Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Εκδικητικός αναβρασμός και πάλι στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

   Ὁ π. Νικόλαος Μανώλης ἀγωνίζεται (ἂν καὶ μὲ μὴ καθαρὰ ὀρθόδοξο τρόπο) καὶ διώκεται χρόνια τώρα ἀπὸ τὴν Οἰκουμενιστικὴ Ἱεραρχία καὶ τὸν Μητροπολίτη του. Δημοσιεύουμε τὶς πληροφορίες γιὰ νέα δίωξή του καὶ προτάσσουμε δύο σχόλια ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο "Κατάνυξις" ποὺ ὑπενθυμίζουν τὸν ἁγιοπατερικὸ δρόμο τῆς Διακοπῆς Μνημοσύνου στὸν π. Νικόλαο. 
Σχόλια.

Ανώνυμος 2 Ιουλίου 2016 - 12:25 π.μ.: Πολύ κακώς ο π. Νικόλαος παραμένει πλέον (και μετά την Ψευδοσύνοδο) σε κοινωνία με τους αιρετικούς οικουμενιστές Επισκόπους, διότι αν τον καθαιρέσουν θα μπορέσει να πει αυτό που λένε οι Άγιοι Πατέρες δηλαδή ότι οι ποινές των αιρετικών είναι άκυρες; Μα θα του πει κανείς, αν τους θεωρούσες αιρετικούς γιατί δεν απομακρύνθηκες από αυτούς;

Ανώνυμος 2 Ιουλίου 2016 - 12:32 π.μ.: Ας αποτειχιστεί επιτέλους και αυτός ώστε να δείξει σε όλους τον δρόμο των Αγίων και να μην κάθεται έτσι να σκάει κάθε τρεις και λίγο και με τους αιρετικούς που τον καλούν σε απολογία... γιατί δεν αποτειχίζεται από αυτούς αλλά συνεχίζει να έχει κοινό ποτήριο με το δαιμονικό πνεύμα που όπως ο ίδιος είπε βρίσκονταν στην σύνοδο? Γιατί διστάζεις πατέρα Νικόλαε?
Εκδικητικός αναβρασμός και πάλι στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του Ιστολογίου Κατάνυξις, πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, για κλήση σε απολογία, του π. Νικολάου Μανώλη.

Στην νέα αυτή απόπειρα δίωξης του π. Νικολάου Μανώλη, οι πληροφορίες μας  αναφέρουν πως, εμπλέκεται ένας λαϊκός δικηγόρος, ένας πολύ γνωστός
Αγιορείτης γέροντας, (προσφάτως ελεγχθείς για τις φιλο-οικουμενιστικές του απόψεις) που τυγχάνει και πνευματικός πατήρ πρωτοκλασάτου και υψηλόβαθμου στελέχους της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, καθώς και οι γνωστοί κύκλοι της Βογατσικού, που απεργάζονται την φίμωση του μαχητικού και ανυποχώρητου πατρός Νικολάου Μανώλη.
Η αταλάντευτη στάση του πατρός Νικολάου σε δημόσιες θέσεις και απόψεις που είναι αντίθετες, προβληματικές ή ξένες προς την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων της εκκλησίας μας, προκάλεσε, προκαλεί και θα προκαλεί, την έντονη δυσαρέσκεια και το μένος των ελεγχομένων. Αυτή τη φορά τα πνευματικά τέκνα του δυσαρεστηθέντος αγιορείτου, ανέλαβαν ενεργό ρόλο στην κατασκευή του κατηγορητηρίου.
Το Ιστολόγιό μας είναι σε θέση να γνωρίζει πως στις τάξεις των πνευματικών τέκνων και των ακροατών του πατρός Νικολάου Μανώλη ήδη αποφασίστηκε πως η υπομονή και η αμυντική στάση, παρερμηνεύεται και πέφτει στο κενό. Κάθε ενέργεια ή προσπάθεια φίμωσης και έγκλησης του π. Νικολάου από τους προαναφερόμενους κύκλους , θα βρει την δέουσα  σθεναρή αντιμετώπιση και θα επανέλθουμε με ονόματα και λεπτομέρειες που κάνουν πρόδηλη την προέλευση των κατασκευασμένων κατηγοριών, που ο π. Νικόλαος γίνετε αποδέκτης για μια ακόμη φορά.
Ήδη μελετώνται τρόποι ώστε να ληφθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε η υπόθεση να λάβει ακόμα και το δρόμο της δικαιοσύνης, σε περίπτωση άλλης μιας κατασκευασμένης και άδικης επίθεσης.
Όσοι εκτιμούν πως ο Ιούνιος υπήρξε καυτός και απεργάζονται άδικες και κατασκευασμένες διώξεις, ας προετοιμαστούν για ακόμη θερμότερο Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.