Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η νέα "εκκλησία" πλανεμένων αντιλήψεων είναι εδώ! Με τα σόου και τις αλλοπρόσαλλες προφητικές ερμηνευτικές!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:

ΕΓΙΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΕΨΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!   Φωτογραφίες, βίντεο



  Η δεύτερη στέψη της Αγίας Βασίλισσας της Αυτοκρατορίας μας, με ελληνικό στέμμα, μέσα στην ίδια την Ελλάδα, έγινε την παραμονή της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, το Σάββατο 20 Μαίου 2017 μ.Χ., μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού στον Ι. Ναό Αγίας Βαρβάρας, όπου φιλοξενείται για πρώτη φορά στα ελλαδικά χρονικά το άγιο λείψανό της!


Μέσα σε κατανυκτικά εγκώμια και αγγελικούς ύμνους, οι εκ Βενετίας Λατίνοι μας παρέδωσαν τα κλειδιά της λειψανοθήκης και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. ΑγαθάγγελοςΓενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας, αφού τοποθέτησε ένα αρχιερατικό εγκόλπιο στην Ισαπόστολο Αγία Ελένη, που βρήκε τον Τίμιο Σταυρό, το Σπήλαιο της Γεννήσεως και όλους τους Αγίους και Θεοβάδιστους Τόπους στα Ιεροσόλυμα, έστεψε κατόπιν την πρώτη Χριστιανή Ελληνίδα Βασίλισσά μας με ελληνικό αυτοκρατορικό
στέμμα, για δεύτερη φορά στην ιστορία1.700 χρόνια μετά, αφού πρώτα αφαίρεσε την παπική κορώνα, που έφερε αρχικά το σεπτό λείψανο από τη Βενετία!
Η δεύτερη αυτή στέψη της Αυγούστας Αγίας Ελένηςτης Ελληνίδας μάνας του Βυζαντίου και της Ρωμιοσύνης μας, από ελληνικά και ορθόδοξα χέριαμέσα στην ίδια την μικρή μας και κλυδωνιζόμενη Ελλάδα, εμπεριέχει, όπως είναι ευνόητο, έναν τεράστιο συμβολισμό για όσους μπορούν και θέλουν να καταλάβουν...
Εμπεριέχει μια μεγάλη, βυζαντινή αναγέννηση του λαού μας και μια βαθιά αναβάπτιση της εθνικής μας συνείδησης, που κοντεύει, δολίως και πλαγίως πολεμούμενη, να απωλεσθεί, ιδίως στα νέα παιδιά, μέσα σε μια χώρα με μεγάλη πνευματική, ηθική και γι΄ αυτό οικονομική και κοινωνική, κρίση!
Εμπεριέχει και μια νέα Μεγάλη Αρχή, μια νέα περίοδο ιστορίας και λάμψης, ένα Νέο Βυζάντιοπου εγκαινιάστηκε και ευλογήθηκε μόλις τώρα, από την ίδια την μητέρα του, την Βυζαντινοτόκο Αγία Ελένη, την Αυγούστα και Βασιλομήτορα μητέρα του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου, του ιδρυτή της Κωνσταντινούπολης και της Ελληνοχριστιανικής μας Αυτοκρατορίας!
Εμπεριέχει την απόλυτη και εξ ουρανού διαβεβαίωση της εκπλήρωσης των Προφητειών περί Ποθούμενου του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και του Αγίου Παΐσίου και τόσων άλλων πατέρων και αγίων της Ορθοδοξίας και της Ελληνοσύνης μας!
Εμπεριέχει την διαβεβαίωση της Ανάστασης της Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας και τη στέψη του Μαρμαρωμένου Βασιλέα Ιωάννη μέσα στην Αγία Σοφιάπαρουσία των ιδρυτών της Αγίων Κωνσταντίνου και  Αγίας Ελένης και όλων των εν ουρανώ Αγίων της Θριαμβεύουσας Εκκλησίας μας!
Εμπεριέχει ακόμη την διαβεβαίωση και την υπόσχεση της λύτρωσης του λαού μας από όλους τους πολεμίους, μέσα και έξω, σε ανατολή και δύση, την ολική συντριβή των ισλαμιστών Τούρκων και τον παγκόσμιο θρίαμβο της Ορθοδοξίας!
Εμπεριέχει το "εν τούτω νίκα", την ίδια την σημαία μας, που αποτελεί ακριβή αποτύπωσή του!
Γιατί όπως γράψαμε από την πρώτη αρχή, ο ερχομός της μάνας μας εδώ στην Ελλάδα, μόνο τυχαία δεν είναι! Αλλά σαφέστατη εκδήλωση της Πρόνοια του Θεού και των θερμών ικεσιών και πρεσβειών της Υπέρμαχου Στρατηγού μας, της Υπεραγίας Θεοτόκου, προκειμένου να λάβουμε όλοι θάρρος και δύναμη για τα επερχόμενα, καθώς απέμεινε πια μόνο μια γέφυρα δοκιμασιών να διαβούμε για να φτάσουμε στο Ποθούμενο! Και θα φθάσουμε! Μαζί με την Αυγούστα! Όσο και εάν προσπαθήσουν Τούρκοι και Δυτικοί και κάτι ντοπιανοί αναθεωτητικοί να μας ρίξουν κάτω! Μα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μας ξυπνήσουν, να μας πεισμώσουν και να μας φέρουν πιο κοντά στον Θεό και την Λαμπρή της Πόλης!
Αγία Ισαπόστολε και Βασίλισσα Ελένη των Ελλήνων και της Ορθοδοξίας, πρέσβευε υπέρ ημών.
Η θέση σου θα είναι στην Αγια - Σοφιά και στον νέο Ναό των Αγίων Αποστόλων, όπου θα συναχθούν ξανά όλοι οι Απόστολοι και Ισαπόστολοι της Ορθοδοξίας μας!
Γιατί η χάση του τουρκικού φεγγαριού θα είναι πια οριστική! Το έδειξε ο ερχομός και η στέψη σου Αυγούστα!
Το άγιο λείψανο "πριν" με την παπική κορώνα και "μετά" με την ελληνική  (το γλυπτό προσωπείο που έχει τοποθετηθεί από τους Λατίνους, δεν είναι αποδεκτό από την Ορθοδοξία, γι΄ αυτό ας μην βιαστούν κάποιοι να μιλήσουν - ένα ένα θα τακτοποιηθούν και θα επανέλθουν όλα και όλοι στο ορθό και Ορθόδοξο)


Δείτε το βίντεο της συγκινητικής και ιστορικής στέψης της Αγίας Ελένης με το ελληνικό στέμμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.