Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ “ΔΙΩΓΜΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ”



 Για τα  ΕΚΤΑΚΤΑ  γεγονότα στο Άγιον Όρος 


  Την ώρα που ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στην Ελβετία, παραδέχθηκε πως η Σύνοδος της Κρήτης  αναγνώρισε το παγκόσμιο συμβούλιο “εκκλησιών” ως έναν απ' τους πυλώνες της οικουμενικής κίνησης και κατηγόρησε ως φονταμενταλιστές και φανατικούς όσους αντιδρούν στην ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τους μη ορθοδόξους κρίνοντας πως “αξίζουν καταδίκης” (αντίθετα με τα όσα διαβάζουμε στον ΙΕ΄κανόνα της πρωτοδευτέρας συνόδου),
    την ώρα που απροκάλυπτα ομολογεί τις οικουμενιστικές πεποιθήσεις του συμπροσευχόμενος στην μοναστική κοινότητα Ταϊζέ στην Γαλλία με καθολικούς και διαμαρτυρόμενους,
         την ώρα που ετοιμάζεται να συναντήσει τον πάπα Φραγκίσκο στην Αίγυπτο καθώς και τον μουφτή της χώρας μοιράζοντας
μηνύματα αγάπης και ειρήνης,
    την ώρα που διοργανώνεται επιστημονική ημερίδα για την διάδοση των αποφάσεων της ψευτοσυνόδου της Κρήτης στην αίθουσα τελετών της μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και τέλος
        την ώρα που κάποιοι πατέρες που αποτειχίσθηκαν συντελούν με την ανοχή τους στην εγκατάσταση της αιρέσεως (εξαιτίας της εμμονής τους στην οικονομία μη λαμβάνοντας υπ' όψιν την ιερά μας Παράδοση) απαξιώνοντας τους αγιορείτες πατέρες που προσπαθούν να διατηρήσουν το ορθόδοξο φρόνημα καθαρό μεταλαμπαδεύοντάς το με λόγια και με έργα σε όλους εμάς τους εφησυχασμένους  και αδρανείς πιστούς,
      πληροφορούμαστε άναυδοι από έγκυρες πηγές μέσα από το Περιβόλι της Παναγίας, την συνέχιση του διωγμού των αγιορειτών Πατέρων αυτήν την στιγμή στο Άγιο Ορος. 

   Με λύπη μαθαίνουμε την παράνομη διαγραφή απ' το μοναχολόγιο των μοναχών Ιλαρίωνος, Ιωσήφ και Μακαρίου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου και την μη παράδοση της εφέσεων που επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή στην Μονή, από την Μονή στην κοινότητα του  Αγίου  Όρους.
    Η αστυνομία καθίσταται συνεργός των διωκτών  την στιγμή που προσαγάγει  Ιερομόναχο στο αστυνομικό τμήμα και εκφοβίζει τους εκδιωκόμενους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στα κελιά τους.
  Μαθαίνουμε επίσης για την κατάσχεση  και απειλή παρακράτησης αυτοκινήτων των υπό δίωξη μοναχών (χορηγουμένων σ' αυτούς από πιστούς λαϊκούς για την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους αναγκών) αφού αναγκαστικά αυτά γράφονται στην μονή μετά την είσοδό τους και παραμονή τους σ' αυτήν (Ι. Μ. Κουτλουμουσίου).
  Ο εκφοβισμός συνεχίζεται με την παράνομη καταστροφή κλειδαριών των κελιών, δέσμευση των προσωπικών τους αντικειμένων και την συνεχή ενόχλησή τους.
    Δυστυχώς δεν κοινοποιείται τίποτα στον τύπο και οι αγιορείτες πατέρες εκδιώκονται -τον καιρό της αγάπης και της ειρήνης, σύμφωνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη-  χωρίς δίκη και απολογία.
      Με την σιωπή μας γινόμαστε συνυπεύθυνοι.
       ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ. 

👍Ορθοδοξία” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.