Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ο εκ Πρεβέζης μοναχός ΜΩΫΣΗΣ ανακηρύσσει εαυτόν …προφήτη!!!




Νά, ποιός καὶ γιατί διδάσκει τὴν «ἀναλαμπὴ τῆς Ὀρθοδοξίας»!
Τοῦ χρειάζεται γιὰ νὰ δικαιολογήσει τὸ προφητικό του προφίλ!




νακάλυψε κάποιον ἄγνωστο Φασούλα, τὸν ἀνακήρυξε χαρισματοῦχο προφήτη, γιατὶ μιλᾶ γιὰ κάποιον "νέο Μωϋσῆ". Καὶ μᾶς διαβεβαιώνει ὅτι ὁ ἑαυτός του εἶναι ὁ "νέος Μωϋσῆς"!!!!
Καὶ κρίμα!  Ὑπάρχουν νοήμονες ἄνθρωποι ποὺ τὸν προσέχουν καὶ τὸν προωθοῦν!








  (Στὸ βίντεο 26:00 ἑξῆς): Δημοσιογράφος: Ὑπάρχει ἕνα βιβλίο τοῦ 1886 τοῦ Κυριαζῆ Φασούλα, μὲ τίτλο «Μία Προφητεία μόνον διὰ τὴν Ἑλλάδα». Τι πιστεύετε γι’ αὐτὸ τὸ βιβλίο. Τί μπορεῖ (ἀπ’ αὐτὲς τὶς προφητεῖες ) νὰ ἐπαληθευτεῖ; Ὑπάρχει κάποια προφητεία ἀπ’ αὐτὲς ποὺ εἶναι καταγεγραμμένες ποὺ ἔχει ἤδη ἐπαληθευθεῖ;
    π. Μωϋσῆς: Ναί, ὑπάρχουν. Νὰ ποῦμε ὅμως στὸν κόσμο ὅτι αὐτὲς οἱ Προφητεῖες βρέθηκαν μετατυπωμένες σὲ κελὶ τοῦ Ἁγίου Ὄρους στὶς Καρυές. Τὸ κελὶ λέγεται Ὑπαπαντὴ τοῦ γέροντος

Όταν οι Οικουμενιστές εικονίζουν τους εαυτούς τους στις Ναούς!

 
Ο ναός του ευαγγελισμού στο Ροστόφ

Φωτογραφία του Andrew Sidnev.

Φωτογραφία του Andrew Sidnev.
Φωτογραφία του Andrew Sidnev.
Φωτογραφία του Andrew Sidnev.

Φωτογραφία του Andrew Sidnev.

Πηγή

Εικονογραφία Καλαβρύτων Αμβροσίου
και αρχιμ. Ιερώνυμο Κάρμα



Εικονογραφία Καλαβρύτων Αμβροσίου



Εικονογραφία Φθιώτιδος Νικολάου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο Μεσσηνίας αδειάζει το ΣτΕ για τα Θρησκευτικά

Οικουμενιστές Πατριάρχες και Αρχιερείς πολεμούν την πίστη, και την υπερασπίζονται δικαστικοί λειτουργοί, απλοί ιερείς και πιστοί!


katanixis.gr: Το θρησκευτικό συναίσθημα του πιστού λαού, η δισχιλιόχρονη Ορθόδοξη Παράδοση και η πρακτική των πατέρων της Εκκλησίας μας, αποτελούν γνώμονα για όποιον τολμά να επιβουλεύεται σαν κοινός πολιτικάντης, την ευσέβεια του πιστού λαού.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο αξιότιμος καθηγητής της Θεολογικής του Πανεπιστημίου
Αθηνών και μητροπολίτης Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομος, σαν να απευθύνεται
σε νήπια, βγήκε να μας “δειγματίζει” για άλλη μια φορά τις Οικουμενιστικές του
απόψεις.
Τολμά ανερυθρίαστα να “αδειάζει” την απόφαση του ΣτΕ που, συμπεριφέρθηκε

Περί καταλαλιάς (Λόγος Δέκατος)

 (Αγ. Ιωάννης Σιναΐτης)


1. Κανείς από όσους σκέπτονται ορθά δεν θα έχη, νομίζω, αντίρρησι ότι η καταλαλιά γεννάται από το μίσος και την μνησικακία. Γι΄ αυτό και την ετοποθετήσαμε στην σειρά της μετά τους προγόνους της. Καταλαλιά σημαίνει γέννημα του μίσους, ασθένεια λεπτή, αλλά και παχειά∙ παχειά βδέλλα, κρυμμένη και αφανής, πού απορροφά και εξαφανίζει το αίμα της αγάπης. Σημαίνει υπόκρισις αγάπης, αιτία της ακαθαρσίας, αιτία του βάρους της καρδιάς, εξαφάνισις της αγνότητος.
2. Υπάρχουν κόρες που διαπράττουν αίσχη, χωρίς να κοκκινίζουν. Υπάρχουν και άλλες οι οποίες φαίνονται ντροπαλές, και όμως διαπράττουν, κρυφά, χειρότερα αίσχη από τις προηγούμενες. Κάτι παρόμοιο παρατηρούμε και στα πάθη της ατιμίας. Τέτοιες κόρες είναι η υποκρισία, η πονηρία, η λύπη, η μνησικακία, η εσωτερική καταλαλιά της καρδιάς. Άλλη εντύπωσι δημιουργούν εξωτερικά και άλλος είναι ο στόχος τους.
3. Ακουσα μερικούς να καταλαλούν και τους επέπληξα. Και για να δικαιολογηθούν οι εργάτες αυτοί του κακού μου απήντησαν ότι το έκαναν από αγάπη και ενδιαφέρον προς αυτόν που κατέκριναν. Εγώ τότε τους είπα να την αφήσουν αυτού του είδους την αγάπη, για να

Όσο προοδεύει κανείς πνευματικά




Όσο προοδεύει κανείς 
πνευματικά, 
τόσο πιο καθαρά βλέπει 
τα χάλια του...

Άγιος Παΐσιος Αγιορείτης