Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Κατηγορούν τους Οικουμενιστές, αλλ΄ οργανώνουν εκδρομές στα Πατριαρχεία, για να παίρνουν ευλογία από τους αιρετικούς οι πιστοί!


Οικουμενιστικός Προσκυνηματικός Τουρισμός


     
Περι-πλανώμενοι εν εσχάταις ημέραις
Ιστολόγιο Κατάνυξις: Λάβαμε μέσω email διαμαρτυρία σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η Ι.Μ. Αγίου Αρσενίου Χαλκιδικής. Διοργανώνει προσκυνηματικές εκδρομές με επισκέψεις σε Πατριάρχες και Αρχιερείς που πρωταγωνιστούν στην επιβολή της παναιρέσεως του Οικουμενισμού στην Ορθοδοξία. Παραθέτουμε μερικώς την επιστολή με τμήματα των προσκυνηματικών προγραμμάτων. Καλούμε εμπόνως την Ιερά Μονή Αγίου Αρσενίου, τον ηγούμενο π. Θεόκλητο καθώς και τον π. Αρσένιο, καθώς αναφέρονται στη διαμαρτυρία, να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Δε γίνεται εν μέσω παναιρετικής θύελλας, να θέλετε “και την πίτα αφάγωτη και το σκύλο χορτάτο”. Προκαλείτε σύγχυση στον πιστό λαό του Θεού και σκανδαλίζετε σφόδρα συνειδήσεις. Αναμένουμε την απάντησή της Ι.Μ. Αγίου Αρσενίου την οποία θα δημοσιεύσουμε μετά χαράς και στη συνέχεια σε ξεχωριστή ανάρτηση, έχοντας τις απόψεις και των δύο πλευρών θα γράψουμε το άρθρο μας αν χρειαστεί.

"Θα ήθελα να αναδείξετε τους σιγονταρο-οικουμενιστές που το παίζουν αντιοικουμενιστές. Παράδειγμα: η μονή του Οσίου Αρσενίου Καππαδόκη στη Χαλκιδική (τηλέφωνο 2371041880) όπου ηγούμενος είναι ο π.Θεόκλητος Μπόλκας, εκεί είναι και ο π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης, γνωστός από ομιλίες του. Μου στέλνουν το πρόγραμμα των εκδρομών τους και δείτε και φρίξτε. Μια με τον "πατριάρχη" Βαρθολομαίο και μια με το "πατριάρχη" Θεόφιλο. Πηγαίνουν τους πιστούς τους σε αυτούς να λάβουν ευλογία με διάφορες προφάσεις."
sina.png
sina2.png
sina3.png

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.