Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η "νέα εκκλησία" των Οικουμενιστών είναι κι εδώ! (ΑΝ) ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ - Έρευνα πάνω σε μια αμφιλεγόμενη αγιογράφηση. ΒΙΝΤΕΟ

ΑΣΕΒΗΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΗ που ξεφεύγει τελείως!


Πλήρης απόρριψη της Παραδόσεως! Τεράστια δογματικά λάθη! Τοιχογραφίες που "αναιρούν τα πάντα"!


Ὁ ...προαγωγὸς αὐτῆς τῆς νέας οἰκουμενιστικῆς ἁγιογραφίας!

  Ο γνωστος εν Λαριση και σε ολο τον πλανητη γη, ...αξιοθαυμαστος Δημ. Μπεκιαρης  επι των ημερων του οποιου "αγιογραφηθηκε" ο ναος Αξιον Εστιν με Γανυμιδηδες, ασεβειες και ...καρικατουρες.




Το Βίντεο


   Υπάρχει μια εκκλησία που οι τοιχογραφίες της αναιρούν τα πάντα!  Σε αφήγηση Απόστολου Γάτσια (Θεολογός) και σχολιασμό Σάββα Παντζαρίδη (αειμνήστου πλέον Διδάκτωρα του ΑΠΘ στην Αγιογραφία). Και όμως υπάρχει αυτή η εκκλησία!
Πηγή
Σχόλιο: Πολύ "ἀνεκτικός" ὁ ἀφηγητής. Εὐτυχῶς ποὺ ὁ Παντζαρίδης βάζει τὰ πράγματα στὴ θέση τους!

Σχόλιο ποὺ μᾶς ἐστάλη (Πολ. Χρ.): Ο δημιουργός αυτών των βέβηλων και στρεβλών ''αγιογραφιών'' είναι προφανώς μυστικιστής-εσωτεριστής καθώς στην τοιχογραφία του Αγίου Εφραίμ του Νεοφανούς  - η οποία καταγράφεται στο βιντεάκι που παραθέτετε- έχει επιμελώς κρυπτογραφήσει στη γραμματοσειρά ''Ο ΑΓΙΟΣ'' τα ''μάτια του βούδα'', ένα βουδιστικό-ινδουιστικό σύμβολο που δηλώνει τον διαφωτισμό και την ''πανταχού παρουσία'' του Βούδα. Και για του λόγου το ασφαλές σας παραθέτω 2 εικόνες, η μία απεικονίζει τον Άγιο Παϊσιο και έχει ακριβώς την ίδια τεχνοτροπία με αυτή που ακολουθεί ο κ. Βαφειάδης  και η άλλη το ινδουιστικό σύμβολο για να καταστεί πιο ξεκάθαρη η ομοιότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.