Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τι λέει τούτος..


ΦΡΙΖΗΣ:
(αποκαλύπτει τι πραγματικά πιστεύουν οι εβραίοι για τους μη εβραίους...).
- "Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ..." - "ΟΤΑΝ ΘΑ ’ΡΘΕΙ … Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ…"!!!      (οι εβραίοι ποτέ δεν πίστεψαν ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας... Ακόμα περιμένουν τον δικό τους Μεσσία ... δηλαδή τον Αντίχριστο...)

π. Σεραφείμ Ζήσης και κ. Τελεβάντος εναντίον π. Θεοδώρου Ζήση!


Ἀδαμάντιου Τσακίρογλου

   Μετὰ τὶς κυβισθήσεις ἡ κορύφωσις τοῦ δράματος μὲ μικρὴ τὴν ἐλπίδα... τῆς τῶν τοιούτων παθημάτων καθάρσεως.


    Μία μέρα πέρασε ἀπὸ τὴν ἀπάντησή μου στὸν ὀσιολογιώτατο π. Σεραφεὶμ Ζήση καὶ τὰ ἤδη ἀπὸ καιροῦ ἀκονισμένα ξίφη τῶν ἁπανταχοῦ ὀπαδῶν ἄρχισαν νὰ ἐκτελοῦν τὸ “χριστιανικό” τους ἔργο. Ὅμως ἐγὼ θὰ ἐπιμείνω, ὅτι ὁ ἔλεγχος ποὺ ἀσκῶ, ὅπως καὶ πολλοὶ ἀδελφοί μου, δὲν εἶναι προϊὸν μίσους ἀλλὰ ἀγάπης, μήπως καὶ ὑπάρξει μία θετικότερη ἐξέλιξη ἀπὸ τὴν παροῦσα θλιβερὴ κατάσταση.
    Ἔτσι παραθέτω γιὰ τοῦ ἐμοῦ λόγου τὸ ἀληθές, τί ἔχει πεῖ στὸ παρελθὸν ὁ π. Θεόδωρος Ζήσης, ὥστε νὰ γίνει ἀντιληπτό, ὅτι δὲν εἴμαστε ἐμεῖς ποὺ ἀλλάξαμε, ἀλλὰ αὐτοὶ ποὺ τώρα μᾶς κατηγοροῦν ὡς σχισματικοὺς καὶ ἀκραίους. Αὐτοὶ ποὺ οὔτε συγγνώμη δὲν ζητοῦν γιὰ τὶς ἥξεις ἀφήξεις τῶν λόγων τους. Ἀλλὰ δυστυχῶς γι’ αὐτούς: scripta manent. Ὁ νοήμων καὶ καλοπροαίρετος ἀναγνώστης ἂς βγάλει τὰ συμπεράσματά του.
Μου συνιστάτε «πατρικώς», Παναγιώτατε, να σεβασθώ την «κανονικότητα και την αγιότητα της κατ᾽ ανατολάς Ορθοδόξου, Μιάς, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού και την νομιμότητα της τοπικής Διοικούσης Εκκλησίας», εις ην ανήκω κανονικώς. Μα, αν υπάρχει κάτι, για το οποίο ημπορώ να καυχηθώ εν Κυρίω, αυτό είναι ο σεβασμός μου προς την Κανονική Παράδοση της Εκκλησίας με την ακριβή τήρηση των Ιερών Κανόνων, για την οποία, άλλωστε, χαρακτηρίζομαι, αδίκως και εμπαθώς από πολλούς ως «ακραίος», «συντηρητικός», «φανατικός», «φονταμενταλιστης», ακόμη και «τρελλός» και «ψυχοπαθής», τίτλοι βέβαια ψευδείς και σκοπίμως διαδιδόμενοι εις βάρος μου, ώστε να παρεμποδισθεί η επίδραση του λόγου μου εις όσους δεν με γνωρίζουν, εκ του σύνεγγυς...  Εμάς, λοιπόν, που ζητούμε την τήρηση των Ιερών Κανόνων και αγωνιζόμαστε επί έτη γι᾽ αυτήν συμβουλεύετε, Παναγιώτατε κ. Άνθιμε, να σεβασθούμε την κανονικότητα; Δεν βλέπετε το δοκάρι της αντικανονικότητας ολοφάνερα καρφωμένο στους οφθαλμούς του Οικουμενικού Πατριάρχου και άλλων, κατά τα λεγόμενα υπό του Κυρίου: «Τι δε βλέπεις το κάρφος το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμώ δοκόν ου κατανοείς;»...

Για τον τοιούτον μιλά, για τα Gay Pride "μούγκα" !




    Τη συμπαράστασή του στο Γιάννη Μπουτάρη για την επίθεση που δέχθηκε στην Θεσσαλονίκη, εκφράζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
   Όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου:
     Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, απηύθυνε μήνυμα συμπαθείας και συμπαραστάσεως προς τον Δήμαρχον Θεσσαλονίκης Εντιμότατον κ. Ιωάννην Μπουτάρην επί τη κατ’ αυτού απαραδέκτω και καταδικαστέα επιθέσει.
     Τι δεν καταλαβαίνεις απλέ, Έλληνα, Ορθόδοξε Πατριώτη;;     Για τα Gay Pride που ο Μπουτάρης διοργανώνει κάθε χρόνο στην αγιοτόκο Θεσσαλονίκη έχει να μας πει τίποτα ο Παναγιώτατος;    Μούγκα!

«Σόδομα καί Γόμορρα»!


Στρίβειν διά... της «ἀπαξιώσεως»


    
   Τά παλαιότερα χρόνια, οἱ ἀγαπητικοί, εἶχαν ἐφεύρει ἕνα τέχνασμα, τό «στρίβειν διά τοῦ ἀρραβῶνος», γιά νά γλυτώσουν τόν ἅγιο ζυγό τοῦ Γάμου, κι ἔτσι «λεύτεροι νά γλεντοῦν»! Κάτι παρόμοιο θυμίζει ἡ στάση κάποιων ὀρθοδόξων θεολόγων, πού πάντα βρίσκουν κάποια ἀφορμή καί δέν ἐπιχειρηματολογοῦν ὀρθοδόξως σέ δημοσίους διαλόγους.
          Ἄλλοτε δέν στηρίζουν ὀρθόδοξα τήν ἄποψή τους, λόγῳ ἀνωνυμίας τοῦ κειμενογράφου, ἄλλοτε διότι δέν καταδέχονται νά

Δυστυχώς! Οι Οικουμενιστές διαλύουν την πίστη και στο θέμα των μεταμοσχεύσεων!

Μη νομιμοποιείτε το εμπόριο οργάνων σώματος



Παρὼν ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Ἱερώνυμος!

Πῶς καὶ δὲν ἦρθε γιὰ συμπαράσταση καὶ ὁ Μεσογαίας Νικόλαος;
katanixis.gr: Είναι εκείνη η παγερή στιγμή που έρχεται για τον καθέναν από εμάς να αναμετρηθεί με τον θάνατο. Ευχόμαστε στον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Λαρίσης να αξιωθεί τον Παράδεισο όταν τον καλέσει ο Θεός σε βαθύ γήρας. Είναι όμως η δεύτερη φορά τα τελευταία 20 χρόνια σχεδόν που ενώ η Εκκλησία δεν παίρνει μια ξεκάθαρη και παλικαρίσια θέση ΚΑΤΑ των μεταμοσχεύσεων, από την άλλη με το παράδειγμα του Προέδρου ή των μελών της, ουσιαστικά ψηφίζει ΥΠΕΡ.

Τα τελευταία χρόνια με ατράνταχτα στοιχεία σχετικά με την "σατανική επινόηση" του εγκεφαλικού θανάτου και τις αποκαλύψεις για το "εμπόριο της ανομίας", όπου

Καλά, θα βρεθεί έστω κι ένας ορθόδοξος Αγιορείτης Ηγούμενος;


Προτιμώ το ξεσκέπαστο τσουκάλι…
    
 Γερ. Γρηγόριος: «Ασκήτεψε πρώτα, ομολόγησε, νήστεψε, αγρύπνησε, προσευχήσου, για να πιστέψω ότι ο λόγος σου είναι αληθινός». 

     Ἐσύ, Γέροντα, ποὺ ἔκανες ὅλα τὰ παραπάνω, πῶς δὲν μπόρεσες νὰ μιμηθεῖς τοὺς Ἁγίους, ποὺ μᾶς διδάσκουν νὰ φεύγουμε ἀπὸ τοὺς αἱρετικοὺς «ὡς ἀπὸ ὄφεως»; Οἱ Ἅγιοι ποὺ φεύγανε ἀπὸ τοὺς αἱρετικούς, δὲν ἦσαν στὴν Ἐκκλησία;
     Φαίνεται, Γέροντα, ὅτι στὸ ξεσκέπαστο τσουκάλι σου σιγοβράζει ὁ Οἰκουμενιστικὸς ἰός!



Προτιμώ το ξεσκέπαστο τσουκάλι…

Ο Γέροντας Γρηγόριος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου 

Από τα παλιά-παλιά τα χρόνια οι ανυπόγραφες επιστολές, τα ψευδεπίγραφα και τα απόκρυφα υπήρξαν μεγάλη τυράγνια για την ανθρωπότητα. Τουλάχιστον παλιά ήταν γραμμένα με το χέρι και από τον γραφικό χαρακτήρα μπορούσες να γνωρίσης και το πρόσωπο.

Τώρα, αραδιασμένα τα γράμματα στις μηχανές, που να μαντέψης τον συντάκτη; Έπειτα, τα παλιά τα χρόνια λίγοι βαστούσανε κοντυλοφόρο. Τώρα και οι κόττες αραδιάζουν γράμματα στις περγαμηνές.
Μου γράφει ένας άγνωστος: «Με τα αποτελέσματα της Μεγάλης Συνόδου διώκονται απηνώς οι αντιφρονούντες μοναχοί. Πηγαίνει ο κρατών στο κελλί του μοναχού που δεν μνημονεύει με τον χωροφύλακα.
− Φύγε από το κελλί.
− Δεν φεύγω. Κοπίασα να το στήσω, στερήθηκα να το ανακαινίσω.
Και ο κρατών στον χωροφύλακα:

Παρουσίασαν τον Τρίτο Ναό!



Ο Νετανιάχου έδωσε εντολή για συσκέψεις στο νέο «σούπερ υπόγειο καταφύγιο» στην Ιερουσαλήμ



O πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μ.Νετανιάχου, αποφάσισε όλες οι συσκέψεις του Συμβουλίου Ασφαλείας να μεταφερθούν σε νέο υπόγειο καταφύγιο στην Ιερουσαλήμ δίνοντας σήμα για ραγδαίες εξελίξεις.
Το Συμβούλιο του Ισραήλ με όλους τους ανώτατους αξιωματούχους του Στρατού, των Υπηρεσιών Πληροφοριών θα λαμβάνουν πλέον χώρα σε ένα νέο, ειδικά κατασκευασμένο υπόγειο «super bunker» για το κοντινό μέλλον.
Συνήθως μέχρι τώρα, όλες οι συσκέψεις Ασφαλείας λάμβαναν χώρα στο

23 Μαΐου: Εορτή του Οσίου Μιχαήλ, του Επισκόπου Συνάδων και Ομολογητού



Τη μνήμη του Οσίου Μιχαήλ, του Επισκόπου Συνάδων και Ομολογητού τιμά σήμερα, 23 Μαΐου, η Εκκλησία μας. Ο Όσιος Μιχαήλ, έζησε στα χρόνια του αυτοκράτορα Λέοντα του Αρμένιου και καταγόταν από πλούσια και αρχοντική οικογένεια, από τα Σύναδα της Φρυγίας. Σπούδασε με ζήλο τα ιερά γράμματα και στη συνέχεια έφθασε στην Κωνσταντινούπολη για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Εκεί συνδέθηκε με ένα φημισμένο πνευματικό άνθρωπο το Θεοφύλακτο, και αποφάσισαν να αφοσιωθούν στην άσκηση της σάρκας και τη μελέτη των Θείων Γραφών.
Αποσύρθηκαν σε κάποιο μοναστήρι στον Εύξεινο Πόντο το οποίο είχε ιδρύσει ο Πατριάρχης Ταράσιος, ο οποίος φωτισθείς από το Άγιο Πνεύμα, τους υποδέχθηκε εγκάρδια