Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Κονίτσης Ανδρέας: "Βαρθολομαίου του Οικουμενικού Πατριάρχου ...."!!! --Η πατρίδα πάνω από το Χριστό! --Δεν ξυπνάνε με τίποτα! --Ο ιός της Παναιρέσεως έχει εισχωρήσει στα κύτταρά τους!

Σχόλια προς τον μητροπολίτη Ανδρέα:
Ἀπό ἀνάρτηση τοῦ ἱστολογίου "Ο ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ"
...Λυπηθήκαμε όμως πολύ όταν ακούσαμε με τα αυτιά μας τον μητροπολίτη Ανδρέα να ψάλλει "Βαρθολομαίου του Οικουμενικού Πατριάρχου ....". 
Δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την ταλαίπωρη ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανική τρομοκρατία (πολύ ορθώς πράττει, ποίμνιο του είναι οι σκλαβωμένες περιοχές της Δρόπολης και της Πωγωνιανής αφού φέρει τον τίτλο "Δρυϊνουπόλεως και Πωγωνιανής"), 
και να μην έχει πληροφορηθεί τι συνέβη στην Κρήτη
Όταν κάποιοι δεσποτάδες και μια (ψευδο)σύνοδος αποδέχονται να χαρακτηριστούν οι αιρετικοί ως "εκκλησίες" οφείλεις να πάρεις θέση. 
Οφείλεις να διακόψεις το μνημόσυνο αυτού που υποδέχεται μέσα στις ακολουθίες του τον Πάπα, αυτού που δίδει λειτουργικό ασπασμό με τον αιρετικό, που βάζει να ψάλλουν το πολυχρόνιο στον αιρετικό, να τον θυμιατίζουν  και να τον αποκαλούν "Αγιότατο Πάπα Ρώμης".


Περιμένουμε από τον αγωνιστή μητροπολίτη  Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα, να μιμηθεί το σθένος του προκατόχου του Σεβαστιανού, που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σήκωνε το βάρος του βορειοηπειρωτικού αγώνα, και να τολμήσει την διακοπή του μνημοσύνου του οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Την ιστορία την γράφουν όσοι έχουν ψυχή. Αυτοί που ακόμη ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ,  κάνουν το χρέος τους.

Η ελληνορθόδοξη ιστορία μας, έχει αποδείξει ότι -σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη φύση- με τη βοήθεια του Θεού, είναι πολύ εύκολο ένας ασήμαντος "νάνος" να αποδειχθεί "γίγαντας" αλλά εξίσου εύκολο και ένας "γίγαντας" να καταλήξει "νάνος".

απόσπασμα από:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/2016-1946-1949.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.