Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΧΙΤΖΑΜΠ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ

ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΒΙΑΖΕΙ… ΤΟ ΧΙΤΖΑΜΠ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ




Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αφορμή της παρουσίασης αυτού του περιστατικού αποτελεί το γεγονός του βιασμού της άτυχης φοιτήτριας που έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που υπέστη αυτές τις φρικτές ενέργειες.
Σε αυτήν την ιστορία βλέπουμε με φρικτό τρόπο πως
αποκεφαλίζουν μια γυναίκα αφότου πρώτα ασελγούν επάνω της. Μια γυναίκα που προέρχεται από μια αρκετά αυστηρή θρησκεία έχοντας την εντύπωση πως είναι ελεύθερη, χορεύει για να διασκεδάσει μια ομάδα αντρών.
Προσοχή: Το βίντεο περιέχει γραφικό περιεχόμενο. Δεν συνίσταται για ευαίσθητο κοινό.
Οι γυναίκες που χορεύουν συχνά κρίνονται ως πόρνες παρόλο που η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να μην πρόσφερε πληρωμένο σεξ αλλά απλώς να προσφέρθηκε να χορέψει για λίγο φαγητό ή λεφτά ως αντάλλαγμα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως όλα ανατρέπονται καθώς οι άντρες αυτοί στρέφονται εναντίον της , πιέζοντας την στο έδαφος και βιάζοντας την. Το βίντεο ύστερα σταματά ενώ μετά από λίγο δείχνει το κομμένο κεφάλι της γυναίκας και έναν αστυνομικό στο παρασκήνιο.
Στο τέλος του βίντεο, δείχνει μια ομάδα αντρών τους οποίους κρεμούν αλλά δεν είναι εξακριβωμένο αν είναι αυτοί οι οποίοι ασέλγησαν και σκότωσαν την ταλαίπωρη γυναίκα. Η προέλευση του βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά αρκετοί χρήστες ισχυρίζονται πως προέρχεται από το Ιράν.

isis-362

Η συνεχής κακομεταχείριση των γυναικών είναι ατέλειωτη στις ισλαμικές χώρες με την γυναίκα να θεωρείται αντικείμενο και όχι ανθρώπινο ον. Βλέπουμε πως διάφοροι άντρες εκμεταλλεύτηκαν μια γυναίκα, βιάζοντας και αποκεφαλίζοντας την ύστερα ως «άσεμνη». Μια ιστορία η οποία δείχνει την αρρωστημένη σκέψη των μουσουλμάνων είτε βρίσκονται με ομόθρησκους τους είτε με ετερόθρησκους.

54f6e02bd021e

Όμως τα «καλά» έργα των μουσουλμάνων δεν τελειώνουν εδώ. Μια οικογένεια Γερμανών από την ανατολική Φριζία, τους ξύπνησε μια σειρά από φιλονικίες μεταξύ Σύριων μουσουλμάνων εκμεταλλευτών οι οποίοι διέμεναν στην πολυκατοικία τους. Η διαμάχη κλιμακώθηκε σε μια επίθεση μαχαιρώματος όπου εκτινάχτηκαν αίματα σε όλο το διάδρομο και στις σκάλες.
Δύο πατώματα της σκάλας ήταν καλυμμένα με αίμα, με πιτσιλιές αίματος στους τοίχους και λίμνες αίματος στο πάτωμα. Η πόρτα φαινόταν κλωτσημένη, τα παιδιά ήταν τρομοκρατημένα και κρύφτηκαν, μέχρι να φύγουν οι αντιμαχόμενοι. Τα μέλη της οικογένειας ευτυχώς βγήκαν σώα και αβλαβή, καθώς τα μαχαιρώματα έγιναν μόνο ανάμεσα στους μετανάστες. Οι εισβολείς έχουν λάβει προηγουμένως δύο προειδοποιήσεις για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της οικογένειας, 12 ετών, όπως και τις κόρες των γειτόνων 6 και 9 ετών, σε σκηνή όπου τις πίεζαν στον τοίχο ενώ τις άγγιζαν στα στήθη τους και στον πισινό χαζογελώντας.
Από την άλλη πλευρά έχουμε τους «ευσεβέστατους» ιεράρχες να συνεχίζουν την προπαγάνδα τους υπέρ του Ισλάμ και των μουσουλμάνων ως «αδερφούς».

«Θα πρέπει να στηρίξουμε το μετριοπαθές Ισλάμ… ώστε να ξαναβρεί το χαμένον πρόσωπόν του το ευρωπαϊκό Ισλάμ» Σεβ. Δημητριάδος


Ας κοιτάξουν λοιπόν καλύτερα τις πνευματικές τους ακαθαρσίες οι οποίες είναι αναρίθμητες και ας σταματήσουν να υποστηρίζουν μια δαιμονική θρησκεία και τους οπαδούς της ενώ αντίθετα να καταδιώκουν τους χριστιανούς οι οποίοι αντιτίθενται σε αυτήν. Διότι η «αγάπη» που διδάσκουν αυτοί οι ψευδοπροφήτες των έσχατων χρόνων εκτείνεται μόνο σε όσους είναι μουσουλμάνοι και βλασφημούν το Θεό ενώ οι ομόδοξοι τους χριστιανοί αντιμετωπίζονται με απύθμενο μίσος και κακία αν τυχόν εκφραστούν αντίθετα από αυτούς.

Ενώ όμως κατηγορούν τους χριστιανούς για «ισλαμοφοβία» και ρατσισμό, οι ίδιοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι δόξες και τιμές και φυσικά να μην χάσουν τους πολύτιμους θρόνους τους με χριστιανούς πρόβατα οι οποίοι θα τους υποστηρίζουν.

Το να προσπαθήσει κανείς βέβαια να τους συνετίσει είναι άσκοπο, καθώς όπως και οι Φαρισαίοι, στους οποίους ομοιάζουν, έτσι και αυτοί, όντας πλανεμένοι θεωρούν πως κάνουν έργο για το χριστιανισμό λέγοντας μάλιστα πως «τους μιλάει το Άγιο Πνεύμα».
Φυσικά είναι περιττό να πούμε, πως όταν ο λόγος ενός αγίου πατέρα είναι φωτισμένος διακρίνεται κυρίως από ταπείνωση, φόβο Θεού και συντριβή καρδίας και όχι από υπερηφάνεια, αλαζονεία και εγωϊσμό. Σε αυτήν τη περίπτωση ο μόνος ο οποίος τους υπαγορεύει αυτά τα οποία πρέπει να κηρύξουν δεν είναι ο Θεός των χριστιανών αλλά ο θεός της παγκοσμιοποίησης ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον διάβολο.
Αν οι ποιμένες δεν ορθώσουν το ανάστημά τους στη μεγάλη κατρακύλα που έχουν πάρει τα πράγματα τότε να είναι σίγουροι ότι σύντομα δεν θα μπορούν ούτε τις καμπάνες να χτυπούν, η χώρα θα γεμίσει Ισλάμ και αυτοί ήδη θα χάσουν και τα ράσα τους ακόμη.
Και όποιος δεν θα σας δεχθή και δεν θα θελήση να ακούση το κήρυγμά σας, όταν βγαίνετε από το σπίτι εκείνο η από την πόλιν εκείνην, τινάξατε τελείως την σκόνην που έχει καθίσει εις τα πόδια σας (δια να δείξετε έτσι ότι δεν έχετε πλέον καμμίαν επικοινωνίαν με αυτούς). Ματθ. 10,14
Σας διαβεβαιώνω ότι περισσότερον επιεικής θα είναι η τιμωρία, κατά την μεγάλην εκείνην ημέραν της κρίσεως, δια τους κατοίκους της χώρας των Σοδόμων και Γομόρρας, παρά δια τους κατοίκους της πόλεως εκείνης, που αρνήθηκε να σας δεχθή. Ματθ. 10,15


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.