Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Όταν μιλούν για τήρηση των Ι. Κανόνων οι εθισμένοι στην καταπάτησή τους Οικουμενιστές!



Μητροπολίτης Δωδώνης: Η Εκκλησία δεν είναι Εφορία, να είσαι ό,τι δηλώσεις

Πηγή: "ekklisiaonline"


«Κεραυνούς» κατά της γιόγκα και του συμφώνου συμβίωσης εξαπέλυσε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ionian ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος.
Μίλησε για «Εκκλησιαστικό Σύνταγμα», το οποίο οι πιστοί δεν μπορούν να παραβιάζουν, με τον ίδιο τρόπο που δεν παραβιάζεται και το Σύνταγμα της πολιτείας.
Τόνισε πως αν κάποιος είναι πιστός και θέλει να αποτελεί μέλος της Εκκλησίας, είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τους κανόνες που επιβάλλει το Ευαγγέλιο.
Είναι ελεύθερος, αν θέλει, να μην τους ακολουθήσει και να πάρει το δικό του δρόμο, απλώς η Εκκλησία είναι υποχρεωμένη να του υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις του.
Οσο για το αν η γιόγκα αποτελεί μια μόδα των μοντέρνων καιρών, σχολίασε πως οι μόδες έρχονται και παρέρχονται αλλά ο λόγος του Θεού έχει ηλικία 2.000 χρόνια. «Οποιος θέλει μπορεί να διαλέξει μια μόδα αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορεί να ανήκει στην Εκκλησία».
Είπε μάλιστα ότι αν κάποιος επιλέγει και την Εκκλησία και τη γιόγκα, είναι δικαίωμά του, αλλά δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους. «Η Εκκλησία δεν είναι Εφορία, να είσαι ό,τι δηλώσεις. Αν δηλώνει Χριστιανός, πρέπει να είναι τηρητής των όσων ορίζει»!!!
  Από imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.