Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

«Η νέα Ορθοδοξία» της Πανθρησκείας είναι πια γεγονός

Αλλά, βέβαια, το στοματάκι τους γνωρίζει να υβρίζει και να συκοφαντεί τους Ορθοδόξους πιστούς που αντιδρούν στα καμώματά τους!
Ο "άγγελος" των τριών θρησκειών!
–Νέες Συναυλίες, λοιπόν, με πανθρησκειακά σύμβολα και συμπροσευχές!
–Αλλά και ο ..."άγγελος" των πολιτισμών ζει!


    Πάλι συναυλία μέσα στον ναό στην Γερμανία τώρα για την αγιογράφηση του ναού του Αγίου Ιωάννου στο Μπρουλ. Πάλι θα μαίνεται, ως άλλη Ηρωδιάς, ο π. Γεράσιμος για τον αγώνα των "ορθοδόξων" στην Γερμανία.

Πείτε μας εκπρόσωποι της Ι.Μ. Γερμανίας:

   Πού υπάρχει εκκλησιαστικό παράδειγμα εσόδων από κοντσέρτα σε ναούς; Ο Άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός δεν έπαιρνε ούτε χρήματα που αποκτήθηκαν βρώμικα ούτε καν πρόσφορο που ζυμώθηκε την Κυριακή και εσείς δεχτήκατε ακόμα και δωρεά Καρδιναλίων και για την αγιογράφηση των ναών. Μήπως μετά το κοντσέρτο έχει και «ιερό μπουφέ»; 
 Πού υπάρχει εκκλησιαστικό παράδειγμα προβολής μη ορθοδόξων συμβόλων μέσα στον ναό; Ποιός Ι. Κανόνας το επιτρέπει αυτό;  Αν απαντήσετε δεν θέλουμε ύβρεις αλλά παραδείγματα από την Παράδοση της Εκκλησίας για αυτές τις πρακτικές. Ακούτε π. Γεράσιμε; Πού υπάρχει εκκλησιαστικό παράδειγμα συμπροσευχών ακόμα και με μούφτηδες; Διότι λατινόφρονοι υπάρχουν εδώ και 800 χρόνια. Αυτό δεν είναι μυστικό. Ισλαμόφονοι όμως είναι ένα «καινούργιο θρησκευτικό φρούτο».

    Παρότι όλα αυτά έχουν καταγγελθεί εδώ και ένα 1,5 χρόνο καμία αντίδραση ούτε από τους άλλους ορθόδοξους, «τους ευσεβείς» ούτε από το ποίμνιο, ούτε από την ιεραρχία γενικά.


     Δείτε τις επόμενες φωτογραφίες: 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.