Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ἕνας-ἕνας οἱ Ποιμένες δίδουν «γῆν καὶ ὕδωρ» στὸν νέο Βέκκο!



"Πλήθος ευχών για τον Πατριάρχη του Γένους
Τις θερμές ευχές κλήρου και λαού δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για τα ονομαστήριά του που εόρτασε την Τετάρτη...
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη συγχοροστάτησαν οι Ιεράρχες ...Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης ΕφραίμΝέας Σμύρνης Συμεών, Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης...".


νέα Οἰκουμενιστικὴ Ἐκκλησία ἐξελίσσεται καὶ προοδεύει, κατὰ τὰ σχέδια τοῦ σκοτεινοῦ ἐμπνευστοῦ της.
Τί κι ἂν ἀποκαλύπτεται στὰ ἔκπληκτα μάτια τους ἡ ἀντίχριστη δράση του; Ἀντὶ νὰ καταληφθοῦν ἀπὸ ἱερὴ ἀγανάκτηση, καταλαμβάνονται ἀπὸ φόβο καὶ δειλία. Κι ἕνας ἕνας -οἱ θεωρούμενοι παραδοσιακοὶ καὶ εὐσεβεῖς ἱερεῖς καὶ Ἐπίσκοποι- δίδουν «γῆν καὶ ὕδωρ» στὸν νέο Βέκκο τῆς Ἐκκλησίας. Ἀρνοῦνται νὰ ἀντισταθοῦν καὶ νὰ ἐνημερώσουν τὸ Ποίμνιο γιὰ τὸν βαρὺ λύκο πατριάρχη Βαρθολομαῖο, ποὺ λυμαίνεται τὴν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ καὶ κοινωνοῦν μαζί του!
Κι ἐκεῖνος ὁ «λέων» τοῦ Πειραιῶς χάθηκε πρὸς ταπείνωση τῶν ὑμνητῶν του, οἱ ὁποῖοι θέλησαν νὰ στηρίξουν τὸν «ἀγῶνα» τους, ὄχι στὸν Θεό, τοὺς Ἁγίους Πατέρες καὶ τὴν Παράδοσή μας, ἀλλὰ σὲ θεσμικοὺς παράγοντες περίεργους καὶ περιπετειωδῶς ἀναρριχηθέντας στὸν ἐπισκοπικὸ θρόνο.
Ὑπάρχουν ἄραγε πιστοὶ ποὺ περιμένουν ἀκόμα ἀπ’ αὐτοὺς φῶς;
Ὁ σώζων ἑαυτὸν σωθήτω!

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/6/14, 12:50 μ.μ.

    Οποιος δεν περιμένει φώς από τον Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο, τους Κληρικούς, την Εκκλησία γενικώτερα, ας καθήση μόνος του μέσα στο σκότος, το έρεβος, την παγωνιά της μοναξιάς, και ας χτυπάη το κεφάλι του πάνω στο τείχος που έκτισε γύρω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν το φως μέσα σου, είναι τόσο σκότος, το δε σκότος πόσον; Ας χτυπάς εσύ το άδειο σου κεφάλι στα γκρεμισμένα τείχη που κατέρριψε ο οικουμενισμός σου. Γι αυτό υπάρχει και διαιωνίζεται η παναίρεση διότι υπάρχουν αρρωστημένα μυαλά που την προωθούν, την υποστηρίζουν και την αναγνωρίζουν ως "φως". Το βαθύ σκότος που σας δένει αποτελεί δαιμονική κατοχή την οποία επέτρεψε ο Δίκαιος Θεός ως δίκαιη τιμωρία για την αμαρτία του εφυσυχασμού, του συμβιβασμού, της απραξίας και της συμπορεύσεώς σας. Αφού σκέφτεσαι λοιπόν έτσι, "κάτσε στ' αυγά σου" και κλώσσου τα μπας και ξεγεννήσεις κάνα αιρεσιάρχη συνεχιστή του οικουμενιστικού, σκοταδιστικού σας έργου, τρομάρα σας!
      Νίκος Πανταζής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/14, 5:56 μ.μ.

      Τέτοια έλεγαν και οι ΓΟΧ, πρίν από 90 χρόνια, και είδαμε πού κατέληξαν.
      Το ίδιο θα γίνη και με την αποτείχιση, αλλά εμείς δεν θα το δούμε. Θα το δούν τα εγγόνια μας, και θα γελάνε με εμάς.

      Διαγραφή
    3. Τέτοια έκαναν και οι πρωταίτιοι ιεράρχες το καιρό της γεννήσεως των ΓΟΧ, και είδαμε πού κατέληξαν οι οικουμενιστικές τους τάσεις.
      Μόνο που δεν γίνεται καθόλου "το ίδιο με την Αποτείχιση", διότι εμείς δεν δημιουργούμε δικές μας νέες, πολυκλαδικές, πολυκέφαλες και αλληλοεχθρευόμενες Συνόδους. Δεν θα χρειαστεί να το δούν τα εγγόνια μας, θα δούμε εμείς οι ίδιοι τα ευεργετικά αποτελέσματα της Αποτειχίσεως στις μέρες μας! Τα εγγόνια μας θα γελάνε και θα κλαίνε με εμάς εάν συνεχίζουμε να απρακτούμε, να συμβιβαζόμαστε, να συμπορευόμαστε και να προωθούμε την παναίρεση μέχρι των ημερών τους. Εάν έτσι σκεπτόταν όπως και σείς, οι τουρκοκρατούμενοι ραγιάδες, δεν θα είχαμε Εθνική Παλιγγενεσία!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/6/14, 7:40 μ.μ.

      Εσείς δεν δημιουργείτε "δικές σας νέες, πολυκλαδικές, πολυκέφαλες και αλληλοεχθρευόμενες Συνόδους" , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ !!
      Περιμένετε να δήτε, τί θα γίνη σε βάθος χρόνου.
      Καί βέβαια, αντιλαμβάνεστε πολύ καλά, ότι το παράδειγμα που αναφέρετε είναι ατυχές, διότι άλλο πράγμα είναι η Επανάσταση του Εθνους κατά των Τούρκων κατακτητών, και τελείως άλλο πράγμα η επανάσταση των πιστών κατά της Εκκλησίας, δηλαδή της Πνευματικής τους Μήτρας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/14, 2:52 μ.μ.

    Ποιο φως να περιμένει απ το Βαρολομαίο 12:50; Σου πήρε πολύ να το σκεφθείς αυτό;
    Ο οικουμενισμός και ο συγκρητισμός που προωθεί ο πατριάρχης είναι έρεβος. Σκότος βαθύ. Αυτό δεν το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/14, 11:39 μ.μ.

    Σκεφθείτε αδελφοί πόσο δίκαιο είχε και επαληθεύεται στις έσχατες ημέρες μας ο Μέγας Αντώνιος, ο καθηγητής της ερήμου όταν έλεγε ότι θάρθει καιρός που οι τρελοί θα λένε τους γνωστικούς τρελούς και δεν θα διακρίνουν τη δική τους τρέλα. Κατ' επέκταση οι σημερινοί οικουμενιστές δεν βλέπουν το δικό τους σκότος, διακρίνουν όμως το δικό μας έχοντες την πεποίθηση ότι αυτοί είναι φωτισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.