Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η νέα "εκκλησία" του νέου Βέκκου είναι εδώ!


 Άγιοι προϊστάμενοι της Λαύρας,
 λίγη ντροπή!





O παπά Παμβώ με τον μοναχό Αμβρόσιο από τα Κατουνάκια αγίου όρους είναι Ρώσοι και τον τελευταίο καιρό προσπαθούν να τους απελάσουν γιατί δεν μνημονεύουν τον Πατριάρχη 
λόγω της ψευτοσυνόδου της Κρήτης.

Ο Αδ. Τσακίρογλου για πανθρησκεία, συνταγματική αναθεώρηση και επίθεση Τ...

Εκτός των άλλων: Αποδέχεται την γιορτή του "Αγίου Αίματος" ο κ. Αθηναγόρας;

Στη Λιτανεία της Μπριζ ο Μητροπολίτης Βελγίου (ΦΩΤΟ)



Στην μεγάλη λιτανεία της Bruges παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, συνοδευόμενος υπό του Αρχιδιακόνου του π. Φιλαδέφλου Καφαλή, το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Μαΐου 2017.
Παλαιό έθιμο της πόλης ορίζει την περιφορά του "Αγίου Αίματος",

Πρώτος άνευ ίσων η ίσοι άνευ πρώτου;



Ἡ σκιὰ τοῦ μεγάλου αἱρετικοῦ Ζηζιούλα καὶ ἡ δυσώδης κακοδοξία
του περὶ Πρώτου εἶναι παρούσα καὶ τιμᾶται απὸ τὴ νέα "ἐκκλησία"!

Πρώτος άνευ ίσων  ή ίσοι άνευ πρώτου;

Γράφει ο κ. Παύλος Τρακάδας

  Προ εβδομάδος παρουσιάσθη εις διεθνή έκθεσιν εις Θεσσαλονίκην αφιερωματικός τόμος με τίτλον «Πρόσωπο, Ευχαριστία και Βασιλεία του Θεού σε Ορθόδοξη και οικουμενική προοπτική», ο οποίος εξεδόθη από την λεγομένην «Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών» της Ι. Μ. Δημητριάδος προς τιμήν του Σεβ. Περγάμου. Ο τόμος αυτός ακολουθεί ολίγους μόλις μήνας μετά την έκδοσιν του πρώτου τόμου των απάντων του Σεβ. Περγάμου. Δυστυχώς διαπιστώνομεν ότι επιδιώκεται μία συνεχής προβολή του κ. Ι. Ζηζιούλα, η οποία εξελίσσεται παραλλήλως προς την συγγραφήν βιβλίων από άλλους «δορυφόρους», τα οποία υποστηρίζουν ένα καινοφανές «πρωτείον» του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως. Δεν είναι καθόλου τυχαίον ότι εις την βιβλιοπαρουσίασιν συμμετείχεν ως ομιλητής ο π. Ιωάννης Χρυσαυγής, ο οποίος τα τελευταία δύο έτη έχει εκδώσει το δίτομον έργον «Το Πρωτείο στην Εκκλησία: Το λειτούργημα του Πρωτείου και η αυθεντία των Συν­όδων», όπως επίσης και το βιβλίο «Βαρθολομαίος: Απόστολος και Οραματιστής. 25 έτη καθοδηγήσεως της χριστιανικής ανατολής»!
Ως διαφαίνεται η όλη προσ­πάθεια αποσκοπεί εις το να αποδεχθούν οι Ορθόδοξοι ειδικόν «Πρωτείον» εις τον Κωνσταντινουπόλεως, δια να το αποδεχθούν και δια τον Πάπαν, εφόσον αυτό είναι που εμποδίζει τα ενωτικά σχέδια.

Όλα αυτά επιστηρίζονται εις τα όσα γράφονται από τον ίδιον τον Σεβ. Περγάμου εις τον πρώτον τόμον των απάντων του. Παραθέτομεν ελάχιστα αλλά ενδεικτικά:

Διωγμός στη Σκήτη Ορασένι Νομού Μποτοσάνι Ρουμανίας. --Το πλήθος των πιστών της ενορίας έφραξε την είσοδο του Ναού!!!



Το πλήθος των πιστών της ενορίας έφραξε την είσοδο του Ναού, την ώρα που έφτασε η επιτροπή που έστειλε ο Μητροπολίτης Μολδαβίας Θεοφάνης όπου αποτελείτο από τριάντα ιερείς περίπου. Σκοπός τους ήταν να επιβάλουν ένα ιερέα στην ενορία, ο οποίος θα μνημονεύει τον Μητροπολίτη παράλληλα με τον ιερέα της ενορίας (π. Ιωάννη) ο οποίος ἔχει διακόψει το μνημόσυνο του Μητροπολίτου, για λόγους πίστεως μετά την σύνοδο της Κρήτης (16 Ιουν. 2016).

"ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!".


Μήνυμα αναφορικά με την είδηση"ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!".

Παρατηρήστε τις παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη του Προέδρου της Αμερικής Τραμπ στον πάπα Φραγκίσκο (ἐδῶ)






Στα πλαίσια της ανταλλαγής δώρων ο Τράμπ δώρισε στον πάπα ένα γλυπτό λουλούδι Λωτού (σύμβολο της μετενσάρκωσης, της αναγέννησης, του ανατέλλοντος Ηλίου και της κοσμικής ανανέωσης). Ο λωτός ως λουλούδι κάθε βράδυ κλείνει και βυθίζεται κάτω από το νερό. Κάθε πρωί αναδύεται από το νερό και ανθίζει!
Στην αρχαία Ερμούπολη της Αιγύπτου θεωρούσαν ότι ένα τέτοιο γιγάντιο άνθος Λωτού αναδύθηκε από τα αρχέγονα νερά του Νούν (ανδρόγυνος θεότητα του Χάους) από το οποίο και ήλθε ο "θεός" του ήλιου!! Το Βιβλίο των Νεκρών στην αρχαία Αίγυπτο περιείχε μαγικά(ξόρκια) για να μεταμορφωθεί κάποιος(η καρδιά του ουσιαστικά που αποθηκεύονταν σε συγκεκριμένο σκεύος) σε Λωτό και έτσι να οδηγηθεί στην αναγέννηση-μετενσάρκωση. Είναι γνωστή η επιμονή της παπικής αίρεσης για την λατρεία των καρδιών (Ιερής και Άσπιλης) καθώς και για την υποταγή των πάντων(και ειδικά η παπική παρθένος Φάτιμα -σύγχρονη Ίσιδα  απαιτεί την υποταγή της Ρωσσίας) σε αυτές όπως γίνονταν κάποτε με την πίστη στην καρδιά του Όσιρι("θεού" της ανάστασης και αναγέννησης) και με την πεποίθηση για το ζύγισμα της καρδιάς του κάθε ανθρώπου από τον ελεήμων κριτή Όσιρι(Ελεήμων Βασιλέα αναμένουν οι παπικοί). 

Όσον αφορά το λωτό, παρατηρείται σε πολλές αναπαραστάσεις αρχαίων θεών. Ο αιγυπτιακός "θεός" Nefertem (ἐδῶ)Ο ηλιακός ψευδοθεός Horus(Ώρος) πάνω σε ένα λωτό (ἐδῶ): 
Έντονη είναι και η απεικόνισή του λωτού στις Ινδουιστικές "θεότητες" (ἐδῶ):
Ο Βισνού(One Eyed) με τον λωτό κάνει γιόγκα σε στάση λωτού (ἐδῶ):
Ο Βούδας αναγεννάτε μέσα από ένα λωτό (ἐδῶ):
Στις ανατολικές θρησκείες-αιρέσεις σημαδεύουν και χαράσσουν τα μέτωπά τους και τα χέρια τους με στάχτες από σανταλόξυλο, με αρκετές Βουδιστικές παραδόσεις να θεωρούν ότι το σανταλόξυλο είναι ο "ιερός" λωτός....
Στην παπική αίρεση την θέση του σανταλόξυλου και του λωτού στο χάραγμα(ως απομίμηση του πνευματικού σφραγίσματος) καταλαμβάνει ο φοίνικας και οι "αναγεννησιακές" στάχτες του...Ο λωτός και ο φοίνικας μαζί σε απεικόνιση στο "πανθρησκειακό" φυλακτό Hamsa (ἐδῶ): 

Ο ηλιολάτρης πρόεδρος της Αμερικής (του οποίου η οικία στην Ν. Υόρκη αποτελεί μία ωδή στον κτιστό θεό - ήλιο) έκανε ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε προς τον αρχιερέα του κτιστού ψευδοθεού ήλιου.... 
Αλέξανδρος Τζούπης, Αγρίνιο