Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Καζάνι πού βράζει!

Καζάνι πού βράζει τό περιβόλι τῆς Παναγιᾶς.

Μοναχοί διακόπτουν τή μνημόνευση τοῦ Πατριάρχη Βαρθολομαίου. 

Πογκρόμ διώξεων μοναχῶν στό Ἅγιον Ὄρος

Εἰδικοί ἀπεσταλμένοι κληρικοί ἀλλά και λαϊκοί ἐπισκέπτονται τίς «ἐπίφοβες» Ἱ. Μονές καί βολιδοσκοποῦν τήν ἀδελφότητα... Ἐμμέσως μάλιστα ὑπενθυμίζουν τήν καθαίρεση τοῦν ἡγουμένου τῆς Μονῆς Ξηροποτάμου καί δύο ἄλλων μοναχῶν  πρίν ἀπό χρόνια ὅταν ἦρθε σέ εὐθεία ἀντίθεση μέ τό Φανάρι!  
   Προσπαθώντας νά ἀποφύγει τά χειρότερα πού ἐκ τῶν πραγμάτων ἔρχονται ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαῖος ξεκίνησε ἕνα πογκρόμ διώξεων Ἁγιορειτῶν μοναχῶν πού ἀντιδροῦν σθεναρά στά οἰκουμενιστικά-αἱρετικά σχέδιά του. Τήν ἴδια στιγμή πολλές Ἁγιορείτικες Μονές, οἱ ὁποῖες εἶχαν πρωτοστατήσει στή σύγκληση Διπλῆς Σύναξης καί στήν ἀποστολή τῆς ἐπιστολῆς πού κατέγραφε τίς θέσεις τῶν Ἁγιορειτῶν Πατέρων ἔναντι τῶν κειμένων τῆς ψευτοσυνόδου τοῦ Κολυμπαρίου ἐξετάζουν τήν περαιτέρω στάση τους καί τό ἐνδεχόμενο διακοπῆς τοῦ μνημόσυνου τοῦ Πατριάρχη. 

  Κι αὐτό γιατί οἱ προσεκτικές πατερικά καί θεολογικά τεκμηριωμένες ἐπισημάνσεις τους ἀγνοήθηκαν παντελῶς. Ἡ Ἱερά Ἐπιστασία ἐξάλλου

Οι Επίσκοποι, δυστυχώς, μιλούν ΠΑΝΤΑ κατόπιν εορτής, όταν η παρέμβασή τους δεν "κοστίζει" κι όταν οι Οικουμενιστές έχουν πετύχει τους στόχους τους!

Ο ΠΑΠΑΣ, τα UFO, ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ, η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ κι ο -εσμός του Βαρθολομαίου!


Μὲ ΟΛΟΥΣ αὐτοὺς  συγ-κοινωνοῦν
οἱ "ἀντι-Οικουμενιστές"! 


Ἀπὸ τὴ 

.

Η στρατευμένη  επιστημονική,  πολιτική

και  θρησκευτική  ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΑΤΗ - ΠΛΑΝΗ


...της δημόσιας προβολής ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ=ΔΑΙΜΟΝΩΝ, μέσω των οποίων επιδιώκεται να επιβληθεί ο δήθεν εξωγήινος παγκόσμιος Ψευδο-σωτήρας ή Αντίχριστος, στα πλαίσια της Νέας Τάξης και ειδικότερα της ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (Ή ΝΕΟ-ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟΥ), η οποία Παναίρεση είναι  συγκεκαλυμμένος  Σατανισμός  ή  Αποκρυφισμός.
  • Ο Πάπας Φραγκίσκος Διακηρύσσει, στις 27-4-2014, ΜΕ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ότι ΔΗΘΕΝ ο Εωσφόρος=Σατανάς είναι ο Θεός-Πατέρας, το Πρώτο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, και ότι ΔΗΘΕΝ ο Θεάνθρωπος Κύριος μας Ιησούς Χριστός, το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, είναι Υιός του Εωσφόρου=Σατανά.

ΜΕ UFO Ο ΠΑΠΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... (ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ)

Ο ΠΑΠΑΣ θα ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ στις 23-9-2016 τον ΕΩΣΦΟΡΟ ως ΘΕΟ της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!

Συμπαράσταση στους Αγιορείτες Πατέρες! Θλιβερή παραφωνία η έως τώρα σιωπή των "αντι-Οικουμενιστών" της ...Γατζέας!


Ὁμάδα προσκυνητῶν Ἁγίου Ὄρους Ἀττικῆς/Αθηνῶν συμπαραστέκεται στόν ἀγώνα πού δίδουν οἱ Ἁγιορείτες Πατέρες κατά τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τῆς Πανθρησκείας 


    Οι ομάδες Αθηνών συμπαραστέκονται στον αγώνα που δίδουν οι Αγιορείτες Πατέρες κατά του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.
   Συγχαίρουμε την επιτυχημένη πρωτοβουλία συγκέντρωσης της ομάδος Αργολίδος εχτές Κυριακή 11/9/16 στο Ναύπλιο μετά του γέροντος Σάββα Λαυριώτη και τους διαμηνύουν ότι είμαστε στο πλευρό τους τόσο στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όσο και στον κοινό αγώνα μας για την Ορθόδοξη πίστη των πατέρων του Αγίου Όρους κατά του οικουμενισμού.
   Καλούμε με την σειρά μας όλους τους Ορθόδοξους αδελφούς που έχουν στην καρδιά τους την αγάπη και την πίστη στον Κύριο υμών Ιησού Χριστό, την Παναγία Θεοτόκο και τους Αγίους μας, να σταθούν ως ακλόνητοι βράχοι στην προσπάθεια διαστρέβλωσης των αρχών και των θέσεων της μίας αποστολικής και καθολικής Εκκλησίας, της Εκκλησίας που αγαπήσαμε και δεχτήκαμε την ανιδιοτελή αγάπη της. 
   Νέες προοδευτικές θέσεις που εξυπηρετούν »άλλα»συμφέροντα δεν συνάδουν με το Ορθόδοξο πνεύμα. Ήλθε ο καιρός που όλοι πρέπει να λάβουμε θέση και να υπερασπιστούμε την Πίστη μας στην αγάπη που μας έδειξε δια της σταυρώσεως του ο Θεάνθρωπος Χριστός μας . 
   Να κλείσουμε τα αυτιά σε πλάνες και σειρήνες που με ύπουλο τρόπο θέλουν να μας αποκόψουν την ελεύθερη βούληση, να μας αποκόψουν από την Θεία χάρη του τριαδικού Θεού. 
   Ενημερώστε και ενωθείτε γύρω από τους γεροντάδες μας ,γύρω από τον Ορθόδοξο άξονα της πίστης μας ώστε να καταφέρουμε και πάλι να ξεπεράσουμε τις συμπληγάδες των καιρών μας. 
   Η πίστης η αληθινή αποδεικνύεται δια της ομολογίας μας και των πράξεων μας. 

Η ισχύς εν τη ενώσει

Ομάδα προσκυνητών Αγίου Όρους Αττικής

Ύποπτα δημοσιεύματα! Πονηρίες ...Μασώνων και ...Οικουμενιστών;

   Προχθές, ὅπως φαίνεται ἀπὸ τὶς φωτογραφίες ποὺ δημοσιεύουμε στὴ συνέχεια, οἱ ἀγωνιζόμενοι Χριστιανοὶ τοῦ Βόλου καὶ τῆς Λαρίσης διαμαρτυρήθηκαν γιὰ τὴν πραγματοποίηση τοῦ ἑορτασμοῦ στὴν Μητρόπολη τοῦ Βόλου τοῦ πρώτου Μασώνου Ἁγίου.
   Σήμερα εἴδαμε δημοσιευμένη κατάσταση  μὲ ὀνόματα Ἑλλήνων, οἱ ὁποῖοι (σύμφωνα μὲ τὴν "Μεγάλη Στοά") ἦσαν Μασῶνοι. Τὸ ἐκπληκτικό, περίεργο καὶ ὕποπτο εἶναι:
    α) ὅτι στὴν λίστα περιλαμβάνεται ὁ ...Κολοκοτρώνης!
β) Δὲν περιλαμβάνεται ὅμως ὁ Χρυσόστομος Σμύρνης, τοῦ ὁποίου ἡ φωτογραφία φιγουράρει σὲ ἐξώφυλλο βιβλίου μὲ τοὺς Ἕλληνες Μασώνους,  καὶ τοῦ ὁποίου τὴν μασωνικὴ ἰδιότητα κατέδειξε ὁ π. Εὐθύμιος Τρικαμηνᾶς στὴ σχετικὴ μελέτη του, στὴν ὁποία ἔχει καταχωρήσει πληροφορίες, μαρτυρίες συγχρόνων τοῦ Χρυσοστόμου Σμύρνης καί, κυρίως, κείμενα τοῦ ἴδιου τοῦ Χρυσοστόμου ποὺ ἀποδεικνύουν ὅτι ἐμφορεῖτο ἀπὸ μασωνικὲς πεποιθήσεις.
  γ) Ὁ μόνος Ἐπίσκοπος ποὺ ρωτήθηκε ἦταν ὁ μητροπολίτης Βόλου Ἰγνάτιος, στὴν μητρόπολη τοῦ ὁποίου κάθε χρόνο γίνονται οἱ διαμαρτυρίες γιὰ τὴν "ἁγιοποίηση" τοῦ Ἐθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης!
«Ποιος από αυτούς μπορεί να ερωτηθεί» ήταν το σχόλιο που έκανε στο orthodoxia.info ο εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Ι.Σ. μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος τόνισε πως εκτός από τους απελθόντες κληρικούς, «ουδείς από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος ανήκει σε κάποια Στοά».
   Ἐκτὸς ἀπὸ τὸ ὅτι οἱ διαβεβαιώσεις του περὶ Μασώνων Ἐπισκόπων δὲν ἀνταποκρίνονται στὴν πραγματικότητα, τὸ σημαντικὸ εἶναι ὅτι ὁ κ. Ἰγνάτιος οὐδέποτε τόλμησε νὰ μιλήσει γιὰ τὰ συγκεκριμένα, τὰ ὑπαρκτὰ μασωνικὰ καὶ οἰκουμενιστικὰ κείμενα τοῦ Χρυσοστόμου!
  Στὴν παρακάτω "λίστα" τῆς "Στοᾶς", ἀπουσιάζει τὸ ὄνομα τοῦ Χρυσοστόμου Σμύρνης!



http://orthodoxia.info/news/

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους κληρικούς που σύμφωνα με τη μεγάλη Στοά υπήρξαν τέκτονες

Σφυροκοπεί τους πάντες, εκτός από τον Οικουμενιστή Βαρθολομαίο και τη Σύνοδο της Κρήτης! Γι΄ αυτούς συνεχίζει την ΕΝΟΧΗ σιωπή!

 Σφυροκόπημα Μητρ. Πειραιώς κατά Φίλη:
Διαπράττει «έγκλημα καθοσιώσεως» σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας


   «Να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και να μην «παίζει κρυφτούλι» με τον κ. . Και όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος. Πρόταγμα του κόμματος των ΑΝΕΛ είναι η διατήρηση της ορθόδοξης ιδιοπροσωπίας του λαού μας. Πώς θα διατηρηθεί η ιδιοπροσωπία του λαού; Κάνοντας «σούπα» το μάθημα των θρησκευτικών; Κρύπτεται ο Πάνος Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς και

"Στην τελική ευθεία"! Αλλά ακόμα κοινωνείτε με τους Οικουμενιστές!


Στην τελική ευθεία…


Αποτέλεσμα εικόνας για assisi 2016 Peace Meeting


     Δεν εκπλησσόμαστε από  την αγωνιώδη ταχύτητα με την οποία κινούνται πλέον οι φορείς και τα πρόσωπα, κληρικοί και λαϊκοί, όσοι  συμμετείχαν και όσοι λοιποί συμφώνησαν και συμφωνούν με τις αποφάσεις και τα σχέδια της Συνόδου της Κρήτης και που βάλθηκαν πάση θυσία και ει δυνατόν σε σύντομο χρόνο, να  επιβάλουν τα σχέδιά τους.
    Ήταν πασιφανές εδώ και δεκαετίες, ιδιαίτερα δε τον τελευταίο καιρό, που με περισσό θράσος και  αλαζονεία εμφανίζονται ως καθαρά αποκλίνοντες από την πίστη και το ήθος των αγίων, παραμερίζοντας ή παρακάμπτοντας την ζωντανή παρουσία τους

Οι τρεις παλιοί ΦΙΛΟΙ!


Φίλης: Η εκκλησία έχει συμβάλλει στην ηθική έκπτωση της κοινωνίας!

Ευθύνες στην εκκλησία για τη στάση της την περίοδο της κατοχής και της χούντας επέρριψε ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε τηλεοπτική εκπομπή. Η εκκλησία εχει συμβάλλει στην ηθική εκπτωση της κοινωνίας, τόνισε ο κ. Φίλης διερωτώμενος με «ποιο μέρος ήταν η εκκλησία και που ήταν στη χούντα και στην κατοχή». Διευκρίνισε δε ότι για τους λόγους αυτούς στη συνταγματική αναθεώρηση θα προωθηθεί ρύθμιση για ένα ουδετερό-θρησκο κράτος. Με αφορμή τις δηλώσεις Φίλη η αρχιεπισκοπή ζήτησε την κασέτα της εκπομπής με σκοπό να διαπιστώσει αν εγείρονται νομικά θέματα από τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας. 

Αρχιεπισκοπή: Απάντησή μας το έργο μας 

Η μόνη απάντηση που αρμόζει σε όποιον υβρίζει ή συκοφαντεί την εκκλησία είναι το ίδιο της το έργο για τους πλέον αδυνάμους για τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας πέρα από κάθε διάκριση και για αυτούς του οποίους απευθύνονται πολλοί με πολλά λόγια και κανέναν λόγο, απαντά με αφορμή τις δηλώσεις Φίλη, ο εκπρόσωπος τύπου της αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης. Νωρίτερα, αιχμές κατά του κ. Φιλη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, άφησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα και επικίνδυνα πράγματα» με αφορμή τις προωθούμενες αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών.

Εικονίδιο
Μίλησε ή ρεύτηκε; 

Πήρε υποσχέσεις από τους νεοταξίτες ψευτοαριστερούς αλλά αυτοί συνεχίζουν...
alt


Ο καημένος ο Αρχιεπίσκοπος είναι προφανές ότι πήρε υποσχέσεις από τους νεοταξίτες ψευτοαριστερούς ότι δεν προχωρήσουν σε καίρια πλήγματα της ελληνορθόδοξής μας ταυτότητας αλλά αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθεια αποδόμησής της...
Βλέπω σύντομα, ότι θα αρχίσουν οι μισθοφορικές δημοσιογραφικές ύαινες να "ανακαλύπτουν" σύντομα σκάνδαλα ρασοφόρων και μητροπόλεων... 

«Δούλε πονηρέ και οκνηρέ …»


Του Ι. Ρίζου
kapsala@yahoo.com

Άν όλοι κινδυνεύουμε να υποστούμε την οργή του Θεού για τις αμαρτίες μας, τι άραγε θα υποστούμε γιατι νοθεύουμε και τις εντολες Του; Κι αν ο δειλός θα συναριθμηθεί με τους φονιάδες και τους πόρνους,[1] τι θα πάθει αυτός που από δειλία αλλά και δόλο κρύβει τις εντολές Του, προφασιζόμενος υπομονή, υπακοή και άλλες κατάλληλες «ετεροδιδασκαλίες»[2]; «Ὅταν οἱ Θεῖοι νόμοι ὑβρίζονται καὶ ἐμεῖς διατελοῦμε ἐν σιγῇ καὶ ἀδιαφορίᾳ, τότε, ἡ κόλαση μᾶς περιμένει»[3] λέει ο Χρυσορρήμων Ιωάννης.
Θλιβερὴ εἰκόνα! Μὲ γελάκια ὁ Φλωρίνης ἀνακοινώνει
τὴν πρόθεσή του γιὰ τιμωρία τοῦ π. Παϊσίου!!!
Δεν απειλούμαστε με αποκεφαλισμό, ούτε να ριφθούμε στην πυρά, ούτε να μας κόψουν τα χέρια  και να μας βγάλουν τα μάτια, ούτε να μας απαγχoνίσουν και να μας σχίσουν το σώμα.
Και όμως δεν τολμάμε να υποστηρίξουμε και να ακολουθήσουμε τους αγιορείτες Πατέρες που ξεκίνησαν τον επιβεβλημένο ομολογιακό αγώνα της διακοπής της Εκκλησιαστικής κοινωνίας.
Οι  αιρέσεις ονομάστηκαν «εκκλησίες» στο Κολυμπάρι και οι επίσκοποι κυνηγάνε κάθε έναν που προβάλει την Ορθόδοξη αλήθεια.
Τον π. Παΐσιο, τη μόνη χειροτονία του  μακαριστού Επισκόπου Αυγουστίνου που παλεύει με παρρησία στη Φλώρινα έχοντας «αντιπάλους» -δυστυχώς- τα υπόλοιπα πνευματικοπαίδια του Αυγουστίνου!
Τον π. Σάββα ο Λαυρεώτη και τον γέροντα Κύριλλο Κατουνακιώτη που λοιδορούνται ως «αγύρτες» και «θεομπαίχτες» από τον Αργολίδος. Οι αγιορείτες εξορίζονται και οι «στρατηγοί» του  αντι-οικουμενιστικού αγώνα στην καλύτερη περίπτωση θα καταγράψουν στο αρχείο τις υποθέσεις.
Ποιός ακολουθεί τον  Μ. Βασίλειο που κηρύττει: «Οὔτε γιὰ λίγη ὥρα δὲν δεχόμαστε σχέση μὲ αὐτοὺς ποὺ κουτσαίνουν στὴν πίστη» …«ἀκόμα  κι ἂν αὐτοὶ μᾶς φαίνονται πολὺ γνήσιοι καὶ ἐπίσημοι, ἐμεῖς πρέπει νὰ τοὺς σιχαινόμαστε, ὅσοι ἀγαπᾶμε τὸν Κύριο»; [4]
Ποιός υπακούει στον άγιο Συμεών που γράφει: «Ὁ πιστεύων, ἀγαπᾷ τοὺς ὀρθῶς πιστεύοντας τῷ Κυρίῳ, τοὺς δὲ μὴ οὕτως ἔχοντας ἀποστρέφεται καὶ οὐκ ἀνέχεται τούτων, ἀλλ΄ ἐκδιώκει»; [5]

Ο κόσμος διδάσκεται να υπακούει τους άχρηστους και βλαβερούς Γραικο-λατίνους που αξασφαλίζουν ειρήνη, άνεση και βόλεμα συνειδήσεως. Χαμόγελα, και ωραίες ιστορίες από τα γεροντικά. Αν είχαμε πάντα τέτοιους ποιμένες, σήμερα Ορθοδοξία δεν θα υπήρχε. Κάποτε είχαμε αγίους Πατέρες σαν τον Γρηγόριο τον Παλαμά που έλεγε: «Εἶναι ἀδύνατο κάποιος νὰ ἐπικοινωνεῖ ἐκκλησιαστικῶς μὲ τὸν Πατριάρχη [Καλέκα] καὶ νὰ εἶναι Ὀρθόδοξος…, ἐνῷ αὐτὸς ποὺ   εἶναι χωρισμένος ἀπὸ αὐτὸν εἶναι ἑνωμένος μὲ τὴν εὐσεβῆ πίστη».[6] Την Ορθοδοξία στερέωσαν άγιοι σαν τὸν Μ. Βασίλειο, που δίδασκε: «λογίζεται κοινωνία μὲ τὴν αἵρεση, ἂν κανείς, ἐφησυχάζει καὶ δὲν ἐλέγχει».[7]
 «…Ποιός θὰ μπορέσει νὰ μᾶς σώσει κατὰ τὴν ἡμέρα τῆς Κρίσεως, ἂν σιωπήσουμε, ἢ ποιά ἀπολογία θὰ βροῦμε ἀφοῦ τηρήσαμε τόσο μακροχρόνια σιωπὴ ἀπέναντι στοὺς δυσεβεῖς λόγους ἐναντίον Του;»[8] αναρωτιέται ο άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης.
«Αἱρετικοί εἰσιν οἱ λατίνοι καὶ οἱ συγκοινωνοῦντες αὐτοῖς ἀπόλλυνται…» και «…εἶναι κατὰ συνέπεια ἀδύνατο νὰ ἀνήκει στοὺς εὐσεβεῖς, ὅποιος δὲν ἔχει ἀποχωρισθεῖ ἀπὸ αὐτόν [τον πατριάρχη Καλέκα].  Ἀντιθέτως, ὅποιος γιὰ τοὺς λόγους αὐτοὺς εἶναι ἀποχωρισμένος ἀπὸ αὐτόν, τότε ἀνήκει πράγματι στὸν κατάλογο τῶν Χριστιανῶν καὶ εἶναι ἑνωμένος μὲ τὸν Θεό κατὰ τὴν εὐσεβῆ πίστη», επιβεβαιώνει  ο άγιος Μελέτιος. [9]

Όταν ξαναέρθει ο Κύριος δεν θα βρεί παρά σε ελάχιστους την Πίστη. Όμως και τότε οι εκκλησίες θα είναι λαμπρές και οι επίσκοποι αστραφτεροί και οι ιστορίες από τα γεροντικά θα πουλιούνται επαρκώς. Όμως η Πίστη θα ζεί μόνο σε ένα μικρό και ασήμαντο ποίμνιο το οποίο και τελικά θα σωθεί. [10] 
Διακόψτε την Εκκλησιαστική κοινωνία με κληρικούς που διδάσκουν πράγματα που δεν δίδαξε ο Χριστός, οι Απόστολοι και οι άγιοι. «Ὁ ἀγὼν δὲν εἶναι πλέον στὰ λόγια, ἀλλὰ στὰ ἔργα. Οὔτε εἶναι καιρὸς γιὰ ῥητὰ καὶ ἔγγραφες ἀποδείξεις, τί θὰ ὠφελοῦσαν ἄλλωστε σὲ τέτοιους διεφθαρμένους κριτές;».[11]
Ο Θεός δεν εμπαίζεται.[12]
  


[1] Αποκ. κα΄ 8.
[2] Α΄Τιμ. α΄ 3.
[3] Joannes Chrysostomus Scr. Eccl., ”De Babyla contra Julianum et gentiles (2062:373) “ Critical edition of, and introduction to, St. John Chrysostom's “De sanctoBabyla, contra Iulianum et gentiles ”, Ed. Schatkin, M., 1967; Diss. Fordham. Sect51, ln18.
[4] Μ. Βασιλείου, Κεφάλαια τῶν Ὅρων κατἘπιτομήν, ἐρώτ. ριδ΄.
[5] Συμεὼν τοῦ Νέου Θεολόγου, Λόγος ἕκτος, Περὶ μὴ θαῤῥεῖν μόνῃ  τῇ πίστῃ…  Μαργαρῖται, σ. 260, ἐκδ. Ῥηγόπουλος.
[6] Ὁ Ἅγιος Γρηγόριος  Παλαμᾶς, ὅ.ἀ.
[7] Μ. Βασιλείου, Περὶ βαπτίσματος, Λόγος δεύτερος, ἐρώτησις Θ΄.
[8] Ἐπιστολὴ ιζ΄, P.G. 77, 105C-108A.
[9] Ἅγιος Μελέτιος Γαλησιώτης, ΕΠΕ 3, 692, Ἀναίρεσις ἐξηγήσεως τόμου Καλέκα.
[10] Ιω. ιβ΄ 32.
[11] Άγιος Μάρκος, Οἱ ἀγῶνες τῶν μοναχῶν ὑπὲρ τῆς Ὀρθοδοξίας, Ἱ. Μ. Ὁσ. Γρηγορίου Ἁγ. Ὄρους, σελ. 297.
[12] Γαλ. στ΄ 7.

ΣΟΚ! Συμμετοχή αιρετικών σε κανονική Ορθόδοξη λειτουργία και σε Αγιασμό στην ΑΓΓΛΙΑ! (Βίντεο).

Ὁ αἱρετικὸς διαβάζει στὴ Ὀρθόδοξη Θ. Λειτουργία
το "Πιστεύω" και στον αγιασμὸ τὴν σχετικὴ Προφητεία!