Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η Ορθόδοξη συνοδική Παράδοση οδηγός της πορείας της Εκκλησίας μας

     Ο  Μ  Ι  Λ  Ι  Α      στην     Λ  Α  Ρ  Ι  Σ  Α



   Σας προσκαλούμε στη Σύναξη Ορθοδόξων Χριστιανών που θα γίνει στη Λάρισα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα - αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, οδός Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου 17-19 (Είσοδος από την Κουμουνδούρου 17-19).
      Στη Διάλεξη του καθηγητού του Εκκλησιαστικού - Κανονικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Κυριάκου Κυριαζόπουλου με το επίκαιρο και φλέγον θέμα:


«Η Ορθόδοξη συνοδική Παράδοση οδηγός της πορείας της Εκκλησίας μας – Οι προϋποθέσεις εγκυρότητας της επικείμενης λεγομένης Αγίας και Μεγάλης Πανορθοδόξου Συνόδου της Κρήτης – Τα μέχρι τώρα ανακύψαντα προβλήματα που αφορούν την σύγκλησή της».


 Πηγή

    Σχόλιο: Οι αγωνιζόμενοι ορθόδοξοι χριστιανοί της Λάρισας μετά από μακρά μαρτυρική πορεία, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο δικαιώνονται στην συνείδηση του πιστού λαού. Ο εχθρός: η δεσποτοκρατία, ο Οικουμενισμός, πλέον δείχνει απροκάλυπτα τα δόντια του (θυμηθείτε τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις ανηλίκων μαθητών πριν λίγες βδομάδες επειδή μοίραζαν ορθόδοξο έντυπο που κατηγορούσε τον τοπικό δεσπότη, δείτε εδώ).      Το σύστημα τρέμει μην ξεσηκωθούν οι αληθινοί πιστοί.
   Είναι περιττό να γράψουμε ότι η παρουσία ΟΛΩΝ μας είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. 
opaidagogos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.