Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

"Ο επικεφαλής της ...μιας Παγκόσμιας-Εκκλησίας"!

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ 

ΚΑΙ Η

«ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ… ΑΙΜΑΤΟΣ» 

(βίντεο)


Πάπας Φραγκίσκος:

«Το Ισλάμ δεν φταίει γιατί και οι χριστιανοί έσφαζαν».

Διαβολικός, χαμογελαστός, πανθρησκειακός, επικεφαλής της μιας Παγκόσμιας-Εκκλησίας, ο Πάπας Φραγκίσκος, μετά το σφάξιμο του ιερέα στην Γαλλία από τους τζιχαντιστές υποστήριξε πως… το Ισλάμ δεν είναι πιο βίαιο από τον χριστιανισμό!
Μετά από το φρικτό επεισόδιο που ένας τζιχαντιστής έκοψε το λαιμό του 86χρονου ιερέα Χάμελ στο Ρουέν ένας διαβολικός χαμογελαστός Πάπα Φραγκίσκος, ο επικεφαλής της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας και της Διαθρησκευτικής Κίνησης  όπου δεν έχει χώρο ο Ιησούς Χριστός σαν ο μόνος Λόγος, δήλωσε στα ΜΜΕ:
1) Είναι άδικο και λάθος να κατηγορούν το Ισλάμ για όλα όσα
συνέβησαν, 2) και οι «Καθολικοί» δολοφονούσαν, 3) για αυτό η θρησκεία δεν είναι η αιτία της δολοφονίας !! (μάλλον θα επρεπε να είχε γίνει και κάποια απόπειρα να σφάξουν τον ίδιο για να καταλάβουν κάποιοι).
Ο Πάπας θεωρεί τους μουσουλμάνους ως αδελφούς και αδελφές και πλένει ακομα και τα πόδια τους. Θεώρει αυτό το βάπτισμα σαν εντολή του Χριστού και κηρύττει ότι ο Χριστιανισμός είναι εξίσου ιμπεριαλιστική θρησκεία όπως το Ισλάμ!
Αυτός είναι ο Πάπας του Βατικανού που αποκαλέι τον Ιησού Χριστού «τον γιο του Λούσιφερ».


Αυτός ο Πάπας βλέπει τη μουσουλμανική μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη ως δώρο, γιατί θα αλλάξει τον τρόπο ζωής μας και τη νοοτροπία σε άμεση αντίθεση με την προειδοποίηση από τον Απόστολο:
Αγωνίζεσθε να κρατήτε την αλήθειαν και την αγάπην, διότι πολλοί πλανεμένοι εισήλθαν μέσα στον κόσμον, οι οποίοι δεν παραδέχονται και δεν ομολογούν, ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρ ημών, θα έλθη πάλιν ως Θεός και άνθρωπος να κρίνη τον κόσμον. Αυτός που δεν παραδέχεται την αλήθειαν αυτήν είναι ο αντίχριστος, ο πλανεμένος, που προσπαθεί να εξαπατήση τους ανθρώπους. Β Ιω. 1,7
Καθένας που παραβαίνει το θέλημα του Θεού και δεν μένει μέσα εις την διδασκαλίαν του Χριστού, δεν έχει τον Θεόν μαζή του. Εξ αντιθέτου, εκείνος που μένει πιστός εις την διδασκαλίαν του Χριστού, αυτός έχει μέσα του κατοικούντας τον Πατέρα και τον Υιόν. Β Ιω. 1,9
Εάν κανείς έρχεται προς σας και δεν έχη μαζή του ως ακλόνητον πίστιν του αυτήν την διδασκαλίαν, μη τον παίρνετε στο σπίτι σας και ούτε χαιρετισμόν να του απυθύνετε. Β Ιω. 1,10
Αυτος ο «λευκος Ιησουίτης Πάπας» είναι προφανώς ο ηγέτης (μερικοί λένε ότι ο πραγματικός παγκόσμιος ηγέτης είναι ο Μαύρος Ιησουίτης Πάπας – Αδόλφο Πακόν), μιας εκκλησίας, η οποία σε μια μακάβρια τελετή ολοι με μαυρες στολες το βράδυ μεταξύ του 28 με 29 Ιούνιου 1963, ενθρονίσε τον Σατανά σαν ηγέτης της σε συνεργασία με την Ιεροτελεστία Τεκτονισμού της Σκωτίας.
Μετά τη δολοφονία , μουσουλμάνοι ήρθαν στην εκκλησία αλλα δεν αναγνωρίζουν το Χριστό. Για τους μουσουλμάνους, ακριβώς όπως για τους Νεοταξίτες Εβραίους, ο Χριστός είναι μισητό πρόσωπο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.
Μάλλον εξασκούν την taqija τους, δηλαδή το νομικό ψέμα του Ισλάμ και του νεοταξίτη πάπα, για να αναδείξουν μια “θρησκεία της ειρήνης”!
Οι «πιστοί», δηλαδή οι αφελείς, πιστεύουν ότι τώρα το όνειρο τους, αυτό των Ναϊτών Ιπποτών, η συγχώνευση του Ισλάμ και «Χριστιανισμού» θα λάβει χώρα.. Αυτό πρεσβεύουν οι σημερινοί Ιησουίτες και μεταξύ αυτών ο Πάπας που είναι υψηλού βαθμού τέκτονας της τάξης των Ροδόσταυρων που ανήκουν και οι Ιησουίτες.
Ο Πάπας γνωρίζει πολύ καλά τι γράφεται στο Κοράνι – για παράδειγμα, στην Σουρά «Το ξίφος» στίχος 9: 5, η οποία κηρύττει την βία κατά των απίστων.
Γράφει στους ιερούς μήνες να πολεμήσουν και να σκοτώσουν τους ειδωλολάτρες «όπου εσείς τους βρείτε».
Σε όλα αυτά καταρρέει το γενικευμένο ψέμα του Ισλάμ ως θρησκεία της ειρήνης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Εν γνώσει του και σκόπιμα ο Πάπας ερμηνεύει τις έννοιες ανάποδα: Όταν ένας καθολικός διαπράττει δολοφονία, δεν το κάνει στο όνομα του Ιησού Χριστού αλλά κατά της εντολής του Ιησού Χριστού, ο οποίος εκτός από την αυτοάμυνα (Λουκάς 22: 35-38) απαγορεύει τη θανάτωση ανθρώπων.
Μη νομίσετε ότι ήλθα να καταλύσω τον νόμον του Μωϋσέως η την διδασκαλίαν των προφητών. Δεν ήλθα να καταλύσω αυτά, αλλά να τα τηρήσω, να τα εκπληρώσω και να τα ολοκληρώσω εις ένα τέλειον νόμον. Ματθ. 5,18
Εκείνος λοιπόν, που θα παραβή μίαν από τας εντολάς αυτάς, που φαίνονται μικραί και ασήμαντοι, και διδάξη έτσι τους ανθρώπους, θα ονμασθή ελάχιστος εις την βασιλείαν των ουρανών. Εκείνος όμως που θα αγωνισθή να τηρήση όλας τας εντολάς και διδάξη την τήρησιν αυτών και στους ανθρώπους, αυτός θα ανακηρυχθή μέγας εις την βασιλείαν των ουρανών. Ματθ. 5,19
Αλλά αν ένας μουσουλμάνος σκοτώνει άπιστους «πιθήκους και χοίρους» (Σούρα 2:65, 5:60), ακολουθεί τις εντολές του Κορανίου και «αποκομίζει» τον υψηλότερο έπαινο από τον Αλλάχ καθώς και 72 παρθένες με πλούσια στήθη !!
Έτσι, ο Αλλάχ προβάλλεται σαν το απόλυτο αντίθετο στον Ιησού. Τόσο η Αγία Γραφή και το Κοράνι τονίζει αυτήν την 180 μοιρών διαφορά:
Ο Ιησούς διδάσκει με ειλικρίνεια ότι «ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή». (Ιωάννης 14: 6)
Ο Αλλάχ λέει ότι είναι ο καλύτερος απατεώνας:
Ο Πάπας Φραγκίσκος συνειδητά στέκεται στο πλευρό του Σατανά.
Ακόμη, κάποιες ισχυρές φωνές υποστηρίζουν ότι το Βατικανό έγραψε το Κοράνι (ο Μωάμεθ δεν μπορούσε ούτε να διαβάσει ούτε να γράψει, σύμφωνα με το Κοράνι).
Η απόδειξη ότι το Βατικανό βρίσκεται πίσω από το Κοράνι.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.