναι η ιδανική στιγμή διότι δεν γνωρίζουμε αν ζούμε αύριο. Δεν πρέπει να φύγετε από αυτή τη ζωή ως μέλη του Π.Σ.Ε ούτε εσείς ούτε κανείς Ορθόδοξος Χριστιανός.
Αν αναζητάτε τον αφορισμό, την καθαίρεση και τον διωγμό που υπέστησαν οι άγιοι ομολογητές επειδή ομολόγησαν την πίστη μας  όπως διαβάζουμε στην Εκκλησιαστική Ιστορία μας τότε ακούστε το καλεσμά μου. Αν όμως θέλετε τις θέσεις σας τότε συνεχίστε τη ζωή σας όπως θέλετε.
Μη φοβάστε την Ιεραρχία, μη φοβάστε τον Βαρθολομαίο.
Να φοβάστε τον Χριστό που θα σας ρωτήσει εάν δώσατε τον ειλικρινή ομολογιακό αγώνα.
Εάν πάλι δε θέλετε ευθύνες  είμαι διατεθειμένος να αναλάβω την ευθύνη για τη συγκέντρωση και τις υπογραφές και σας δίνω και το δικαίωμα να πείτε προς την Ιεραρχία ότι αυτός ο Κωνσταντίνος μας πλάνησε και ας κάνουν μαζί μου ότι θέλουν.
Μη φοβάστε. Ο Κυριός μας Ιησούς Χριστός και όλοι οι άγιοι ομολογητές είναι μαζί μας
Ακούστε το καλεσμά μου και θα ακολουθήσουν πολλοί.

Ο αδελφός σας και δούλος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού
Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος

(ο παναμαρτωλός και ανάξιος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.