Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Εξουσιαστική γλώσσα Οικουμενιστή Επισκόπου! Αυτοί θα απαιτήσουν να ακολουθήσουμε τις αποφάσεις τους, ως εκπορευόμενες από το Άγιον Πνεύμα!!!!

Ο Προύσσης Ελπιδοφόρος δυναμιτίζει τη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης



Με αναρτήσεις και σχόλια στο facebook
ο Επίσκοπος Προύσσης  Ελπιδοφόρος
δυναμιτίζει τη Σύνοδο του Κολυμπαρίου Κρήτης.

Elpidoforos Lampriniadis Γιατί στέλνει μήνυμα αφού δεν ήρθε; Επειδή ο ένοχος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος ……………………………
Αθανάσιος Γκάτζιος Σεβασμιότατε,με όλο το σεβασμό. Το σχόλιό σας έγινε με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος; Οικοδομεί το πλήρωμα της Εκκλησίας;
Elpidoforos Lampriniadis Ἐσεῖς προφανῶς γνωρίζετε τὶς ἀπαντήσεις καὶ ἁπλῶς μὲ ρωτᾶτε ρητορικά ὑποθέτω.
Αθανάσιος Γκάτζιος Σεβασμιώτατε, λυπούμαι. Είναι υπεκφυγή. Τα συμπεράσματα του ποιμνίου. Τέλος.  …………………………………………………………………….


Elpidoforos Lampriniadis Πώς περιμένετε να γίνετε "3η Ρώμη" όταν είστε τόσο εθνικιστές; Σταματείστε τουλάχιστον να διχάζετε την Ορθοδοξία ! ………………………..
Kostas Xenakis Είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα διπλωματικό παιχνίδι, προσπαθεί να αποδομήσει την Μεγάλη Σύνοδο. Οι κινήσεις όλες σε αυτό στοχεύουν, γιατί θέλει να έχει το πλεονέκτημα αν στο μέλλον συγκληθεί σύνοδος και παίξει η Ρωσία καθοριστικό ρόλο στην σύγκλησή της, να είναι η πρώτη μεγάλη σύνοδος, την οποία συγκάλεσε κατ' ουσίαν ο Μόσχας με ότι αυτό συνεπάγετεται για τις πάγιες διεκδικήσεις του. Γιαυτό άλλωστε στο μήνυμά του κάνει λόγο για μια σύνοδο που θα συγκληθεί στο μέλλον και θα είναι "όντως μεγάλη και όντος πανορθόδοξη".
Elpidoforos Lampriniadis Ἐντοπίσατε τήν "καρδιά" τοῦ ζητήματος. Αὐτὸ ἀκριβῶς εἶναι τὸ σχέδιο. Καὶ στὸ μεταξύ, ἐμεῖς οἱ ὑπόλοιποι ὀρθόδοξοι ἀντὶ νὰ συσπειρωθοῦμε, κάνουμε "τσάμπα εὐσεβισμό" ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς. ………………………………………..

ΑΝΤΙ  ΣΧΟΛΙΟΥ (Ακτίνες): H  Σύνοδος της Σερβικής Εκκλησίας σε πρόσφατη συνεδρίασή της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αποφάσισε να συμμετάσχει στη Σύνοδο όμως  «στην περίπτωση που οι Εκκλησίες που θα μετέχουν στη Σύνοδο με επικεφαλής το Οικουμενικό Πατριαρχείο, εμμείνουν στην άποψη ότι οι απουσιάζουσες Εκκλησίες μποϋκοτάρουν τη Σύνοδο χωρίς πραγματικό λόγο και στην περίπτωση που οι παρούσες Εκκλησίες απορρίψουν την εξέταση όλων των θεμάτων, προβλημάτων και διαφωνιών, τότε οι αντιπρόσωποι της Σερβικής Εκκλησίας στη Μεγάλη Σύνοδο θα είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν τις εργασίες της Συνόδου και να ενωθούν έτσι με τις Εκκλησίες που θα απουσιάζουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.